ahojte som v 9. triede na základke a ešte stále neviem kam by som mal ísť na strednú neviete mi poradiť ako by som to mohol zistiť ? som taký menší lajdák predmety ktoré nemám rád sú matika- nemám rád všelijaké tie vzorce a geometriu a proste celú matiku
ďalej k tomu fóru nemám až tak v láske chémiu a fyziku pretože sú tam zase vzorce atď matiku fakt neviem a som z nej ľavý tieto len nemám ráda som strašne lenivý... ostatné predmety sú ok
nechcem ísť ani na gympel a chcel by som školu z ktorej by som mohol ísť hneď robiť.. keďže som taký ten menší lajdák tak by som chcel aj školu pri ktorej sa nemusím veľa učiť aby som prešiel .. chcem školu ktorú keď vyštudujem tak budem zarábať slušný plat a nezodriem sa z kože nejaké rady ?
odbor maliar-natierač. alebo murár. inštalatér? kaderník? keď ti stačí trojročka a výučný list tak why not, budeš praxovať aj si popri škole niečo zarobíš
ak chceš dobre zarábať po strednej tak určite by som volila odbor elektrikár... ak ti idú aspoň jazyky tak by si mohol ísť do zahraničia a tam takýto ľudia dosť dobre zarábajú... a myslím si že nejaká extra drina to nie je.... poprípade niečo z vyššie spomenutých
po prvé by som neposudzovala ničie možnosti a schopnosti podľa vysvedčenia v ôsmom ročníku po druhé na tých povolaniach nie je nič zlé a po tretie sa na tieto odbory hlási čoraz menej ľudí = vyšší dopyt = lepší plat.
@thunderstorm ale ajtak proste tam by som išiel kebyže mám 4 a som naozaj blbý a tak vieš no sú to povolania ktoré niesu až také dobré ... zatiaľ je môj finalista asi elektotechnická
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nechcem ísť ani na gympel a chcel by som školu z ktorej by som mohol ísť hneď robiť.. keďže som taký ten menší lajdák tak by som chcel aj školu pri ktorej sa nemusím veľa učiť aby som prešiel .. chcem školu ktorú keď vyštudujem tak budem zarábať slušný plat a nezodriem sa z kože nejaké rady ?