chcel by som niekedy zacat, ale volako sa na to nikdy neviem odhodlat
a urcite to je zdravotne prospesne, hlavne ked ma clovek malo pohybu tak aspon nieco. Vsak niektorym ludom pomohla joga aj pri roznych zraneniach chrbtice ked to este bolo mozne.
ja som ju kedysi cvičila, pomáhala mi a dokázala som si tak uvoľniť stuhnuté svaly. Teraz už sotva vládzem stáť na vlastných nohách, takže nemôžem. :/ No brala by som to niekedy.
Jo, keď som sama doma (čo je väčšinou po škole) proste si pustím ukludňujúcu hudbu a vypnem. Fakt som pred polrokom (vtedy som začala) zvykla byť vkuse nervózna. Keď si takto skoro každý deň uvolním pri tomto myšlienky a sústredím sa len na každý pohyb tak je to fakt príjemné a ako spomínala @hopelight , to isté sa stalo aj mne zvykla som predtým chodiť ako Quasimodo (metafora, nebolo to až také hrozné) .. no teraz to je úplne inak, už automaticky chodím vystretá a všímam že to vyzerá lepšie a od doktorky som tiež zato dostala pochvalu.
odporucite nejaku knihu ?? alebo nejaku stranku na internte pre zaciatocnikov kde je vysvetlene ako sa to ma robit obrazky a ako sa ma pri tom dychat ? dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zdravotné zázraky neviem, aké očakávaš, ale isto neuškodí.
a urcite to je zdravotne prospesne, hlavne ked ma clovek malo pohybu tak aspon nieco. Vsak niektorym ludom pomohla joga aj pri roznych zraneniach chrbtice ked to este bolo mozne.
tak potom back care yoga
určite to pomáha.
Na tej skor meditacnej som nebola , ale meditacia na zaver cvicenia je najlepsia