ja vážne neviem čo je na coelhovych knihách také dobré.....
síce som ich ešte nečítala, ale verím že majú vela fanusikov.....
Tak isto aj moja mama. Ona dostala odporúčanie od kolegine a prečítala ich už dost, a myslienky ktoré sa jej zapáčia si zapisuje, a nielen preto si myslím že sú velmi dobre....
jedenásť minút sa mi z coelhových kníh najviac nepáčila, a to ani tie ostatné nemám bohvieako v láske. Zdá sa mi až príliš didaktický a trochu nezaujímavý.
zo vsetkych (okrem Winner stands alone) ma tato bavila najmenej ,ani som ju nedocital, mozno preto ze som cakal od Coelha viac, unavovali ma tie teorie o obchode a biznise jej napadnika a asi aj viem kam ten pribeh mieril je vela holiek ktore vedu presne tento druh zivota, utiect do cudziny spoznat nieco nove, nalepi sa na nu nejaky cudzinec ktory zije zivot suknickara a svojim sarmom klame dievcata z malomesta kt. nato doplacaju
Hmm no tuto knihu som citala ak sa nemylim skoro presne pred rokom a akonahle som ju otvorila nevedela som prestat a kym som ju nedocitala nesla som ani spat pacilo sa mi vsetko, pribeh, atmosfera, postavy... teda postava toho chlapa hlavne aky je mily a mudry... @revolucion kazdy ma iny vkus, len neviem preco mam uplne iny dojem z tej knihy mozno keby si ju docital prave, ak sa nemylim, nedoplatila na to nejak, nasla lasku, to je fajn... mozno si to uz celkom nepamatam, ak je to tak tak prepacte ale odporucam
11 minút ... ešte som nečítala knihu z tejto oblasti, ktorá by bola tak perfektne, citlivo, múdro, no hlavne reálne opisovala celé prostredie , atmosféru . No, čo viac dodať. coelho-záruka kvality.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
síce som ich ešte nečítala, ale verím že majú vela fanusikov.....
Tak isto aj moja mama. Ona dostala odporúčanie od kolegine a prečítala ich už dost, a myslienky ktoré sa jej zapáčia si zapisuje, a nielen preto si myslím že sú velmi dobre....
@revolution akurát v jeho knihách nejde ani tak príbeh ako o myšlienku ktorá je podaná formou príbehu
Ale tak prevežne ma veľa dobrých kníh, len už ma potom tak veľmi nebavili lebo som ich čítala zaradom