@antifunebracka tak dobra ti je ta diera aby si v nej studoval co ? ... pocuj naco ti je nasa skola ked aj tak maloktora nasa vysoka je vo svete uznavana hm ? .... a uz ked sme pri tom studovat sa da aj vonku .... kde nemaju take derave skoly ako v diere .....co na to povies ?
keď som bol v zahraničí a pýtali sa ma, že skadiaľ som a ja že Slovakia, tak sa skoro všetkým vybavilo niečo v tom zmysle, že tu bol (alebo dokonca ešte aj je) komunizmus, zvyšok o Slovensku ani nepočuli.... keď som sa tu po vyše pol roku vrátil a začal si zase zvykať na východ, povedal som si... áno, to je tá krajina, kde niekedy bol komunizmus (alebo ešte aj je)
@antifunebracka tak neviem co tu este robis .... ked tu budeme mat ludi ako si ty , ktorí len povedia ze diera a nebudu to chciet zmenit furt aj takou dierou ostaneme ......
@strommen2428 áno, na študovanie to je dobre miesto, keďže VŠ sú zadarmo a nie každý si môže dovoliť ísť študovať do zahraničia... a na západe to funguje trochu inak s tým zamestnaním, tam im až tak nezáleží na škole, ale na niečom inom...
@strommen2428 co tak trocha sebakritiky ? ...nechaj miesto na tej skole zebrakom ktorí tu chcu ostat ...ved ty pan urcite zbohatnes vo svete so svojou sikovnostou aj bez nasej vysokej ..... sak to je len zabijanie casu co ty robis ...uz davno si mohol tocit velke lowe dakde v anglicku .....
@antifunebracka co tak trocha sebakritiky ? ...nechaj miesto na tej skole zebrakom ktorí tu chcu ostat ...ved ty pan urcite zbohatnes vo svete so svojou sikovnostou aj bez nasej vysokej ..... sak to je len zabijanie casu co ty robis ...uz davno si mohol tocit velke lowe dakde v anglicku .....
@strommen2428 no ale prečo tak obhajuješ slovensko? .... hoci ktorý štát je lepší .... aj deti v Zimbabwe sa z nas smejú môj názor ... za to mi občianstvo nevezme nik
Da sa opisat viac slovami - Krajina plna ignorantskych deti ovplyvnenych Hollywoodom urazajucich krajinu ktora je na tom 20krat lepsie ako vsetko ostatne na juh a vychod od nas v Europe. Alebo aspon nedavno bola.
@miskoo6 a v com ma pravdu? ak niekto ma 22 rokov a nevie sa dostat do tohto veku z "diery" tak je podla mna taky neschopny, ze v zahranici nema ziadnu sancu na uplatnenie, zvlast ked ide prave o neho, co na birdzi podla mna neustale dokazuje, ze jeho IQ je rovne dnesnej teplote..
..pre mna nie je frajer kto vie dristat vo velkom ako sa ma zle, premna je frajer ten kto vie zdvihnut rit a nieco urobit aby sa mal dobre
@miskoo6 mas pravdu nevezme .... ale nehovor mi ze aj na slovensku sa neda dobre zit .... ale to je tak najprv musis daco sam urobit zo svojim zivotom nie len cakat na to ze raz bude dobre a nadavat ako je teraz zle ..... velmi dobre chapem ze povedat jak je tu zle je ovela lahsie jak zmenit to tak aby tu bolo dobre ...
@strommen2428 vsimol som si, ze mas sklony hovorit veci, o ktorych si v duchu myslis presny opak. lenze vobec nechapem, o co ti ide. aby som ostal a napravil to, co mi vadi? lenze mna netrapi nejaka zakomplexovanost ci zavist slovakov, to su hluposti. mna trapi dezolatny stav politiky, policie, sudnictva, boja proti mafii a korupcii, skolstva, zdravotnictva atd. atd. a absolutna neschopnost vsetkych ludi, co su do tychto veci zaangazovani. ako to mam podla teba zmenit? nechat sa zvolit za krala a vsetko to tu z vlastnej moci pomenit? kazdy, kto si mysli, ze dokaze zmenit tento od korenov prehnity stat, je hlupak, naivny hlupak. kompetentni totiz CHCU, aby veci ostali takto. a ludia, co maju volu nieco zmenit, koncia. mam dopadnut ako Valko, Remias, Fegyveres a ostatni? nie, dakujem
@antifunebracka a nemyslis si ze keby si vedel byt tak uspesny na slovensku aby si zarobil ...co ja viem ...cisto len ako priklad - 3000 € mesacne ze by si mohol mat veci ako politika, sudnictvo etc niekde na haku ?
@antifunebracka este ze ma tak dobre poznas inak tvoja mentalita je tak trochu ciganska, vystudovat tu lebo to je zadarmo a odist..pricom si neuvedomujes, ze na tvoje studium ludia robia..takto nejak uvazuju aj nasi cigani
@strommen2428 to nevie ani antifunebracka, ale prislo mu to vtipne a dost urazlive tak to pouzil Dakujem, som rad, ze este su ludia, ktorym na vlasti zalezi.
