ale inak to závisí od situácie, v bežnom živote polichotí, keď človeku tipnú menej, ale z nejakého pracovného či autoritatívneho hľadiska je výhodnejšie viac
väčšina dievčat v tomto veku chce asi vyzerať staršie.. horšie je, ak potom už vyzerajú staršie celý život, ale neviem posúdiť..
mne bežne typujú tak 16, minule sa mi prihovoril taký chlapec na zastávke a normálne mi skoro neuveril môj vek, ale v konečnom dôsledku povedal, že je to super že budem dlho vyzerať mlado
@sisooolq presne to som chcela povedať Ale podla mňa má každý vyzerať tak ako sa cíti najlepšie
Ako ja :3
(Teda nie že má každý vyzerať ako ja, ale že aj ja sa obliekam ako jebeček a machlím lebo sa tak cítim fajn.)
no hlavne od tych 20-25 rokov je to uz na prd ked vyzerate na 16, predsa len, v praci, na pohovoroch, stretnutiach, inak vas vnimaju ked vyzerate ako dieta a inak ked ako dospely clovek
myslím, že väčšinou hlavne ženy chcú vyzerať staršie....aspoň v mladom veku a keď už sú "staré" chceli by vyzerať mladšie
ja mám 20 a tipujú mi tak 16 - 17. Niekedy si aj poviem, že "to fakt vyzerám ako decko?" ale potom si zas vravím, že to je dobré....počkám si a raz zas budem spokojná, že vyzerám byť mladšia než naozaj som
Mne vždy tipujú aj o 5 rokov viac a dosť mi to vadí, pretože potom v škole vytŕčam z radu. Potom počujem len hlášky:"To fakt máš len toľko? By som nepovedal(a) podľa vzhľadu." A to sa už ani výrazne nemaľujem ako kedysi.
Festovo ma to štve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
(ale minule odo mňa chceli občiansky, bola som z toho strašne šťastná
@luxie btw vždy si myslím, že si @hotaru
mne bežne typujú tak 16, minule sa mi prihovoril taký chlapec na zastávke a normálne mi skoro neuveril môj vek, ale v konečnom dôsledku povedal, že je to super že budem dlho vyzerať mlado
Ako ja :3
(Teda nie že má každý vyzerať ako ja, ale že aj ja sa obliekam ako jebeček a machlím lebo sa tak cítim fajn.)
Proste vidieť, že sme sestry.
No neviem neviem.. Nie som si istá či dobre, a či si ma vôbec vychovávala.
ja mám 20 a tipujú mi tak 16 - 17. Niekedy si aj poviem, že "to fakt vyzerám ako decko?" ale potom si zas vravím, že to je dobré....počkám si a raz zas budem spokojná, že vyzerám byť mladšia než naozaj som
Festovo ma to štve.
kedze je povrchny svet, aspon fyzicky neposobim ako decko