@momoglamorous zase je určitá hranica......ale raz vyskúšať čo ja viem čo by so mnou spravila tráva, keď som nafetovaný, aký pocit by to vo mne vyvolalo atď......prečo nie
A tak to záleží len od toho ako to berieš.....ja rozlišujem medzi sexom a milovaním na sex stačí aby mi bol niekto sympatický výzorovo (vlastne aj to padá, pokiaľ som opitý alebo je tma ) a je to len o ukojení svojho živočíšneho pudu a miluješ sa preto, že chceš niečo pekné dať dotyčnej osobe pokiaľ si to vieš v hlave takto oddeliť a zrovnať, nemáš problém
@fluptak tak ja si nepotrebujem ukojovat pudy takym sposobom, ani si to nemusim oddelovat, pre mna existuje iba ten jeden sposob, ktory ty nazyvas milovanim
a nechcela by som do vztahu nikoho,kto ma mimo vztahu takto prilezitostny sex, hnusi sa mi takato "opotrebena" osoba
Kedysi by som si to nevedela absolútne predstaviť. Mala som názor ako @momoglamorous ,ale časom.. proste nikdy nehovor nikdy. Stalo sa,ale ten človek mi bol sympatický,boli a aj sme kamaráti,len tak s cudzím úplne by som nemohla..
@momoglamorous jasné, že to sa nepáči ani mne, ale táto téma nie je o promiskuite, ale o tom, že s niekým spávaš, aj keď ste len kamaráti... A to nie je kurvenie sa.
@tasha5 priznávam asi blbá formulácia ....skrátka aký účinok by na mňa mala mariška (nafetovaný je pre mňa aj ten čo si dáva drogu do žíl, aj ten čo fajčí, aj čo originál fetuje)???
A k teme, super skusenost. Ako chlap to mozem vnimat, le ako najvyhodnejsi typ vztahu, ktory pod slnkom existuje.
Clovek si uziva neviazaneho sexu, ma cloveka na obijmanie a tak.
No nie je viazany nicim, nemusi sa podriadovat nalade tej slecinky, proste len beriete a nic nie ste povinny davat
Je to bozie a najvac lepsie.
Akurat sa potom kamaratka namota a trucuje, nechce vam dat lebo uz v tom su z jej strany city a robi sceny a uz je z toho standardny vztah, plny problemov a komplikacii etc...
@momoglamorou prečo by sme spolu mali chodiť? Ak chcem ženu ako priateľku, potrebujem ju na to aj ľúbiť, nie len s ňou spávať... Veľmi nerozumiem tvojmu pohľadu na tieto veci - neodsudzujem ho, len nerozumiem
@momoglamorous Tak zase uz na riadny vztah si jasne, ze hladam cloveka kompatibilneho vo vsetkych smeroch
Ale toto je super v tom, ze ta osoba nemusi byt dokonala, nemusi byt medzi nami ta iskra, ktora je potrebna na vznik lasky.
Moze mat svoje chyby, ktore ja spokojne ignorujem, kedze s nou nemusim behat po vyletoch, platit drahe vecere, kupovat darceky, travit vikendy s jej rodinou
Nemusim sa jej prisposobovat.
A zaroven je to kamaratka, takze sa mame o com rozpravat, ked sa vyskytne ojedinela romanticka nalada kludne si s nou mozem pozriet film, ani sulozit nemusime
Mozme ist spolu zahrat bowling, ci poker, alebo chlastat.
@whisper neodporujem, ved pisem, ze spat mozem len s niekym, s kym som vo vztahu
bud sex vo vztahu, alebo nic, kde si teda odporujem?
@nobile kto ta nuti platit drahe vecere, kupovat darceky, travit vikendy s jej rodinou ? ja s priatelom nerobim ani jedno
nerozumiem tomuto odseku: A zaroven je to kamaratka, takze sa mame o com rozpravat, ked sa vyskytne ojedinela romanticka nalada kludne si s nou mozem pozriet film, ani sulozit nemusime
to akoze toto iste nemozes robit aj v beznom vztahu ci co?
