Ahojte Chcem sa opýtať, či tu je niekto, kto cvičí Jógu. Zaujímalo by ma podľa čoho ju cvičíte a či Vás to baví atď. Ja som tak trošku "prelietavý" typ (čo sa týka športov a cvičení), tak preto sa pýtam.
Je to super! Chodím na "hodiny" alebo ako to nazvať. Ale na internete je hromada videí, čo som pozerala. Ale ešte som neskúšala, tak neviem nič odporučiť. Ale nájdeš toho veľa určite...
@jazzanova ako dlho už navštevuješ tie hodiny? a mysliš, že to na človeka vplýva aj psychicky? Lebo práve teraz by som potrebovala niečo na psychickú rovnováhu
@psyche04 Tak to áno. U nás konkrétne robia 2 tipy jogy. Proti stresu a zdravotnú- zameranú hlavne na bolesť chrbta. Zatiaľ som bola len na tej prvej spomínanej. No bohužiaľ nechodím pravidelne, čo ale chcem zmeniť. A mne to jednoznačne pomáha. Strašne sa pri tom uvoľníš a je to proste skvelý pocit. Môžem určite len odporučiť ...
@ps102 to je taký bullshit že to ani nestojí za dočítanie
ja cvičím podľa youtubu. Lesley Fightmaster je super teda, chodila som aj na hodiny ale nevyhovovala mi inštruktorka a bola to taká trubka že zmenila hodiny tak, aby polovici účastníkov nevyhovoval čas.
Osobne som voči tomuto rozmachu západnej jógy dosť skeptická, neviem . Zaváňa mi to trendovosťou, zrazu sa všade vyrojilo strašne veľa učiteľov jógy a expertov na život, ktorí ešte neodžili z toho svojho ani tretinu a RAW jedla a slniečkových tvárí a liberárnych postojov a mám pocit, že sme o krok napred v nadšení ale o dva pozadu vo filozofii. Ja len, pozor na to, prvé modely dotykových telefónov boli tiež predražené a nekvalitné, pretože sme ich nevedeli robiť a evolúcia trvá dlhšie. Ale možno som len spiatočnícka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja cvičím podľa youtubu. Lesley Fightmaster je super teda, chodila som aj na hodiny ale nevyhovovala mi inštruktorka a bola to taká trubka že zmenila hodiny tak, aby polovici účastníkov nevyhovoval čas.