1. robíš monitor a príjimačky, pokiaľ viem už asi 3 roky väčšina škôl drbe na priemer
2. premýšľaj čo ťa baví, čo by si chcel robiť v budúcnosti
3, ak to nevieš chod na gympel
Teraz vážne, zamysli sa čo ta baví robiť, ak nevieš tak skúšaj hociaké aktivity niečo ťa baviť určite bude.
Určite nechoď na nejakú školu len pre to že tam idú tvoji spolužiaci, vôbec ťa ten odbor nemusí baviť a ak fakt nevieš čo chceš tak choď na gympel, ale to musíš ísť potom na vysokú potom sa už budeš musieť rozhodnúť čo chceš...
Trocha zaujímavé, keď niekto napíše, že nevie, čo ho baví a tak, to ako keby sa ani nepoznal. Však niečo musíš mať, aj keby nechceš. Nemusí to byť len predmet v škole, môže to byť šport, nejaká iná voľnočasová aktivita...Niečo, čím vieš zaujať.
Keď fakt nevieš teda, tak by som išla na gymnázium, ale vyber si také na lepšej úrovni, nie také, kam zoberú aj 4-kára, čiže výber budeš mať ťažký A keď budeš uvažovať nad gymnáziom, skús zvážiť aj bilingválne, dá ti o jednu výhodu viac, a to je perfektne ovládaný cudzí jazyk.
Ale teraz to nerieš, máš prázdniny, to je ešte dosť času
@marek7733 tak ja som šla na gymnázium pred troma rokmi a nikto to neriešil, nám sa body pripočítali podla olympiád a kdejakých diplomov a sme robili príjimačky
no a ked si mal monitor nad 90 tak si šiel bez príjimačok
ale well.. možno sa to teraz už zmenilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
okrem toho - na čo máš vlohy, na čo máš talent, ťo ťa baví, akú máš predstavu, čo by si chcel robiť.... no ppci otazka "kam mam ist"
2. premýšľaj čo ťa baví, čo by si chcel robiť v budúcnosti
3, ak to nevieš chod na gympel
Teraz vážne, zamysli sa čo ta baví robiť, ak nevieš tak skúšaj hociaké aktivity niečo ťa baviť určite bude.
Určite nechoď na nejakú školu len pre to že tam idú tvoji spolužiaci, vôbec ťa ten odbor nemusí baviť a ak fakt nevieš čo chceš tak choď na gympel, ale to musíš ísť potom na vysokú potom sa už budeš musieť rozhodnúť čo chceš...
Keď fakt nevieš teda, tak by som išla na gymnázium, ale vyber si také na lepšej úrovni, nie také, kam zoberú aj 4-kára, čiže výber budeš mať ťažký A keď budeš uvažovať nad gymnáziom, skús zvážiť aj bilingválne, dá ti o jednu výhodu viac, a to je perfektne ovládaný cudzí jazyk.
Ale teraz to nerieš, máš prázdniny, to je ešte dosť času
no a ked si mal monitor nad 90 tak si šiel bez príjimačok
ale well.. možno sa to teraz už zmenilo