ani nehovor do piče,moja plánovaná trasa bola z DNV do Podunajských....z devínskej som išiel na autobusovú stanicu hodinu (bežne 25 minut) a tam som čakal na 202 polhodinu a nešla,len 3x 50tka a 2x 70tka ....tak som sa nato vymrdal a išiel spat na bus na 21 a jak som prechádzal cez cestu,som stupil na sneh a pod ním bolo asi 7463427 kubíkov vody a saozrejme po kokot som bol zajebaný a premočený ....pojebané počasie aby ho mater pojebala ,čo za den sneží jak 8 rokov nesnežilo
Na juhu najprv parádne snežilo, a od cca 14.00 až do teraz prší prší len sa leje! Tak si predstavte tú hnedú krásu!
A asi 4532135646532x som sa skoro zrúbala.
u nás cca pol metra a akurát na našom sídlisku blokoval premávku autobus, ktorý zaparkoval cez oba jazdné pruhy a celkove meškajú autobusy, inak je všetko okey
Inak strašne na smiech sú tie reakcie ako Veľká dedina a blava a blablabal Načo vôbec tí ľudia reagujú? Komplex, že ak sa niekto pýta na Bratislavu tak sa majú potrebu ozvať a vyrývať ? Proste je to úbohé tak si založte fórum Slovensko. Každopádne som tam dodal AKO POSLEDNÚ otázku *Prípadne z iných miest?* Pýtal som sa na Bratislavu preto, lebo rovnako som z Bratislavy a bol som zvedavý na názory ľudí, ktorí mali možnosť okúsiť to čo ja. Ako smutné. že ľudia hneď musia kktiny písať
@warble A kto tu riešil iných? Začal niekto p*čovať na Slovensko? Na ostatné mestá? ... Ako zamysli sa čo píšeš je jasné, že bola kalamita na celom Slovensku tak neviem čo riešiš. A keď už spomínaš kalamitu milujem ľudí čo hovoria tie dementné reči typu v BA našňaží 2 cm sňahu a kalamita. Pritom sa vôbec tí dementi nezamyslia nad tým aká je koncentrácia vozidiel v Bratislave. Desaťtisíce áut ide po Bratislave tak je jasné, že je to rozdiel ako keď v Hornej dolnej nasňaží 20 cm kde prejdú 2 autá.
A na záver NIKDY som si nevšimol, že ak sú témy o iných častiach Slovenska , že by niekto začal vyrývať že tak vám treba v tej Banskej Bystrici a podobne. Len ako náhle sa spomenie Bratislava hneď hluk neandrtálcov má potrebu vyrývať.
proste som povedala svoj nazor,je mi jedno co riesis
ak mam odpovedat na tvoju otazku - ano ,uzila som si kalamitu,som cela premrznuta,chora a moj autobus nabural
mimochodom,v dalsej casti komentu sa ukazuje to co som povedala - ako zijes v tej svojej bubline Bratislavy .. to ,ze to neni Bratislava znamena ze uz tam hned prejdu 2 auta tadial?
napr. take Kralovany - priechod na Polsko,vela vela kamionov denne a tiez to tam vyzera uplne inak nez v BA a nikoho som nikdy nepocula povedat aka ohromna kalamita v Kralovanoch
no dávno sa mi nestalo, že by som na elinu čakala pol hodiny A premočena do nitky...nechapem, čo robili cestári, prečo vyšli odpratávať tie hordy na cestách až predpoludním...
@warble ako divnú logiku máš tak ako ja žijem v Bratislave tak sa pýtam na Bratislavu tak je zle? čo furt riešiš ? Ako prečo sa mám pýtať na nejaké Kralovany? Si založ fórum o tom ako prežili ľudia kalamitu v Kralovanoch, podiskutuj si s nimi a mne necucaj energiu. Proste nauč sa hneď nehádať a nepísať provokačné komentáre ak más nejaké komplexy menejcennosti tak si ich ventiluj inde a ne aby mne tu vyskakovali p*coviny Ako nič v zlom
najvacsia sranda ze som ani nereagovala na teba,len ma proste vytaca ako bedakate ked vam tam napadne 10cm tak som to vyjadrila,tiez ta nenutim na mna reagovat
Na trolejbus v Karlovej Vsi som čakala skoro hodinu, takže som išla po svojich :ehm: . Takto premočená som už ešte nikdy nebola a toľko snehu nasnežilo
pekne snezilo, mam poodhrnane
-
nemam rad ludi a dnes ma neprekvapili ... to musi byt smutny zivot, rozoberat snad aj kazdy rok verejnu dopravu, cestarov, Bratislavu-nebratislavu, pocet statusov, fotografii, ... .
