Na stránke studentskyodboj-sk.euweb.cz je zaujímavý pohľad na stav nášho školstva a aj snaha postaviť sa tejto situácii čelom. Pozrite si ho vyjadrite svoj názor nie na jeho formu ale obsah. Vyjadrite sa k jeho myšlienke. Vopred sa ospravedlňujem, že uvád
podla mna je ta stranka mizerna. neopiera sa o argumenty a nema niake zaklady. cele mi to pripada skor ako nejaka naivna snaha, ak nie skor zart (vzhladom na tie "plagaty").
Toto je uplne boha snaha o propagaciu (zjavne tvojej vlastnej) stranky. To by az tak nevadilo, keby mala aku-taku informacnu hodnotu.
Este pred tym, ako som na to klikol, tak som si v duchu hovoril, ze ak to bude modry text na ciernom pozadi, tak to ani nebudem citat. Bol to zeleny text na ciernom pozadi. Na tie loga a plagaty bol urcite najaty zasluzili umelec Petko Mrkvicka, ktory ma odhadom tak 1 rok. Ale nie, nechcem kritizovat, len mi to tiez pripada tak, ze je to cele bud zart, alebo stranka 10 rocnych deti, ktorym sa nepaci, ze ich ucitelky v skole nutia sa ucit...
Nie je to môj WEB, niekto to rozposielal na Azete, tak som to pozrel a všimol som si tú "snahu o niečo, ale zaujamo ma to skôr preto, že aj teraz niekto myslí na niečo normálnejšie ako na nejaký warez a podobne, a vytvoril stránku, ktorá má aspoň malilinkú snahu niečo zmeniť. Myšlienka je pekná, kto by nechcel dobré školstvo, ale ako ste to tu už pripomínali (dizajn,obsah,...) nie je najlepší. Ale obsah má aspoň akú-takú snahu o niečo viac. Zaujíma ma len Váš názor na myšlienku toho webu.
Myslienka tiez nestoji za nic a ako som napisal, tak tvorcami su nejake zakomplexovane deti. Ked som bol maly, tiez sa mi zdalo, ze ucitelia mi chcu iba zle a ze skola je to najvacsie zlo na svete. Ale clovek casom zmudrie...
Ondy ma recht, je to dosm mizerny sposob ako si riesit komplex. ak by sa tym chcel niekto zaoberat seriozne, tak si najde lepsi psosob nie tvorba neputaveho a bezobsazneho webu
A aký spôsob by ste volili vy ? Kúsok nejakej myšlienky tam je skrytý, dosť dlho som to čítal kým som pochopil o čo tam ide, je to zložito vložené do toho. Ale povedzte, nechceli by ste trochu zmeniť školstvo k lepšiemu, lebo toto má k dobrému ešte hodne dlhú cestu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
graficky aj obsahovo je ta stranka brak.
Este pred tym, ako som na to klikol, tak som si v duchu hovoril, ze ak to bude modry text na ciernom pozadi, tak to ani nebudem citat. Bol to zeleny text na ciernom pozadi. Na tie loga a plagaty bol urcite najaty zasluzili umelec Petko Mrkvicka, ktory ma odhadom tak 1 rok. Ale nie, nechcem kritizovat, len mi to tiez pripada tak, ze je to cele bud zart, alebo stranka 10 rocnych deti, ktorym sa nepaci, ze ich ucitelky v skole nutia sa ucit...