@alive to je úplná pravda, ale ak práve nie si zamilovaná do nikoho, tak prečo to nemať s niekým, s kým máte o čom, ale len ako kamoši? simple as that...
@nobile hahaha, ja sa v spolocnosti ohrnam perverznymi vtipmi a mam sexualne narazky na hocikoho a ty ma anzves puritankou ja len nemam skazenu moralku a som ferova v co sa tyka vztahov a sexu a neviem coho este
a inak @49 je presne to iste, co sa pytam aj ja, mne to stale pripada, ze ty vnimas vztah ako nieco zatazujuce, pritom v kazdom vztahu je kus kamaratstva a mal by zacinat kamaratstvom aspon podla mna
@whisper ako ja to neodsudzujem..jasné, je to jednoduchšie..ale ...radšej vzťah a jedného chlapa, ktorý je môj naj priateľ, milenec, proste všetko v jednom...
@momoglamorous ja som tiež férový, čo sa týka vzťahov aj sexu. Férovosť predsa nevylučuje sex s niekým, koho nemiluješ. Takisto nemám žiaden problém s morálkou - ja aj kamarátka sme dospelí ľudia, šli sme do toho vedome a preto, že sme to chceli... Nikomu z nás to neuškodilo a dodnes máme super vzťah (kamarátsky).
Ale v beznom vztahu ja potrebujem aj kusok citu na oboch stranach...
Toto je proste da sa povedat, ze vztah, ale bez lasky, s absenciou citu.
Je to nieco co je uplne najviac super, ale nevydrzi to dlho, lebo tam nie je laska, ktora by to tmelila a ak z jednej strany tie city pridu, tak koniec takeho relationshipu sa len urychli
@alive v podstate som to teraz vysvetlil momo a vyssie ti to taktiez z dalsieho uhlu objasnil @whisper
@alive samozrejme, aj ja by som najradšej mal partnerku, ktorú milujem. Ale ak som rok - dva single, pretože v mojom veku nemám záujem chodiť len tak s niekým, prečo neísť aj do niečoho takéhoto?
a ako spomína @momoglamorous netreba vzťah brať ako niečo zaťažujúce, ako povinnosť byť s tým druhým každý večer, len sa prispôsobovať, utrácať peniaze ba darčeky a večere ako tu už bolo spomínané...
a ak ste mali len také vzťahy, potom ste len nenašli to vaše "druhé krídlo"
@whisper jasan, vravím, nič proti tomu nemám..tiež som nad niečím takým rozmýšľala keď som bola single, ale usúdila som, že si radšej počkám na to pravé orechové.. aby som predišla sklamaniu..lebo skôr či neskôr začne jeden z dvojice chcieť niečo viac ...
@momoglamorous To vôbec nie je o tom, že by mi nevyšli vzťahy, alebo som sa k niečomu uchýlil ako k záchrannej možnosti... Pochopíš to (možno), keď budeš staršia a budeš sa viac pohybovať v kolektíve ľudí, ktorých vzťahy a sex nie je o "chodení" s niekým...
@momoglamorous skratka, ja som clovek, ktory sa nezamiluje lahko.
A uz vobec sa nezamilujem do kamaratky nejakej, to nejde.
Neda sa to.
U mna jednoducho ziaden vstah nezacal, ani nezacne kamaratstvom.
Bud namotam na prvy pohlad, ako sa hovori, alebo vobec.
A kedze som uz dospely chlap, mam urcite potreby. Ako je potreba blizkeho cloveka opacneho pohlavia, potreba sexu a uz sa mi nechce striedat partnerky ako ponozky, taketo nieco je vykupenim.
A je to fer. Na niecom tkaom sa s kamaratkou dohodneme, ak sme si sympaticky a uz dostatocne obaja stary na to, aby sme vedeli hned povedat, ze sa pritahujeme sexualne, no nie je tam iskra a dokazeme sa dohodnut na podobnom relationshipe s urcitymi pravidlami, preco nie?
Je to uplne najviac fer.
To ked mam taky problem, ze sa nedokazem zamilovat cele roky do nejakej osoby, to mam stradat?
Zit v v celibate, pohlavnom aj emocionalnom?