@strommen2428 cize podla teba mam ostat tam, kde sa mi nepaci a kde s nicim nesuhlasim, len za peniaze? ze mam drzat hubu a krok, lebo dobre zarabam? to moze tvrdit len rovnako skorumpovany clovek ako nasi papalasi. v com by som bol potom lepsi od bezskrupuloznych ludi, ktorymi teraz tak opovrhujem? nie, ziaden zarobok na slovensku ma neprinuti ostat. nechcem ziadne krvave spinave peniaze z nasej pokladnice. ak nechapes, tak ti opakujem, ze ja NECHCEM mat tieto veci na haku
@belzeboss studovat mozem kdekolvek chcem. ked som isiel na vysku, bol som sotva plnolety a nemal som odvahu ist do zahranicia. teraz mam
@antifunebracka ok maj si svoju pravdu ..sak sa nebudem hadat s bohom birdzu ..... a mas pravdu studovat mozes kde chces .... ale jak napisal belzeboss .... tvoje zmyslanie je presne take ake maju nasi cigani ...vystudovat tu za peniaze pracujucich ludi to ano ..... ale uz tu pracovat ..odvadzat tu dane a tym umoznit studium dalsim toto uz nie ......pekne
@antifunebracka podla mna poukazujes na dolezitu chybu nasho zakona..bud to by mali spoplatnit skolstvo, alebo by mali zaviazat kazdeho absolventa tym, ze po ukonceni studia tu ostane po nejaky cas pracovat..hoci by to trebalo este domysliet, aspon by ubudlo takych sulinov ako si ty..
@strommen2428 Nie, za to, že každého, kto vyjadrí svoj názor a tebe sa to nepáči, tak musíš hneď doňho začať skákať jak zmyslov zbavený, šak tak nepáči sa mu tu, tak ty si myslíš že keď mu tu mudrovať budeš, tak názor zmení?
@grossbitch ja viem ze nezmeni ...a co tiez len vyjadrujem svoj nazor ...ze sa mi nepaci take zmyslanie ake ma on ....a ze je to parazit a prizivnik na slovenskom narode ....
@antifunebracka nevolím fica , lebo voliť nechodím ..... akurát sympatizujem s jeho politikou ....no a čo ..... máme "parlamentnú demokraciu" čiže voliť alebo sympatizovať si môžem s kým chcem ....a na to že si vážim Tisa neviem kde si prišiel .... a aj keby ....veď za jeho vlády tu nebolo až tak zle pre radových Slovákov .... a deportácie neboli jeho výmysel .... keby teraz nemecká kancelárka vydala nariadenie že ideme strielať židov a aj vy Slovaci nám vydáte svojch, myslíš si že ktorý z našich politikov by sa postavil na odpor .... tí židia nie su tisova vina ...
a k tomu všetkému píšeš tu s kym ja sympatizujem alebo aký som ja , ale k svojmu parazitickému spôsobu zmýšľania si sa nevyjadril ...
@miskoo6 my sa hadame ...ked nemas co k teme nemusis sa vyjadrovat .... a aj tak .... nehadam sa ...len vyjadrujem svoj nazor co si o takych ludoch myslim ....
@strommen2428 jjj sry ved vpohode ... ale nemyslíš si že každý ma svôj názor ? a myslím si že ked @antifunebracka tu nechce byť na Slovensku tak není sám kto ma taký názor ..... vy ste začali debatovať tak vo veľkom a hádať sa .... a proste čo skončí školu a si pôjde kam chce .... to je každého vec .... hlavne nech ho to baví čo bude robiť.
@miskoo6 jjj ale ved to je vsetko v poriadku ..nech si ide von ked chce jeho vec ...len som pisal ze sa mi nepaci ten jeho pristup .... ze napr tvoji fotrovci makaju odvadzaju tu dane za ktore ma antifunebracka bezplatne studium na vs .... ale on uz pojde robit vonku ...dane tu neodvedie .... keby tak rozmyslal kazdy zaco by potom studovali tvoje deti ? ....o to ide .....
@strommen2428 jj ja viem .... ale proste to všetko sa tu takto mení a všetko závisi od vlady a tak ... stále je neaká iná preto je tu bordel v tom ... a ked je neaká tak taká čo nestojí za nič ..... ale je kopu ľudí čo pracujú v zahraničí ale len pracujú .... inak pobyt maju na Slovensku aby sa mali lepšie .... lebo tieto platy a tak fakt bieda .... aspon na východe
@miskoo6 ze je tu bieda to mas pravdu ...sak tiez tu zijem .... ale ked ludia budu len plakat alebo utekat nikdy sa to nezmeni ............ aha vela zalezi od jednotlivca co ocakava ... ked chce dakto 100 litrov na vyplatu tak samozrejme ze tu ich nikdy nebude mat ..... ale ked nemas prehnane naroky , vies sa trochu aj uskromnit a si trosku sikovny tak sa aj tu da normalne zit ....
