Zdravím som deviatak a vôbec nemám tušenie kam mám ísť na strednú...Priemer na konci 8.ročníka som mal celkom v pohode 1,4...Na gymnázium ísť nechcem ale rozmýšlal som nad elektrotechnikou,mechanik počítačových sietí alebo niečo v tomto smere...
ono to vlastne je uplne jedno na aku strednu ides, aj tak je dolezite ci sa budes vediet potom uplatnit...ale na HA nechod, ak nechces stratit jeden rok, kedze je to 5-rocna...
To máš jedno kam pôjdeš ak tam budeš len tak že "aby bolo" tak z toho nebudeš mať nič hoci budeš na neviem akej škole. Ak ťa bavia počítače a už teraz o nich niečo vieš a chceš sa tomu venovať tak hľadaj takú školu.
Proste aby si nebol zbytočne 4. roky na škole a potom si uvedomil že ťa to (čo sa učíš) vlastne vôbec nezaujíma.
@patrik0817 s elektrotechnou sa skôr uplatníš ako s HA, prípadne si polož otázku či budeš niekedy chceť ísť na VŠ (aspoň to skúsiť), ale v prvom rade sa zamysli nad tým čo ťa baví / môže baviť a čo nie. @Dreams155 a preto sa pýta
Tak ti poviem.. nezisťuj priemer atď. Teraz zoberú aj "cvoka" len aby si nazbierali €, keďže za žiaka má škola 1000€. Ale, keď už chceš ísť na priemyslovku.. tak ja som chodil na SPŠE v PO. Ževraj hard škola a to aj bola.. ale z toho čo som sa naučil som pustil po maturite.. takže.. keď doteba hustili kopec somarín max. po roku to zabudneš. Tento odbor bol pre mňa utrpením. Lepšie, by som ti odporúčil SŠ s ekonomikou a €.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Proste aby si nebol zbytočne 4. roky na škole a potom si uvedomil že ťa to (čo sa učíš) vlastne vôbec nezaujíma.
@Dreams155 a preto sa pýta