Nehovorim, teraz o neviem akych emociach, ale aj v takom vztahu su emocie. Nie je to laska, ale aj kamaratstvo je o emociach
@nobile ved ani ja nie, dlho som si myslela, ze ide o prvy dojdem, ale sucasny vztah mi to vyvratil
mozno su aj ludia, ktori nemaju potrebu sexualne zit, ked nie su vo vztahu, proste su bez sexu aj na dlhsiu dobu
a zaujima ma, co by sa stalo, ak sa v tomto vztahu s vyhodami jedna strana zamiluje...co potom? dotycna/y sa bude dalej len trapit a bude mu to ublizovat, uz len kvoli tomu by som to neskusala
@alive rozumiem, to riziko tam vždy je... A s tvojimi názormi viac menej súhlasím, len sa snažím ukázať @momoglamorous ktorá sa kliešťovito drží svojich predstáv (ideálov) aj iný pohľad na veci, na svet aj s inými odtieňmi, než čierna a biela, ale moc mi to nejde
Sex dvoch dospelých ľudí nie je o chodení, večerách, kupovaní darčekov, skazenej morálke, namotávaní či podvádzaní... Sex nie je vzťah a vzťah nie je sex.
Sex je sloboda, energia, radosť, vášeň, relax, potešenie, sranda, adrenalín, zdieľanie zážitkov...
Ono je krasne ako sa tocia filmy o laske, ze kazdy na svete ma tu svoju polovicku. No cudovala by si sa, ze je omnoho vacsia skupina ludi, ktoru svoju polovicku nikdy nenajdu. Je to smutne, ale je to tak.
A takyto ludia but budu stradat uzavru sa do seba, alebo naopak sa prilis otvoria vselijakym zaujmom okrem hladania partnerov.
Alebo sa skusaju parova t snekompatibilnymi polovickami.
No co by sa stalo? Jednoducho to skonci. Mna uz tak tiez jedna slecna nechala, ked zistila, ze som namotany (bol som namotany od prveho momentu ).
Ja tiez som nechal par slecien tak, ked som zistil, ze sa po case namotali.
A je to lepsie, ako zivit v cloveku nadej, ze casom sa zamilujeme obaja a bude happy ending
@whisper teraz si ma vystihol, pre mna vzdy bolo tazke ist strednou cestou a ani to neplanujem robit
na radost, adrenalin a vsetko co si popisal je to vazna vec...ked chcem radost a srandu tak sa idem niekam zabavit, ked chcem adrenalin, tak idem napr, sportovat, nikdy by ma nenapdlo toto hladat v sexe bez vztahu
@nobile v tom pripade by mi asi nevadilo byt samej, zila som tak v podstate cely zivot a nikdy som z toho nebola nestastna a ani som nehladala prilezitostny sex, proste aj vo vztahu hovorim stale to iste, ze single je svojim sposobom lepsie a to nemam problemy ani krizu vo vztahu
ja by som to veru nechcela zazit, podla mna uz tym sexom dava clovek druhej strane istu nadej
@nobile prosím ťa... sex v noci v parku nie je adrenalín? skúšanie nových miest a polôh nie je sranda? sex vo vlaku v kupé nie je oboje? pre mňa bolo a bolo to práve s kamarátkou s výhodami...
@momoglamorous njn s emancipaciou ste vy zeny stratili potrebu zit s nami.
Stale viac a viac to vsade pozorujem. Zeny su radsej single (alebo si to aspon nahovaraju), ako v minulosti.
Respektive experimentuju s lezbickymi vztahmi.
Je to divny trend a nepaci sa mi
Pretoze my muzi Vas stale potrebujeme, ako pred pol storocim, tak aj teraz.
Ja si nedokazem predstavit existenciu bez zenskej bytosti, bez pohladu do zenskych oci, bez dotyku zenskeho tela. Bez sexu.
Ono aj bez citov je toto dost solidna problematika, ktora je zakorenena niekde az hlboko v podvedomi.
Aspon teda mojom, neviem jak ostatni chlopi
Ja zeny zboznujem a ak si mam predstavit svoj zivot bez Vas, tak strati z polovice zmysel.