@strommen2428 jj ale ja som sa zameral skôr na tu nespravodlivosť ktorá je na Slovensku uvediem príklad .... zamestnanec firmy YAZAKY .... berie mesačne 350eur .... ale ich nadriadený beru rovný liter a viac .... myslel som YAZAKY na vychodnom slovnesku ....
@miskoo6 poznam jakuzzu ...sak som zo strazskeho ....ale povedzme si pravdu ...v jakuzze robia ludia s nizkym vzdelanim (alebo aj vysokoskolaci, ktorých vyhodili zo skoly ...pripadne ludia s ukoncenou vs - ktorí si bohuzial vybrali neperspektívny odbor a preto po skole nenasli robotu inde) .... proste to nejde urobit si ledva maturitu a ocakavat ze budem brat liter za zapajanie kablov ...vies .... vies keby taky clovek dostal liter ...potom taky co ma jednu vysoku ..pripadne aj viac - co je dneska uz bezna vec by povedal ...aha ked ten s maturitou robi za 1000 tak ja chcem aspon 4000 € ... a take platy nemaju ani v norsku ... o tom sa snazim pisat - nie len ist do yazaky a plakat ze mam minimalnu ....ale ist napr studovat , skusit nieco urobit so svojim zivotom - toto je cesta ...
ale napriek vsetkemu suhlasim s tebou ze je strasne co sa tam robi - ved tí ludia robia kabelaze do luxusnych nemeckych aut ...a tiez maju pravo slusne vyzit ako hoc kto iny ....podla mna keby mali aspon 500 cisteho tak by sa nic nestalo .... ale to je vec manazmentu ...a my to nezmenime
no to je diskutabilné ľudia vedia žiť aj bez penazí ale nečakaj boh vie čo ... život v neakej chatrči a všetko si musíš uloviť to by bolo .... kde tam?
@strommen2428 no jopa chodím ešte do školy keby som mal robiť v YAZAKY tak radšej nech ma prejde autobus a cyklista .... alebo budem žiť v lese ako domorodec
@miskoo6 ..počul som podobne vyjadrenie ze : radsej budzem hlinu jejs jak u yazaky robic ... taze asi tak .... zase ja som si dal yazaky jak negativnu motivaciu urobit skolu ..uc sa abo yazaky ...tak sa ucim ...... no nic ..tak drzim palec aby si tam neskoncil ...a ani nikto kto nemusi
neviem....je ich viac ale som hrdá na to z akej krajiny pochádzam a nechcela by som sa narodiť inde....a nerozmýšľam nad históriu krajiny či vládnym systémom...každá krajina má žiaľ aj čierne body ale keď vyleziete na nejaký vysoký kopec a obzriete sa na prírodu dookola tak si myslím radi poviete ,, áno, tu som sa narodil/a" a neriešite politiku,konzervatívnosť,systémy a čo ja viem čo ...
@strommen2428 ale zase nie všetký firmy YAZAKY su také napríklad bratranec mi robí v Blave vo Volkswagene a zarabá 800eur na mesiac .... neviem to ktoré ako platia .... ja som z nich vedľa a z YAZAKY som jelen
@miskoo6 no jj v blave vo vw robil aj moj krstny ..asi 5-6 rokov dozadu ..a uz vtedy tam mali take platy ...kolo tych 25 litrov jak pises ...ale zase ludia sa na na linke namakaju jak otroci ...cize velme velmi zasluzene peniaze
@strommen2428 v Blave to su nič moc peniaze tam je všetko drahé ale tiež su automobilka tam som mieril .... a v YAZAKY robia elektroniku do Mercedesou a Bavorákov .... a to nieje Wolkswagen vieš ..... a im neplatia ani polovičku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
a charakteristika slovákov ako raz jeden pán povedal:
"sťažovať se a závidet"
..pre mna nie je frajer kto vie dristat vo velkom ako sa ma zle, premna je frajer ten kto vie zdvihnut rit a nieco urobit aby sa mal dobre
@strommen2428 to nevie ani antifunebracka, ale prislo mu to vtipne a dost urazlive tak to pouzil Dakujem, som rad, ze este su ludia, ktorym na vlasti zalezi.
@belzeboss studovat mozem kdekolvek chcem. ked som isiel na vysku, bol som sotva plnolety a nemal som odvahu ist do zahranicia. teraz mam
Šak sa zamysli trochu..
Sklamanie
a k tomu všetkému píšeš tu s kym ja sympatizujem alebo aký som ja , ale k svojmu parazitickému spôsobu zmýšľania si sa nevyjadril ...
@strommen2428 :/
mňa osobne štve že mnoho ludí , ked sa povie Košice , si hned vybavia Luník IX !!!!!!! :/
...mne sa slovensko paci .....
ale napriek vsetkemu suhlasim s tebou ze je strasne co sa tam robi - ved tí ludia robia kabelaze do luxusnych nemeckych aut ...a tiez maju pravo slusne vyzit ako hoc kto iny ....podla mna keby mali aspon 500 cisteho tak by sa nic nestalo .... ale to je vec manazmentu ...a my to nezmenime