mam takú otázku a možno aj trošku blbú ale kedže som v tomto smere úplne mimo tak by som sa chcela spýtať : ak si kúpim blesk SB 700 k nikonu D5100 a chcela by som ho strčiť do nejakého softboxu a postaviť cca 10m odomňa tak by to šlo ? a jak je to vlastn
Musis si kupit odpalovac a primac bleskov na bazosi najdes za dobry peniaz. Potom das odpalovac do sanok fotoaparatu a primac do sanok blesku vtedy ti to odpali
@tenario a netreba to potom nejak zosynchronizovať alebo čosik také ? ..ďakujem za jediný normálny názor
@matheusko tam som to chcela hľadať ako prvé ale kedže mi začala vyskakovať tabuľka že nech si kúpim konto ak chcem pokračovať v článku tak som sa na nich vybodla
@tenario a ešte taký dotaz .. 5100vka nepodporuje diaľkové ovládanie externých bleskov ale keď bude len jeden tak nemusia byt prepojené a to by to malo ísť nie ? dúfam že si pochopil čo chcel básnik povedať či to mám len také naivné predstavy ?
buď použiješ nejaké odpalovače (mini-max.sk), prípadne synchro-kábel alebo ešte možnosť odpaľovať ten blesk použitím vstavaného blesku na fotoaparáte mám canon, tak presne kroky pre nik neviem ale nastaviť to ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» foto.bazos.sk/inzerat/3048032...
@matheusko tam som to chcela hľadať ako prvé ale kedže mi začala vyskakovať tabuľka že nech si kúpim konto ak chcem pokračovať v článku tak som sa na nich vybodla
netreba nic synchronizovat nejak zlozito , len na Sb700 prepnes rezim /remote/ v pravo ...