Je paradox, ze naozajstnu lasku a ozajstne city v sebe k druhej osobe tazko hladam.
No napriek tomu by som si nevybral zivot v celibate.
Clovek potrebuje v zivote rovnovahu, svet nie je ciernobiely, ako uz whisper spomenul.
Svet sa sklada z miriady odtienov sivej...
A ist zlatou strednou cestou poskytuje vyhody, potesenie, radost, skusenosti, priatelstva, kontakty, zazitky a takisto, ako cokolvek v zivote nas to formuje.
A pripravit sa o to vsetko je ako pripravit sa o cast osoby...
A ja si nechcem zuzovat obzory.
Ako slon, nemozem kracat cestickou po ktorej kracaju kraliky
neviem ci v mojom pripade ide o emancipaciu, ale skor o individualizmus, mam rada spolocnost ale len v tom pripade, ked mozem pred ludmi prezentovat svoje nazory alebo vystupovat pred nimi, inak netuzim po tom sa s nimi nejak spolcovat a tvorit vztahy...aj radsej pracujem sama ako v time
ver mi, ze vacsinna zien to vnima tak isto ako ty, uplne to na nich vidim
@whisper tak ti poviem, ze najviac srandy som si uzil prave v takych vstahoch. Sex v parku, sex v suterene obytneho domu, sex na shodoch kulturnej pamiatky pocas toho, ako sa skupinka oddelila
Divoky a dobre tvrdy sex, bez ohladu na slecnu
Pravy adrenalin, nervozita, strach, vrusenie, sranda, spokojnost, radost mix toho vsetkeho v jedinom okamihu len s kamatatkami na verejnych miestach
Aj toto je zivot a ked ma niekto klapky na ociach, pripravuje sa o mnoho zazitkov...
Ale to mas tak, su ludia, ktori potrebuju 4 zivoty, aby prezili niekoho jeden zivot
@momoglamorous No ja sa phybujem medzi ludmi a skupinkami ludi, ktori bud maju jednoho partnera uz od 15 rokov
Alebo sa nevedia najst a lietaju od jedneho partnera k druhemu.
No a podledne roky vidim coraz narastajucu skupinku zien, ktorym chlap nechyba. Aspon to teda tvrdia a vazne ich moc nevidat s muzom, ktory by bol aj ich sexualny partner.
Obcas sa pristihnu pri myslienke, na penis, no zazenu ju velmi rychlo, ci si vystacia s robertkom
A to cestujem po europe.
Nehovorim, len o Slovensku a Cechach, kde sa zdrziavam najviac, ale tak isto v nemecku, holandsku, ci francuzsku je tento trend badatelny.
Girls just wanna have fun. A chlap je ako zelezna gula na nohe
Nehovorim, ze prevladaju tieto slecny, ale ich pocet narasta.
A najhorsie je, ze tu fun nechcu mat s nami, ale len tak same... Onicom
@nobile tak potom neviem, prečo si napísal "ked chcem radost a srandu tak sa idem niekam zabavit, ked chcem adrenalin, tak idem napr, sportovat, nikdy by ma nenapdlo toto hladat v sexe bez vztahu"
@whisper myslela som si...ale ved to iste sa da robit aj vo vztahu (ano viem, ze ked sa nenajde osoba na vztah, tak to nie je mozne, ale v tom pripade plati to, comu verim ja
@momoglamorous ja vážny vzťah uprednostňujem pred "friends with benefits" len nesúhlasím s názorom, že také niečo je nemorálne, zlé, náhradné riešenie a neviem čo ešte
nemal, ale rad by som si to vyskusal....podla mna je to ovela lepsie ako stale zhanat nove (nezname) slecinky na sex...proste muzi aj zeny sme sexualne bytosti, a ked nemame s kamaratkou nikoho, tak je to super vec ako "utvrdit" nase kamaratstvo....a to s tym namotanim...mne pride, ze v mojom veku sa uz nikto silno nenamota, ja sa nahodou casto namotam, ale vydrzi to tak max. tyzden a je po laske ..a pri najhorsom, ak nechcete dotycnej ublizit, tak jej povecte, ze ju milujete a chcete s nou prezit cely zivot- hned sa odmota
@whisper tak ale ono, ak je to pre nu skazenost, pretoze zastava opozitne hodnoty k tomu, co mas ty za uplne normalne, co tvoje moralne uvazovanie za skazene nepovazuje, artikulacia jej vztahu k danej problematike je uplne na mieste.
