Mal by som na vas par otazok .. 1. Bolo mi povedane, ze ak si student a mas brigadu na minimalne 10hodin mesacne, tak mas cca 700 eurovy prispevok od statu na skolu - je to pravda? 2. Ako je to tam s anglictinou? dohovorim sa vsade? 3. Co je najdolezite
Takže nestudujem v Dánsku, ale uvažovala som o tom
1. áno pravda (aj ked neviem presne výšku toho príspevku a zdá sa mi, že to bolo viac hodín - ale ak pracuješ máš bonus
2. Áno dohovoríš sa a mal by si mať počas celého štúdia aj možnosť štúdia Dánčiny zadarmo, ale s anglinou by si sa mal dohovoriť vŠade a myslím že na všetky tvoje otázky by si našiel na stránke scandinavia study
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
1. áno pravda (aj ked neviem presne výšku toho príspevku a zdá sa mi, že to bolo viac hodín - ale ak pracuješ máš bonus
2. Áno dohovoríš sa a mal by si mať počas celého štúdia aj možnosť štúdia Dánčiny zadarmo, ale s anglinou by si sa mal dohovoriť vŠade
a myslím že na všetky tvoje otázky by si našiel na stránke scandinavia study