Neviem prečo ekd som toto videl ekd sommal 4 roky asi prv krat som sa bál anstupiť do výtahu a neviem to dodnes proste dopozeral som tor ano o 7a o 8 sme šli niekde a ja somsa rozreval že encem isť doviťahu že su tam ufoni XD taky s3ch XD
to bolo prave orechove.. zbožnovala som ich.. + bambulka, maťo a klinček, maťko a kubko, bob a bobek, lolek a bolek, kremienok a chocholušik, krasolienka.. božee skoro som zabudla.. šak jurošík a srdcovka.. bol raz jeden život hlavne uvodna skladbaa..waa
Jej PA A PI... To si pamatam Sice na celom seriali sa mi najviac pacila ta pesnicka, alebo aj napad... Natacat macacich mimozemstanov co pridu kukat zvieratka na zem ako dokumentarnu rozpravku, to je genialny napad. Proste skvost
Pa a Pi u mna dlho vladli a este stale vladnu ked som bola mala straaaasne rada som to pozerala a teraz ked to vidim stale na to pozeram s uzasom a kuko to bol king a stale je su to zlatucke postavicky na ktore rada spominam........skoda ze ti mladsi nevedia o com hovorime a myslia si ze je to trapne.....a pritom nevedia o co prisli....
ach jaj fakt mi to občas chýba... len tak si sadnúť a pozerať na tie pekné originálne rozprávky (nikdy som ale pred telkou nesedela neviem ako dlho)... tiež nemám nič proti tým moderným, ale samé násilie, bitky... neviem také mi to príde, že tie dnešné deti prišli o veľa... už ich ani taká Bambuľka nikdy zaujímať nebude no hold, časy sa menia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kukolaaar kamaraaati
je to nádherná pesnička...
a pustim si tu hudbu este raz hihi