Moralna reflexia k danemu problemu a jej nasledna argumentacia (i ked s niekolkymi medzerami) je v uplnom poriadku.
@trdelniiiq určite neujde vašej jasnozrivosti, že je rozdiel napísať "ja by som taký vzťah nechcela, pretože neuznávam sex bez lásky" namiesto "ja len nemám skazenú morálku a som férova", čo implikuje "na rozdiel od nás"...
PS: jazykové kreácie by si si mal šetriť na iné médiá, ako birdz... Po slovensky: pôsobíš ako kkt. No offense.
@whisper studujem dany odbor, preto to pisem tak ako sa o danej problematike bavime bezne v skole a ako sa o tom bezne bavim s x ludmi. Ak to nevyhovuje tebe, bohuzial.
@87 alebo ako inac by si pan drevorubac racil precitat nieco, kde najst vhodne synonyma a vetnu skladbu je zdlhavejsie, nez to napisat tak, ako je zvykom v odbornej literature a na akademickej pode?
@trdelniiiq ty si vhodné synonymum, tie slová majú slovenské ekvivalenty, ktoré sa používajú všade. Pán chce zrejme používaním cudzích slov zvýšiť váhu svojich argumentov... Alebo súdiac podľa @89 sa len potrebuje cítiť nadradený nad bežnými plebs?
@whisper a kde sa podla teba neguje jedna jej vypoved s druhou? Nemusi exaktne a priamo odvolavajuc sa na svoju moralku vyjadirt nieco len preto, lebo ty potrebujes pocut presne znenie tak, ako to vyhovuje tebe.
Pri jednej artikulacii je vyjadrena jej inklinacia a postoj k hodnotam, co priamo suvisi s moralkou, kedze axiologicky ramec je jej ohranicenie. V moznosti druhej je uz priame vyjadrenie a spomenutie moralky ako dovodu nesuhlasu s tebou.
@nobile s tými babami más pravdu Girls Just Wanna Have Fun ale zase dobre si to povedal ked láska ak taká fatálna hned zo zaciatku, nie len taká ktorá vznikne z casu dlheho spoznávania, to podla mna nie je láska. A ten sex na tých miestach to ti riadne závidim, DD CHCEM BYT CHLAP !! keby sa takto zabáva ženská je hned za štetku, ale zase mi neviem či dokázeme odeliť city a sex, možno už tie ktoré super dobre moderne orientovane to dokážu. Sice vacsinou to je len zmotanie a namotanie sa, to opadne.
No a k teme .ak by som si našla takeho sexoša ktorý by ma rajcoval fyzicka pritahoval aj ja jeho a vedela by som že nie je nejako extra veľky kurevník( lebo by mi asi vadilo ak by spaval aj s inými, som žena a klapalo by to v sexe a bol pi pekne uletený, bola by s nim sranda, kopec smiechu, dobreho sexu, zábavy, dobrodružstva možno to je lepšie ako vzťah lebo vzťah je cca po roku, dvoch nuda, zvyk, bída...
@nobile no ved ja sa nehadam len som vravel, ze momo ma v tomto pravdu, ak je to pre nu vec moralky..toz henten ma nejaky problem sam so sebou a vlastnou existenciou zrejme ked sa potrebuje navazat este aj do toho, ako pisem
to, ci vystriedas 50 zien alebo 1 mi je fuk, kedze mas bajuz a ten prebije kazdu chmaru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
A tak to záleží len od toho ako to berieš.....ja rozlišujem medzi sexom a milovaním na sex stačí aby mi bol niekto sympatický výzorovo (vlastne aj to padá, pokiaľ som opitý alebo je tma ) a je to len o ukojení svojho živočíšneho pudu a miluješ sa preto, že chceš niečo pekné dať dotyčnej osobe pokiaľ si to vieš v hlave takto oddeliť a zrovnať, nemáš problém
a nechcela by som do vztahu nikoho,kto ma mimo vztahu takto prilezitostny sex, hnusi sa mi takato "opotrebena" osoba
inak to neodsudzujem, ale ja na to nie som. na to mám príliš nekontrolovateľné emócie.
