Keby ste mali kamaráta z inej krajiny, kam v Banskej Bystrici by ste ho zobrali, čo by ste mu ukázali? Mam na mysli nejaké konkretne miesta v meste, alebo niekde v prírode na okolí.
Lebo ako silno rozmyslam, Bystrica mi príde pekna, len ked to vezme
No tak určite by som ho previedla po námestí, nejaké to múzeum, Europa Bystricu veľmi nepoznám ale tak ho zober tam kde sa tebe najviac páči... a zobrala by som ho pozrieť na na ten zvláštny rozprávkový dom čo je tam niekde neviem kde
@lenuska175@stenatko pravdepodobne to bola Čajovnička, v podzemi to je to ako keby , tma v boxoch orientalna hudba.
Nad tým mam uz jasno, tam sa pojde na 100 %.
a ostatni asi som sa mala lepsie vyjadrit na zaciatku, mam na mysli skor take serioznejsie, utulnejsie zašité miesta, ak ma niekto také nejake oblubene. Nejaku kaviarničku a veci tomu podobne, pripadne nejake pekne miesto na okraji mesta...
Do MoF by som ho nezobrala ani keby sa co dialo, to platí aj o tirishi.
tak námestie určite, pamätník aa .. neviem (ako bystricu mám rada, ale že by tam bolo niečo až tak turisticky zaujímavé ..). a ešte si pamätám, že minulý rok sme boli volakde tam v "horách", tak dokopca sa strašne išlo (akože autom) a hore bol nejaký penzión alebo čo, proste taký komplex a pekný výhľad odtiaľ bol (tam v okolí boli chatky, tuším aj nejaké kvázi lyžiarske stredisko, ale netuším jak sa volá tá oblasť :/ )
alebo počkaj na radvanský jarmok, to je moja bystrická udalosť roka vždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. verejne wc-ka na mestkej hlavnej take doma iste neuvidi teda ak neni zo somalska
3.ministry of fun
a asi tak všetko
ale teraz vazne akoze v BB hovno mame takze neviem poradit do Hvezdarne ho zober
Nad tým mam uz jasno, tam sa pojde na 100 %.
a ostatni asi som sa mala lepsie vyjadrit na zaciatku, mam na mysli skor take serioznejsie, utulnejsie zašité miesta, ak ma niekto také nejake oblubene. Nejaku kaviarničku a veci tomu podobne, pripadne nejake pekne miesto na okraji mesta...
Do MoF by som ho nezobrala ani keby sa co dialo, to platí aj o tirishi.
nemozem sa zbavit pocitu ze mesto je sice fajn ale nic tam neni
alebo počkaj na radvanský jarmok, to je moja bystrická udalosť roka vždy