mna tento spisovateľ neoslovil. Nejako ma jeho knihy nebavili. Pár kníh som začala čítať ale hned som skončila pre mňa to bola nuda. Jedinú knihu, ktorú som od neho prečítala bola: 5 týždňov v balóne
hej niektoré sú také nudnejšie, ale podľa mna najlepšia jeho kniha je menej známa, nadväzuje trochu aj na iné knihy, no roky mu moc nesedia TAJOMNÝ OSTROV
Zbožňujem Oceľové mesto, k verneovkám som sa dostal len vďaka audioknihám lebo v poslednej dobe nemám vôbec čas na čítanie. Ale do školy cestujem takmer hodinu, takže keď to mám predčítané v ušiach je to pohodlné a aspoň robím niečo duchaplnejšie než len civieť z okna autobusu na Bratislavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ešte som dokonca prečítala tú istú knihu
ale nejak mi najviac utkvela v pameti tie dva roky prazdnin mozno preto ze bola prva
Najživšie si spomínam na Vynález skazy, Tajomný hrad v Karpatoch, a ,,tú, kde sa počas povodní ukrývali v termitisku."