..inak mám na háku všetkých,aj keby sa kurvím každému to môže byť šumafuk,je to každého vec čo robí..
@momoglamorous @12 ak to myslis vazne tak si pridrbana.
A k teme, super skusenost. Ako chlap to mozem vnimat, le ako najvyhodnejsi typ vztahu, ktory pod slnkom existuje.
Clovek si uziva neviazaneho sexu, ma cloveka na obijmanie a tak.
No nie je viazany nicim, nemusi sa podriadovat nalade tej slecinky, proste len beriete a nic nie ste povinny davat
Je to bozie a najvac lepsie.
Akurat sa potom kamaratka namota a trucuje, nechce vam dat lebo uz v tom su z jej strany city a robi sceny a uz je z toho standardny vztah, plny problemov a komplikacii etc...
Ale toto je super v tom, ze ta osoba nemusi byt dokonala, nemusi byt medzi nami ta iskra, ktora je potrebna na vznik lasky.
Moze mat svoje chyby, ktore ja spokojne ignorujem, kedze s nou nemusim behat po vyletoch, platit drahe vecere, kupovat darceky, travit vikendy s jej rodinou
Nemusim sa jej prisposobovat.
A zaroven je to kamaratka, takze sa mame o com rozpravat, ked sa vyskytne ojedinela romanticka nalada kludne si s nou mozem pozriet film, ani sulozit nemusime
Mozme ist spolu zahrat bowling, ci poker, alebo chlastat.
No nemusime!
Jednoducho win, win, win na vsetkych fronotch
bud sex vo vztahu, alebo nic, kde si teda odporujem?
@nobile kto ta nuti platit drahe vecere, kupovat darceky, travit vikendy s jej rodinou ? ja s priatelom nerobim ani jedno
nerozumiem tomuto odseku: A zaroven je to kamaratka, takze sa mame o com rozpravat, ked sa vyskytne ojedinela romanticka nalada kludne si s nou mozem pozriet film, ani sulozit nemusime
to akoze toto iste nemozes robit aj v beznom vztahu ci co?
@nobile mám pocit, že toto je hádzanie hrachu o stenu... good luck
Proste, ked uz s nou spavas, tak snou chod!
Respektive, ked si ju nabuchal, tak si ju musis vziat!
Nevadi, ze k sebe nic necitite!
všetko čo opisuješ, by si mohol mať aj vo vzťahu...len s tou správnou osobou...
a inak @49 je presne to iste, co sa pytam aj ja, mne to stale pripada, ze ty vnimas vztah ako nieco zatazujuce, pritom v kazdom vztahu je kus kamaratstva a mal by zacinat kamaratstvom aspon podla mna
Ale v beznom vztahu ja potrebujem aj kusok citu na oboch stranach...
Toto je proste da sa povedat, ze vztah, ale bez lasky, s absenciou citu.
Je to nieco co je uplne najviac super, ale nevydrzi to dlho, lebo tam nie je laska, ktora by to tmelila a ak z jednej strany tie city pridu, tak koniec takeho relationshipu sa len urychli
@alive v podstate som to teraz vysvetlil momo a vyssie ti to taktiez z dalsieho uhlu objasnil @whisper
a ak ste mali len také vzťahy, potom ste len nenašli to vaše "druhé krídlo"
A uz vobec sa nezamilujem do kamaratky nejakej, to nejde.
Neda sa to.
U mna jednoducho ziaden vstah nezacal, ani nezacne kamaratstvom.
Bud namotam na prvy pohlad, ako sa hovori, alebo vobec.
A kedze som uz dospely chlap, mam urcite potreby. Ako je potreba blizkeho cloveka opacneho pohlavia, potreba sexu a uz sa mi nechce striedat partnerky ako ponozky, taketo nieco je vykupenim.