@warble lenže zas a znova reaguješ na fórum ktoré som ja založil čiže na mňa... ale to je jedno mám dobrú náladu a nepotrebujem sa hádať
Každopádne povedz si nebolo by ti lepšie odpovedať :
"ak mam odpovedat na tvoju otazku - ano ,uzila som si kalamitu,som cela premrznuta,chora a moj autobus nabural"
nestačilo by to ? Bez zbytočných provokačných kecov
Ako ľudia žite v miery a nenoste v sebe toľko nenávisti a negatívneho
@warble Kašli na neho. Kraľovany, či Košice.. v oboch počuješ o kalamite len zriedka, lebo Bratislava je najväčšie postkomunistické mesto sveta s na piču cestnou sieťou a najhustejšou premávkou, preto v násobne väčších mestách sneženie zvládajú, ale v Bratislave to proste nejde. Vôbec to nieje kvôli chabej organizácii cestárov, dopravného podniku a letným pneumatikám v zime.
neviem, som rada, že som sa rozhodla ostať doma, postavili sme pred domom snehotučniaka a do mesta som sa vybrala až večer električkou a aj keď išli za sebou asi štyri 4ky a ani jedna 5ka, nevadilo mi čakať... ja mám rada snäch ♥
Chcem poprosiť všetkých, čo nadávajú na Bratislavu a neznášajú toto mesto a "Blavákov", aby do nej nechodili. Všetkým tak bude lepšie a ja konečne v kľude zaparkujem.na parkovisku.
Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A asi 4532135646532x som sa skoro zrúbala.
ked zostanete v tej vasej hornej dolnej tak pojebana blava vam bude len vdacna
velka dedina?
keby ste obcas boli aspon na tyzden v zime na uzemi toho velkeho nic tak by ste tie vase kalamity brali uuplne inak
@warble vela "blavakov" niesu blavaci,
@warble A kto tu riešil iných? Začal niekto p*čovať na Slovensko? Na ostatné mestá? ... Ako zamysli sa čo píšeš je jasné, že bola kalamita na celom Slovensku tak neviem čo riešiš. A keď už spomínaš kalamitu milujem ľudí čo hovoria tie dementné reči typu v BA našňaží 2 cm sňahu a kalamita. Pritom sa vôbec tí dementi nezamyslia nad tým aká je koncentrácia vozidiel v Bratislave. Desaťtisíce áut ide po Bratislave tak je jasné, že je to rozdiel ako keď v Hornej dolnej nasňaží 20 cm kde prejdú 2 autá.
A na záver NIKDY som si nevšimol, že ak sú témy o iných častiach Slovenska , že by niekto začal vyrývať že tak vám treba v tej Banskej Bystrici a podobne. Len ako náhle sa spomenie Bratislava hneď hluk neandrtálcov má potrebu vyrývať.
Toť vše
ak mam odpovedat na tvoju otazku - ano ,uzila som si kalamitu,som cela premrznuta,chora a moj autobus nabural
mimochodom,v dalsej casti komentu sa ukazuje to co som povedala - ako zijes v tej svojej bubline Bratislavy .. to ,ze to neni Bratislava znamena ze uz tam hned prejdu 2 auta tadial?
napr. take Kralovany - priechod na Polsko,vela vela kamionov denne a tiez to tam vyzera uplne inak nez v BA a nikoho som nikdy nepocula povedat aka ohromna kalamita v Kralovanoch
-
nemam rad ludi a dnes ma neprekvapili ... to musi byt smutny zivot, rozoberat snad aj kazdy rok verejnu dopravu, cestarov, Bratislavu-nebratislavu, pocet statusov, fotografii, ... .
Každopádne povedz si nebolo by ti lepšie odpovedať :
"ak mam odpovedat na tvoju otazku - ano ,uzila som si kalamitu,som cela premrznuta,chora a moj autobus nabural"
nestačilo by to ? Bez zbytočných provokačných kecov
Ako ľudia žite v miery a nenoste v sebe toľko nenávisti a negatívneho
aka skoda, ze mne isli elektricky uplne v pohode do aj z prace
Ďakujem