Chcela by som začať cvičiť.Len tak doma.Chcem si kúpiť aj nejakú knihu,DVD.Len sa neviem rozhodnúť medzi jogou a pilatesom.Potrebovala by som spevniť,stenšiť nohy.
Ja som zacala cvicit jogu vo februari a nemozem sa stazovat, ono sa zda, ze je to nenarocne cvicenie ale az take lahke to nie je Naucis sa spravne dychat a tvoje svalstvo sa ti podakuje tiez. Najlepsie bude ak budes jogu kombinovat s niecim pri com sa zapotis, kde zapojis aj srdce ako je beh, plavanie a podobne. Pilates aj joga maju vela spolocneho v niektorych cvikoch su rovnake ale joga je joga Teraz maju v Panta Rhei velmi dobru knihu o joge ale tusim ze podobna bola aj o pilatese Vela stastia!
na zumbu chodim pravidelne a plavat tiež,toto som chcela niečo ako bonusove..len som čitala,že ked robiš pilates nespravne,nedýchaš poriadne tak si môžeš ublížiť...takže neviem,čo si vybrať
ináč strašne ma hnevá, že v BA už ani neviem, kde je poriadná Power joga.. taká, že tam len prídeš a po konci hodiny zaplatíš.. Teda viem o nejakej ale to mám ďalej od domu.. keď viete o niečom tak píšte
Zasla by som si do nejakeho mesta na kurz, aby ti to niekto spravne ukazal a potom sama doma. Kamaratka to tak spravila, lebo tie knihy dokedy to clovek pochopi ako dychat a nema ta kto opravit... . Ja by som to spravila takum a asi skor pilates
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov