odpovedala som frajera...sčasti hovorilo moje sklamaná ja z kamarátskych vztahov....ja by som teraz brala frajera...vlastne ho aj mam
no ale kebyze fakt mam daku super kamosku....a super frajera...a nemali by sa radi...NO A?!! Vsak som bud v meste s nou...alebo na rande s nim...preco by som sa mala mliagat dakam s oboma?!
a ak by bud jemu ona vadila alebo naopak...tak....smola....ak by ma mali obaja radi, nerobili by to.resp si to nechali pre seba....
ježiš to je teda hlavolam...veď keď sa nemajú radi tak asi nebudem chodiť naraz s obomi von nie? raz s jedným a raz s druhým a vyriešené...
ja som napríklad ani nikdy nezoznámil žiadnu frajerku s kamarátom
@sisska tak chápeš,možno ťa budú mať tak radi,že napr. kamoška bude žiarliť že tráviš viac času s tvojim chalanom...alebo naopak...Ja viem,že to je riaden sprosté,ale stáva sa...
toto som zazila... lenze nedali mi na vyber dve strany, ale iba jedna..a to kamaratska.. takze som nemala co riesit.. a teraz je to vlastne vsetko v poriadku, ale aj tak nezabudnem na to, co bolo...je to ubohe niekomu davat taketo "vybery"..
@15 tak a akú možnosť by si tam ešte chcela...nejaká náročná ja som tú poslednú možnosť myslela tak, že im poviem : "hm prečo by som si ja mala niečo vyberať,nevyberiem si,máte smolu..."
Takto... mal by som obrovský problém vybrať, ale keď už, asi by som sa naklonil super kamošovi/kamoške... dôvod ? Frajerky prichádzajú a odchádzajú, DOBRÍ kamoši (väčšinou) zostávajú navždy... ale berte to s rezervou, toto je strašne teoretický príklad, v reále by som sa podľa okolností možno rozhodol inak.
bola som v podobnej situacii aj ked ma nenutili aby som sa rozhodla.......citila som sa strasne ze sa nemaju radi, ale rozhodla som sa a tak som sa vzdala kamarata....
a naco by som siel von s priatelkou a aj s jej kamaratkou ak by som ju nemal rad???..hovadina...isiel by som von s mojimi kamaratmi a hotofson
ked som s babou tak som s babou...cize to je ine...ale tak..ja poznam celkom uz dost jej kamaratov a kamaratiek a este ani raz s ami nestalo zeby ma neprijali ci naopak ja ich
Preboha, a to prečo by sme si mali vyberať? Veď keď by sa nemali radi, to je už ich "problém" Určite by som sa kvôli kamarátkam nevzdala priateľa, a ani naopak nie. Naštastie, u mňa nehrozí že by priateľ dal lopatou po hlave nejakej mojej kamarátke, a ani kamarátky nespriadajú plány, ako mi ho rozpustiť v kyseline A ak by si spolu náhodou nevychádzali, neni nič jednoduchšie ako urobiť si v jeden večer trebárs dámsku jazdu, v druhý sa venovať priateľovi, určie by som sa nenechala vydierať v štýle "buď ja alebo oni"
ak by ma mali radi nikdy by mi nedali na vyber, ak by mi jeden z nich dal na vyber tak si vyberem toho druheho..a ak by mi dali na vyber obaja povazovala by som ich oboch za sebeckych ludi a vykaslala sa na oboch..nikto mi nema davat co na vyber..kamoska sa bavi somnou a nie s mojim frajerom a frajer chodi somnou a nie s mojou kamoskou tak nech sa vzajomne o seba nestaraju a je po probleme..
Nevyberala by som si a ak by som dostala od jedného z nich ultimátum, je jasné kto by u mňa skončil... Jedna z vecí ktoré fakt neznášam je, keď niekto druhého stavia medzi dvoch blízkych....
ja som raz tak bola, ze sme sli byvaly, kamaratka a ja niekde a tak velmi sa zacali hadat, ze je s druhym nepojde...tak som ich tam nechala... ved ked sa chcu hadat a nevedia sa tolerovat..ich vec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
no ale kebyze fakt mam daku super kamosku....a super frajera...a nemali by sa radi...NO A?!! Vsak som bud v meste s nou...alebo na rande s nim...preco by som sa mala mliagat dakam s oboma?!
a ak by bud jemu ona vadila alebo naopak...tak....smola....ak by ma mali obaja radi, nerobili by to.resp si to nechali pre seba....
ja som napríklad ani nikdy nezoznámil žiadnu frajerku s kamarátom
Kde sa tu má prejaviť ´´charakter´´ a ´´hĺbka´´ ankety?
veď on nemá nič s ňou a ona s ním, tak čo?
ked som s babou tak som s babou...cize to je ine...ale tak..ja poznam celkom uz dost jej kamaratov a kamaratiek a este ani raz s ami nestalo zeby ma neprijali ci naopak ja ich