A je to fer. Na niecom tkaom sa s kamaratkou dohodneme, ak sme si sympaticky a uz dostatocne obaja stary na to, aby sme vedeli hned povedat, ze sa pritahujeme sexualne, no nie je tam iskra a dokazeme sa dohodnut na podobnom relationshipe s urcitymi pravidlami, preco nie?
Je to uplne najviac fer.
To ked mam taky problem, ze sa nedokazem zamilovat cele roky do nejakej osoby, to mam stradat?
Zit v v celibate, pohlavnom aj emocionalnom?
Nehovorim, teraz o neviem akych emociach, ale aj v takom vztahu su emocie. Nie je to laska, ale aj kamaratstvo je o emociach
mozno su aj ludia, ktori nemaju potrebu sexualne zit, ked nie su vo vztahu, proste su bez sexu aj na dlhsiu dobu
a zaujima ma, co by sa stalo, ak sa v tomto vztahu s vyhodami jedna strana zamiluje...co potom? dotycna/y sa bude dalej len trapit a bude mu to ublizovat, uz len kvoli tomu by som to neskusala
Sex dvoch dospelých ľudí nie je o chodení, večerách, kupovaní darčekov, skazenej morálke, namotávaní či podvádzaní... Sex nie je vzťah a vzťah nie je sex.
Sex je sloboda, energia, radosť, vášeň, relax, potešenie, sranda, adrenalín, zdieľanie zážitkov...
Sak aj ja viem byt bez sexu dlhsiu dobu
Ale do nekonecna to proste nejde...
Ono je krasne ako sa tocia filmy o laske, ze kazdy na svete ma tu svoju polovicku. No cudovala by si sa, ze je omnoho vacsia skupina ludi, ktoru svoju polovicku nikdy nenajdu. Je to smutne, ale je to tak.
A takyto ludia but budu stradat uzavru sa do seba, alebo naopak sa prilis otvoria vselijakym zaujmom okrem hladania partnerov.
Alebo sa skusaju parova t snekompatibilnymi polovickami.
No co by sa stalo? Jednoducho to skonci. Mna uz tak tiez jedna slecna nechala, ked zistila, ze som namotany (bol som namotany od prveho momentu ).
Ja tiez som nechal par slecien tak, ked som zistil, ze sa po case namotali.
A je to lepsie, ako zivit v cloveku nadej, ze casom sa zamilujeme obaja a bude happy ending
na radost, adrenalin a vsetko co si popisal je to vazna vec...ked chcem radost a srandu tak sa idem niekam zabavit, ked chcem adrenalin, tak idem napr, sportovat, nikdy by ma nenapdlo toto hladat v sexe bez vztahu
Uplne skoro rovnake myslienky som u zpre nu mal pripravene
ja by som to veru nechcela zazit, podla mna uz tym sexom dava clovek druhej strane istu nadej
a nech je ako chce..je to jedno, každý nech si vyberie to, čo ho spraví šťastným ...
Stale viac a viac to vsade pozorujem. Zeny su radsej single (alebo si to aspon nahovaraju), ako v minulosti.
Respektive experimentuju s lezbickymi vztahmi.
Je to divny trend a nepaci sa mi
Pretoze my muzi Vas stale potrebujeme, ako pred pol storocim, tak aj teraz.
Ja si nedokazem predstavit existenciu bez zenskej bytosti, bez pohladu do zenskych oci, bez dotyku zenskeho tela. Bez sexu.
Ono aj bez citov je toto dost solidna problematika, ktora je zakorenena niekde az hlboko v podvedomi.
Aspon teda mojom, neviem jak ostatni chlopi
Ja zeny zboznujem a ak si mam predstavit svoj zivot bez Vas, tak strati z polovice zmysel.
Je paradox, ze naozajstnu lasku a ozajstne city v sebe k druhej osobe tazko hladam.
No napriek tomu by som si nevybral zivot v celibate.
Clovek potrebuje v zivote rovnovahu, svet nie je ciernobiely, ako uz whisper spomenul.
Svet sa sklada z miriady odtienov sivej...
