Ahojte začala som cvičiť jógu doma podľa takej dakej challenge na youtube dáka inštruktorka jogy to precvičuje je to super.... aj keď nehovorím že mi to fest ide alebo čo no celkom ma to začalo baviť... len neviem presne ešte dýchať a niekedy mám pociť, ž
podľa mňa by bolo lepšie ak by si najskôr šla na jógu k originál cvičiteľovi a potom to robila doma..nech to má zmysel
takýto postup som si zvolila aj ja.. s obyč. jógou začínam v stredu a premýšľam aj nad acro jógou, ale to by som si musela zohnať parťáka
@justonedropofrain no krsní ma volal ci nepojdem s nim lebo prvý týždeň je celý zadarmo DD ale ja viem ze by som musela chodit dlhsie je problem ze nemam este peniažky zatial lebo to sa da len tak na pol roka zaplatit ci ako a ešte aj čakám kým otvoria niekde bližšie len už ma to nebaví čakať a tiež nemam parťáka u nas je strasne vela druhov jogy mne sa strasne páči antigravity joga
@bejak to je super, že ťa volal..ja volám kamarátky, nech idú so mnou aspoň ten prvý raz a všetky na mňa kašlú (a to som volala len tie, o ktorých viem, že ich jóga baví, alebo si aspoň nemyslia to čo @1 )
mne to vychádza na jednu hodinu 4€, permanentka na 10 vstupov je za 35€, ako tebe?
@justonedropofrain ale tak zas neni to blízko aj segra chodila prestala :/ aháá no tak to fakt mohli ísť s tebou... este som nekukala tie ceny len viem ze to je troska lacnejsie ked ma clovek ISIC a ako tak kukám tu v MT je joga na kazdom kroku kokos!
hmm zvlastne ja som zacala cvicit sama a cvicim uz dlho a nikdy som nemala s tym problem... ale ak sa bojis ze nieco robis nespravne abo co tak chod za niekym kto to ovlada :ehm:
ja som zacala tak pred rokom a daco kvoli problemom s chrbticou a vysledky mam chodim sedim rovnejsie, nebolieva ma tak chrbat ako doteraz, som ohybnejsia zacvicim si hned rano po zobudeni a da mi to energiu do celeho dna a citim sa super joga s pilates je to najlepsie cvicenie
no toto je môj problém ja sa stále hrbím a ked už sa aj vystriem nevydržím dlho lebo ma to bolí.. ale zas pri tej joge viem ze som vystretá aj po cvičení vždy ostanem ale neostane mi to dlho.. pilates som skusala nebavil ma presne pre tuto ohybnosť sa mi to mega páči..@sasuke
tak ono mne ide hlavne o chrbticu kt mam pokrivenu a kvoli ktorej mam silne migreny takmer vkuse 24h denne a o samotnu bolest chrbtice a toto sa ozaj oplati ja kombinujem tieto dve cvicenia a musim povedat ze to vyrazne zmenilo vsetky problemy
možno ... len mne tam tak dost puká a neviem ked spravím daky pohyb tuto noc sa mi poriadne nedalo ani na chrbáte spať tak neviem a posles mi co si ty cvicila?@sasuke
Ja necvicim podľa nejakého videa to sa ani nedá je to kombinacia pilates jogy a strecingu kt som si vybrala podľa vlastného úsudku čo mi sadlo a nerobilo problém žiadny skús si nájsť takú tú svoju vlastnú cestu v tom
cvic dalej, a najdi si ked tak aj tie vyslovene dychove cvicenia... ja som tiez dlho mala problem so spravnym dychanim, dokonca mi pride, ze spravne dychat je na joge najtazsie
@sasuke ahaa chapem no ved ako ja si v prvom rade chcem zapamätať tie cviky a pôjde to.. len dnes co som cvicila vyzeralo lahko no moj balance je v ... @luc.ka uuplne dnesss nechápala som zadýchaná som bola ako po behu alebo čo... lebo strasne aj rýchlo na mna ta baba ide... inhale exhale a ja len vdychujem a takto ... je aj ja si myslíím uz osm si kukala len to take s tou nosnou dirou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@zvo ľniť uvolniť ci chcel napisat ci co
takýto postup som si zvolila aj ja.. s obyč. jógou začínam v stredu a premýšľam aj nad acro jógou, ale to by som si musela zohnať parťáka
mne to vychádza na jednu hodinu 4€, permanentka na 10 vstupov je za 35€, ako tebe?
@luc.ka uuplne dnesss nechápala som zadýchaná som bola ako po behu alebo čo... lebo strasne aj rýchlo na mna ta baba ide... inhale exhale a ja len vdychujem a takto ... je aj ja si myslíím uz osm si kukala len to take s tou nosnou dirou