len by som ťa chcela informovať, že SOŠ obchodné sú na hovno, lebo študuješ síce to, čo na OA, ale vysoké školy ťa neberú ako študenta OA ale ako študenta bývalej SOU, tak aby si sa nedojebala ako ja
@loveistheanswer SOŠ je jednotný názov pre všetky SOU, združnené a neviem ešte aké školy... a moja škola bola pôvodne združená SOU (kuchár čašník) a OA (manažment, škola podnikania a pod)... A dali nám potom názov SOŠ a teraz nás berú ako zo SOU... na školách kde nie sú prijimačky sa prijíma na základe známok (1-4 ročník + maturitné vysvedčenie) a vynásobí sa koeficientom pre danú školu... gymnázia majú koeficient 1.0, priemyslovky nejakých 1.1, obchodné a zdravotné 1.2 tuším a SOU 2.0, čiže v preklade, jedničky mi vynásobili na dvojky a dvojky na štvorky... v KE nie je škola kde by sa bralo na základe prijimacok (možno medicína, ale ja som nemala skoro žiadnu biologiu a chemiu) a intrák mi rodičia odmietli platiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
www.filmovaskola.sk