Doma jem priborom, v cinskych/thai/vietnamese/japanese restauraciach len palickami. Som zvyknuta, nerobi mi to ziaden problem a ani mi netrva celu vecnost nacpat do seba veceru. Neviem si uz ani predstavit zeby som si mala vypytat pribor, hanba!
blbo polozene odpovede inak ale musela som sa naucit palickami, lebo stale ked idem domov od frajera tak mi na cestu pribali k jedlu len palicky a ked clovek ma na vyber ci 7 hodin hladovat alebo jest palickami, nauci sa
@johnysheek to len chce dobru techniku drzania paliciek a ostatne ide samo. Podstatne je si najst poziciu tak, aby si nesilil ruku inak v polke vecere ruka kaput
vies ako, tu je to uplne bezne jest palickami, tu skor si musis vypytat pribor ak ho potrebujes
Rada a prirodzene talentovane, ale doma normálne -príborom. A nesúvisí to s témou, ale mám veľmi veľmi veľmi rada tie japonské keramické lyžice na polievku. Radosť jesť polievky s nimi
@flagrantine@14@19 z fugu sa nerobi susi asi nikdy to vacsinou len z lososa alebo tuniaka, pripadne aj ine ryby. Fugu je ta jedovata ryba co sa je len velmi male mnozstvo a aj to len cerstva a v specializovanych restauraciach z licenciou.
@flagrantine si si asi pomylila rybu fugu je ta nafukovacia ryba, velmi jedovata. Na spracovavanie v restauracii tak potrebuje specialny kontajner na toxicky odpad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@flagrantine ty uz si mala ramen ? O___O kde ?
to som jediny raz v zivote mala sushi :´( ja chcem zaas
» www.stream.cz/uservideo/55431...
no a doma vzdy ked sa da.. nech sa naucim..
vies ako, tu je to uplne bezne jest palickami, tu skor si musis vypytat pribor ak ho potrebujes
len trenuj trenuj!
@naily presne, tie lyzice su super.
» www.stream.cz/uservideo/55431...