videl som film, veľmi pekný, ale kedže som spoločenský typ bolo mi počas celého toho dosť smutne, hlavne ako spoznával tých ľudí a potom sa s nimi stále a stále lúčil
a kniha bola fajn (iba fajn) bolo to písané z pohľadu muža, ktorý získaval informácie o Chrisovi a spomínal aj iné príbehy, aj svoje vlastné zážitky, no, čo sa týka story o Chrisovi, tak to už nebolo také auntentické...
ale neľutujem, že som si knihu prečítal a už dvakrát neľutujem, že som si pozrel film...
ale, hm.... Chris bol v niečom veľmi očarujúci... ale neviem, v niečom sa mi zdalo jeho počínanie príliš detinské.... to som si uvedomila ale až vtedy, keď som ten film videla druhý krát a mala som o pár rokov viac, ako keď som ho videla prvý krát
ale teda, samozrejme ma to vždy dojme, aj slza mi vyjde, občas už aj niekde v polovici...
a soundtrack, ježiš mária, ten soundtrack a Eddie Vedder sú naj!!!
ale zaujíma ma to natoľko, že by som si tú knihu prečítala
film som videl...mam ho rad...ku knihe som sa este nedostal...a fascinuje ma to ako sa len tak zobral a odisiel, zil viac menej v pohybe, spoznaval roznych ludi a bol tak krasne slobodny da sa povedat
@robertgloss no ty, alebo niekto iný tu niekde vyššie písal, že to rozpráva jeden človek a dáv do toho aj nejaké iné vlastné zážitky a tak... tak som si to predstavila tak rozostrene a na základe tejto predstavy som usúdila, že ten film je pravdepodobne koncentrovanejší a silnejší
@synekdocha - ja som nič také nepísal...ale áno...autor v knihe podáva aj určité svoje zážitky......každopádne film bol natočený podľa knihy...takže tak
Videla som film. Viac by sa mi pacilo, keby natocili film o niekom kto isiel, vedel sa o seba postarat a naozaj prezil. A ako ho hodnotili ludia na Aljaske? Mestsky nezodpovedny neskuseny clovek ktory sa len tak vybral... s 5kg ryze!!! a puskou do divociny a dufal ze prezije... na to si treba nieco odzit a odchodit, to nie je pocitacova hra... Niektori tvrdia ze to urobil umyselne, ze vedel ze umrie, len sa potreboval nejak "dusevne ocistit"...
Ironia bola v tom, ze 300metrov nad nim bol most ktorym mohol prejst na druhu stranu rieky aby sa zachranil, a par kilometrov od jeho pribytku boli zasoby s jedlom pre pripad nudze...ani jedno ani druhe z toho nenasiel a vyhladoval sa na smrt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Raz sa musím aj ja vydať takto niekam.
film bol skvelý (však inak by som knihu nečítal)
a kniha bola fajn (iba fajn) bolo to písané z pohľadu muža, ktorý získaval informácie o Chrisovi a spomínal aj iné príbehy, aj svoje vlastné zážitky, no, čo sa týka story o Chrisovi, tak to už nebolo také auntentické...
ale neľutujem, že som si knihu prečítal a už dvakrát neľutujem, že som si pozrel film...
ale, hm.... Chris bol v niečom veľmi očarujúci... ale neviem, v niečom sa mi zdalo jeho počínanie príliš detinské.... to som si uvedomila ale až vtedy, keď som ten film videla druhý krát a mala som o pár rokov viac, ako keď som ho videla prvý krát
ale teda, samozrejme ma to vždy dojme, aj slza mi vyjde, občas už aj niekde v polovici...
a soundtrack, ježiš mária, ten soundtrack a Eddie Vedder sú naj!!!
ale zaujíma ma to natoľko, že by som si tú knihu prečítala