Caute uz asi 2 mesiace sa venujem power joge doma a tesia ma pokroky ked uz vidim ako sa mi uvolnili stuhnute svaly a som viac ohybna. Chcela by som sa jej venovat dlhodobo a robit vsakovake uzly s telom pokracovanie v komente⬇
Avsak na nete je mnoho nazorov na power jogu a mnohi pisu ze skodi na klby chrbticu svaly a neviem co. Ja nie som odbornik a mozno ani nikto tu ale ak sa tomu niekto venuje a vie o tom viac tak by som bola rada za info
Power jogu milujem no nechcem si na starobu nicit klby
ja mam vyse 10 rokov problemy s chrbticou a klbami a ked som robila power jogu, bolo to ovela lepsie a citila som sa fajn. a teraz sa za seba citim zle, ze na to uz kaslem
kazdopadne som to robila 2-3 roky a nepocitovala som ziadne negativa v tych smeroch
@nicolkaa skúšala si na problém s chrbticou plavanie? @Nikichan
vyrovnávanie svalových dysbalancií
zlepšenie svalového napätie
natiahnutie a uvolnenie svalstva
tvarovanie problémových partií
správne fungovanie vnútorných orgánov a vnútorných procesov tela
odbúravanie fyzických a psychických stresov
uvolnenie a relax
prebudenie spiacej energie v tele
spoznanie samých seba.
+ tie klby budu v poho. Ja som cvičila 3 roky aj power ale aj normalnu. Klby netreba riešiť. JOGA neubliži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Power jogu milujem no nechcem si na starobu nicit klby
kazdopadne som to robila 2-3 roky a nepocitovala som ziadne negativa v tych smeroch
@Nikichan
vyrovnávanie svalových dysbalancií
zlepšenie svalového napätie
natiahnutie a uvolnenie svalstva
tvarovanie problémových partií
správne fungovanie vnútorných orgánov a vnútorných procesov tela
odbúravanie fyzických a psychických stresov
uvolnenie a relax
prebudenie spiacej energie v tele
spoznanie samých seba.
+ tie klby budu v poho. Ja som cvičila 3 roky aj power ale aj normalnu. Klby netreba riešiť. JOGA neubliži