aaaano ale este ako.vsetko ma vitaca a ja pomaali stracam trpezlivost a myslim si ze sa asi zblaznim je to este horsie ako si clovek moze predstavit k urctimj ludom chcem bit dobra ale ti ludia moju dobrotu zneuzivaju a plus robia zle ludom ktorich mam ra
Súhlasím s Filipovou radou ... Tá je úplne najlepšia. Na jej obhajobu má 14-možno sa to ešte naučí a nie všetci majú cit na našu ( ehm sprostú ) gramatiku. Fakt máme asi jeden z najťažších jazykov .
@matus123 ako napísal @inequity hoď kameň nech ďalší hodím do teba ja. ,,neni " čechizmus?
@inequity ale , jezis , nehovorim , keby som dosiel a : "caw , naucsa saklady gramatiki" ... v tom mojom prispevku nebola ziadna chyba ..... takze to davalo celkom zmysel ... ale tak ako mne je to uz v podstate jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nech si hodí kameňom ten, kto je bez viny
@matus123 ako napísal @inequity hoď kameň nech ďalší hodím do teba ja. ,,neni " čechizmus?
Ži a nechaj žiť.
@inquity lebo som si dal tu namahu ...
ako vidis , je to "i" ... takze mi to vysvetli jak si to myslel ...
@laurikaaa myslím si, že "má 14" nie je príliš dobrá obhajoba.... holt, stáva sa...
to je jak keby ja kritizujem tvoje pravitko co si mal pred 5 rokmi na matematike ....
@inequity mensi pokrok by tu hadam bol , ciii ?
+
jeb na nich, dnes Ti za tvoju dobrotu nanajvýš napľujú na tvár.
akokeby si človek musel zaslúžiť radu bezchybnou gramatikou
vy všetci grammarkingovia, som zvedavá, ako sa spisovne vyjadrujete v amoku, v akom bola autorka, keď to písala!