No..z litiky som došiel iba asi po štúrovcov...z angliny mám asi 5 tém naštudovaných...a z odborných predmetov mám jedno mat. zadanie spravené ...takže radšej sa nechválim...no a účtovníctvo samozrejme si bude robiť dva dni pred skúškami
Ze na tahakoch , to ti na mature nepomoze , ja som sa ucil len ked bol ten predmaturitny tyzden, ale bolo to prd platne lebo som sa naucil 90% uciva a vyvolali ma z tych 10% , ale pomohlo asi to, ze som bol dobry na hodinach (to bola slovencina), z angliny bolo stastie asi to, ze som isiel prvy a na tretom predmete som zase vedel toho najviac a i tak som dostal 4 , jedina dobra znamka bola z praxe a to 2
Nooo..neviem ako u vás, ale čo sa týka u nás písomných..tak dávajú na dozor, najvypatlanejších profákov..a zatiaľ každý rok..aspoň u náás..sa že-vraj dalo radiť, odpisovať aj používať ich...Inak šak ja nevravím, že sa budem na ne spoliehať, ja len vravím, že čo sa týka momentalne klasických písomiek..že som sa ešte nejak nedonútil k tomu zločinu..začať sa učiť na matury..A za ten týždeň si sa ako šecko naučil, hééj?? Ako aj mne by stačil v poho štvorec..
hmm no ja som sa ešte nezačala vôbec učiť ak nerátam to čo preberáme...takže keď sa ma profka opýtala, že koľko viem tém z ekonomiky ma kruto vysmiala keď som povedala, že 5 a to som si ešte fandila Ale tak ekonomiku a slovinu nejako zvládnem hmm a nemčinu nemá šancu plus také veci z odbornej zložky, že učto a tak to asi do toho pozrem tak pár dn´pred maturou
Nóóóó..z neminy to bude hustéé.. Ja ani za boha..nerozumiem, čo kecajú na tej páske, čo nám budú púšťať..šak to šumí..rychlo kecajú a prehĺtajú..aach..a aj bez toho..moja nemecká slovná zásoba nula bodov..gramatika by sa ešte ako tak dala...no bude haluz..
Ja som sa tiež učieval na maturu iba litiku, aj tak som to nevedel a zmaturoval som, ono to nie je nič strašné tá matura jak profáci strašia, ak nevieš tak ti pomôžu.. Horšie je to už na vysokej škole, tam ťa ma každý v paži
Nasi nas nutia sa ucit priebezne A zatial sa dari docela v poho...
Slovencina na pol zopakovana... nemcina prvych 12 tem naucenych a dalsie vypracovane... ucto na to kaslu z vysoka, to spravi asi kazdy magor... a ekonomika? tak to sa vykecame az az...
ahojte ja sa strašne bojím matúr...slohy neznášam nikdy som ich nevedela písať a ani nebudem...anj tiež neviem ako spravím keď z odposluchu nič nerozumiem a celkovo mi to dosť biedne ide....ak by ste náhodou niečo dozvedeli ohľadom matúr ako napríklad témy na sloh tak dajte vedieť na Roxi4@azet.sk ......ďakujem Vám
lidickyyy ja som sa ece nic neucila!len 3 temy z pedagogiky ..fuuu ja uz musim zacat..uz zacinaju stresy vsetci sa ucia a ja ece niiic ( bozeee uz nech mame potom....my maturujeme z ustnych az 2 juna ( vsetci uz v maji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
dorpavu tu ako tak viem takze jeden predmet by bol zachraneny
co sa tyka z jazykov no vsak aj september existuje nie?
najradsej by som sa nakopala, ze sa nemozem k tomu dostat...
urcite ako prve zacnem litiku
Slovencina na pol zopakovana... nemcina prvych 12 tem naucenych a dalsie vypracovane... ucto na to kaslu z vysoka, to spravi asi kazdy magor... a ekonomika? tak to sa vykecame az az...