to že sa začína škola je pre niektorích skvelé a pre niektorích hrozné obdobie.Ja sa rozhodne teším na kamaratov ktorí sa budú chváliť čo podostávali,kamarátk v nových handrach.Ale je tu jeden háčik.Nejdeme na debatný krúžok ale do tvrdej školy kde sa mus
no nesmejem sa lebo viem ze ma caka drina, neboj sa deviatacka som bola a ver mi ze mi to rpislo oovela lahsie ako tento prvy rocnik... ano na kamosov sa tesim ale na to aby sme sa stretli netreba skolu to sa da aj mimo... netesim sa ani nahodou ked si uvedomim ze uz o dva tyzdne ma caka obrovsky test z anglictiny ktory piseme od 7:50 do 12:30
s kamosmi sa stretavam viac vonku ako v skole takze by som dokopy o nic neprisla (co sa tyka toho, co kto podostaval ci ako stravili silvester) keby som tam nemusela ist...
jaj no jasne monitor, popravde sa nan ho tesim, ked bude taky lahky ako komparo, tak super ...a este prijimacky budu, popravde tiez sa tesim, aspon teraz...
ja skolu z duse neznasam aj ked tam kamaratov ale aj tak.....vyzaduju od nas dost vela a ked sa stretnete s blbimi ucitelmi ktori toho maju plne zuby a sami nevedia co uz, tak ti by uz mohli ist do dochodku....ale niekedy sa do skoli tesim a to najme ked je nejaki volnejsi den, niekedy je v skole taka sranda ze by som z nej ani neodchadzala...ja som deviatacka a toho ucenia uz mam plne zuby ale ta co uz vzdy sa nejako prinutim, ked pocujem slovo primacky a monitor tak mi je tak zlee.....
Ale inač vážne, na základke sa učia také kraviny, ktoré ozaj NEBUDEME potrebovať a ani si ich zväčša nezapamätáme. Napr. ma vždy štvalo, že na zemáku sme sa učili o nejakom blbom nezáživnom priemysle alebo čo, ktorý si aj tak žiadne decko nezapamätá, ale dľa mňa by sa skôr hodilo vedieť niečo o tej krajine a národe, poznať kultúru, zvyky a tak,, to je zaujímavé a myslím si, že aj celkom dôležité a keď niekto bude potrebovať vedieť o priemysle, tak si to zistí sám. :/
@6 no zas ako ktora skola, ak ide na sos, tak myslim, ze sa nema coho bat, teda aspon co pocuvam z okolia, tak niektorym bolo lahsie na strednej ...jasne, ze to tak nie je vzdy...
@8 vyzaduju vela? mne sa nezda, zeby vyzadovali az tak vela, len vsetci su lenivi, teda vacsina...alebo daj priklad kedy ti dal ucitel urobit tolko, kolko si vazne nebola schopna urobit...sice ine mesto, ina skola..ale myslim, ze to nemoze byt take strasne, nie?
@13 na zs nemozu vyzadovat vela aby to zmakol aj uplny kazdy debil, mozno im sa zda ze to je vela. Ja nepocitujem nejaky velky rozdiel medzi zs a strednou, konkretne do skoly sa takmer neucim iba pred nejakou pisomkou si pozriem trochu to je rozdiel ale viac ako 2 hod v jeden den som nad ucenim nestavil. Niektore anglicke gymple su mozno cvhilami tazke bo tam chcu take kokotiny ze az, aspon pre mna by bolo, kedze mne ta gramaticka cast nejde nejak dobre. Jazyky su viac menej jedine predmety na ktore aj ked sa ucim mam 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
To, čo skutočne nebudeš potrebovať ešte len príde, nič sa neboj