@cardigan no podľa mňa je to tiež troška dosť, ale vieš z tohto povolania môžeš vycalovať pekné peniaze...síce ja tam idem preto že ma to baví a chcem robiť v labáku...
Karlova univerzita, Praha (nórština-ruština), Masarykova univerzita, Brno (škandinávske štúdiá / ruština), Komenského, BA (angličtina-švédština) a úspešne som prijatá na svoju poistkoidnú poistku - UKF v Nitre (učiteľstvo ruština-občianska)
@cardigan prečo? no ľebo! ale nie, proste ma to baví a pôvodne som chcela študovať dánštinu,ale tú mi tie hnusoby nikde neotvárajú, tak som to musela poriešiť takto
@adriqa no hej... len sancu ze sa zamestnas v lekarni mas takmer istu, ale inde sa zamestnat je uz vacsi problem.. ako nic v zlom, drzim palce, ale realita je taka, ze to nebude lahke...
@cardigan však ako mne stačilo keď s kamoškami máme každá príjimačký v iný deň, sme ostali mierne zaskočené tiež sme počítali že tam pojde menej ľudí, a nie nechodím na tie kurzy a ty?
@interrupcio ja viem že to ľahké nebude, však ani štúdium na škole neni ľahké lenže ako sa vraví svet patrí tvrdohlavým a tak si tvrdohlavo treba ísť za svojím snom
@cardigan no tak asi ako ja lenže ja mám ešte týždeň predtým príjimačky v KE a kedže som si nedala nikaú poistku lebo som na to akosi pozabudla musím veriť že ma niekam vezmú
@wessen Obdivujem tvoj výber jazykov! A držím palec. Som sa chcela spýtať, z tej bratislavy UK, ti už niečo prišlo?
Inak mám PRIFUK-Bio (prijímačky 22.6), Pedagog.Frj-Bio UK (ni boh zná kedy a či sú prijímačky) a úspešné prijatá na UKF pedagog. Frj-Bio /poistku máme už len zmaturovať /
@wessen na English-Svenska na UK som tiez premyslal.. mam troch znamych, co idu do Brna na Skandinavske studia.. len skoda, ze sa mi nechce vrtat v preklade a hlboko v strukturach jazyka
@0 ja idem o rok na farmáciu a aby ste boli na nu prijaty,treba 65min.bodov.aspon minule roky to tak bolo.beru kazdeho 4teho.cca.23O tento rok,hlasi sa cca 1000.podla toho,aky silny je rocnik.a skola nie jeprilis lahka,no nie je to take,ako na medicine drzim palce;
@wessen skandinvistiku preto, lebo v skandinavskych krajinach mas celkom fajn ziv. uroven, platy atd..a v buducnosti by som sa tam chcela usadit (samozrejme, hl. dovod je ten, ze skand. krajiny su skratka NADHERNE mna to odjakziva tahalo na sever...aj tie jazyky sa mi velmi pacia
@insanebutalive niečo mi o tom hovor ja som študovala v Dánsku polroka a bol to NAJLEPŠÍ polrok môjho života preto každá prihláška, ktorú som si podávala,bola na nejaký škandinávsky odbor / jazyk a som rada, že niekto zdieľa moju škandinávsku úchylku (len dúfam,že ich nieje veľa, aby som mala šancu sa na tie svoje školy dostať)
@wessen v Dansku?? Jooj ticha zavist...ale nebooj urcite sa dostanes..ja teda skandinavsku uchylku zdielam statocne dokonca aj hokej som si vcera pozrela
@insanebutalive práveže sa bojím, že nedostanem, prijímačky mi tento rok nejako nevychádzajú, damn it! ale, možno sa všetko na dobré obráti a motyka vystrelí a potom mi bude sveta žiť a študovať v Prahe nórštinu-ruštinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
nie
ano
alebo
TUKE FBERG - Dopravná logistika podnika, -//-
no a už vieš všetko?
nevieš, že kolko otázok musím mať dobre, aby ma prijali?
a vôbec kolko tam hlásili?
nevieš, že kolko otázok musím mať dobre, aby ma prijali?
a vôbec kolko tam hlásili?
(ale ešte mi nič z NR neprišlo tak ak by zobrali ma aj tam tak budem uvažovať potom )
Enviromenalistika UK v BA a
dnes mi prislo z UKF muzeologia, takze poistky by sme mali, uz len aby mi to brno Masarykova vysla
Enviromenalistika UK v BA a
dnes mi prislo z UKF muzeologia, takze poistky by sme mali (bez primacok brali), uz len aby mi to brno Masarykova vysla
čo, každí chce byť lekárnikom?
uz len zmaturovat
v ZA na stavebnu musim robit asi prijimacky
este nie je rozhodnute
prijimacky napisane
Ešte 9. júna idem na FRI ZA, ale to len formálne sa preukázať, ako som napísal EČ.
no viem
myslela som, že budeme okolo 300-500
Inak mám PRIFUK-Bio (prijímačky 22.6), Pedagog.Frj-Bio UK (ni boh zná kedy a či sú prijímačky) a úspešné prijatá na UKF pedagog. Frj-Bio /poistku máme už len zmaturovať /
aj ja mam 16.6 aa hlasi sa okolo 900-1000 ludi do BA iže
inac nemali sme spolu VP z matiky tento rok ?
UK žurnalistika alebo Trnava historia...
kazdy rok sa tak priblizne hlasi » www.uips.sk/sub/uips.sk/ima...
a
» www.uips.sk/sub/uips.sk/ima...
a este mi to jedna kamoška vravela ,lebo tam ma kohosi znameho
tak ti drzim palce nech ti to vyjde