A ist zlatou strednou cestou poskytuje vyhody, potesenie, radost, skusenosti, priatelstva, kontakty, zazitky a takisto, ako cokolvek v zivote nas to formuje.
A pripravit sa o to vsetko je ako pripravit sa o cast osoby...
A ja si nechcem zuzovat obzory.
Ako slon, nemozem kracat cestickou po ktorej kracaju kraliky
neviem ci v mojom pripade ide o emancipaciu, ale skor o individualizmus, mam rada spolocnost ale len v tom pripade, ked mozem pred ludmi prezentovat svoje nazory alebo vystupovat pred nimi, inak netuzim po tom sa s nimi nejak spolcovat a tvorit vztahy...aj radsej pracujem sama ako v time
ver mi, ze vacsinna zien to vnima tak isto ako ty, uplne to na nich vidim
Divoky a dobre tvrdy sex, bez ohladu na slecnu
Pravy adrenalin, nervozita, strach, vrusenie, sranda, spokojnost, radost mix toho vsetkeho v jedinom okamihu len s kamatatkami na verejnych miestach
Aj toto je zivot a ked ma niekto klapky na ociach, pripravuje sa o mnoho zazitkov...
Ale to mas tak, su ludia, ktori potrebuju 4 zivoty, aby prezili niekoho jeden zivot
Alebo sa nevedia najst a lietaju od jedneho partnera k druhemu.
No a podledne roky vidim coraz narastajucu skupinku zien, ktorym chlap nechyba. Aspon to teda tvrdia a vazne ich moc nevidat s muzom, ktory by bol aj ich sexualny partner.
Obcas sa pristihnu pri myslienke, na penis, no zazenu ju velmi rychlo, ci si vystacia s robertkom
A to cestujem po europe.
Nehovorim, len o Slovensku a Cechach, kde sa zdrziavam najviac, ale tak isto v nemecku, holandsku, ci francuzsku je tento trend badatelny.
Girls just wanna have fun. A chlap je ako zelezna gula na nohe
Nehovorim, ze prevladaju tieto slecny, ale ich pocet narasta.
A najhorsie je, ze tu fun nechcu mat s nami, ale len tak same... Onicom
@momoglamorous @68 je pre teba
A na margo @81 o moralnosti by som tu nehovoril, kedze jej vnimanie (mimo kontext spolocnosti) je dost individualne a zavisi na x dalsich faktoroch
Moralna reflexia k danemu problemu a jej nasledna argumentacia (i ked s niekolkymi medzerami) je v uplnom poriadku.
PS: jazykové kreácie by si si mal šetriť na iné médiá, ako birdz... Po slovensky: pôsobíš ako kkt. No offense.
Pri jednej artikulacii je vyjadrena jej inklinacia a postoj k hodnotam, co priamo suvisi s moralkou, kedze axiologicky ramec je jej ohranicenie. V moznosti druhej je uz priame vyjadrenie a spomenutie moralky ako dovodu nesuhlasu s tebou.
trdelnik je enem stastne zadany, tak sa nediva na druhu stranu mince.
Toz ja to uznavam. Aj momo uznavam, nebot som neni rasista.
Enem uznajte aj vy, ze take diskochratky nejsu vecuu spatnuu a vonemkoncuu zatraatenahodnuuu
No a k teme .ak by som si našla takeho sexoša ktorý by ma rajcoval fyzicka pritahoval aj ja jeho a vedela by som že nie je nejako extra veľky kurevník( lebo by mi asi vadilo ak by spaval aj s inými, som žena a klapalo by to v sexe a bol pi pekne uletený, bola by s nim sranda, kopec smiechu, dobreho sexu, zábavy, dobrodružstva možno to je lepšie ako vzťah lebo vzťah je cca po roku, dvoch nuda, zvyk, bída...
to, ci vystriedas 50 zien alebo 1 mi je fuk, kedze mas bajuz a ten prebije kazdu chmaru
Ale zase vies, no uz aj jak som momo vysvetloval, teraz sa nebudem drzat od zien na mile daleko, lebo nie som do ziadnej zamilovany, alebo ine cachry
Ved uznaj