Ahojte neviem ako to popísať, ale ide v skratke o to že mi mama vyčíta to, že idem von s kamarátom (prejsť a porozprávať sa).Tvrdí že už ma ľudia videli s kadekým a môžu si o mne myslieť... Bývam na dedine a pozná sa tu každý s každým..., ale tak ja nič n
Pre toto by som nechcela žiť na dedine. Mame by si mala vysvetliť, ako to je a trochu rozjasniť ten, zjavne obmedzený, pohľad na vec. Ľudia toho narozprávajú veľa a bola by si veľmi nerozumná, ak by si brala ohľad na takých, ktorí si bezdôvodne berú do úst tvoje meno. Môžeš chodiť von s kým chceš, kde chceš a kedy chceš, ak sa s danou osobou/ľuďmi cítiš dobre.
Chodím von s priateľom, rovnako ako s kamarátom/tkou alebo s celou partiou a ani jednej strane to neprekáža.
kedze nemam priatela, tak chodim iba vo dvojici s kamosom, dost castokrat uz mi hovoril, ze nejaky jeho kamos si myslel, ze spolu chodime, no co uz a podla mna na tom nic nie je, ro len vsetci musia robit vedu
Ak ti svedomie nehovorí, že robíš niečo nesprávne tak potom nie je podstatné čo si myslia ľudia okolo. Nech príde za tebou ten čo ťa videl s kadekým a vysvetli mu to, nech poprípade roznesie správnu správu ďalej
tak v prvom rade by mi bolo uuuplne jedno co si myslia nejake 70 rocne babky ktore nemaju nic lepsie riesit ako nepodlozene konspiracne teorie o mojom vztahu...a uz vonkoncom nie, aby som sa kvoli tomu obmedzovala v tom s kym budem chodit von
mamke povedz, že je dôležitá vo vzťahu aj socializácia s opačným pohlavým...a tak celkovo, je dôležité, aby si mala aj ty svojich kamarátov a nie stále len s kamoškami alebo s frajerom...to vás postupne len udusí a to zdravý vzťah nebude
no, moja keď sa s niekym prechadzas po dedine, tak sa prechádzaj v nocnych hodinach, ked všetci drichmú Vtedy nikoho nestretneš (teda ja som nikoho nestretla)... a ináč by som VOBEC neriešila, kto si čo domýšľa v dedine, lebo si začnem domýšľať aj ja o tom druhom a už neviem, či sa mu to bude páčiť a či sa mu to bude pozdávať inteligentné sa takto doberať. Ak má nejaký problém, nech napíše na lampáreň, ak závidí alebo žiarli, tak JA jeho problém s tým, že sa nemá rád, nehodlám riešiť. S dedinou ináč nevyjebeš..
@anjelik107 A s tým kamarátom sa IBA rozprávate, hej? Lebo keby si mala viac kamarátov a s každým by si sa oblapkávala, bozkávala a pod., tak podozrenia sú opodstatnené, a mame by som sa nedivila. Ani babkám na dedine, lebo to je dobré akurát tak na vizitku k*rvy.
Ak nie, skús to mame naozaj vysvetliť, možno to pomôže, a ak nie, tak za seba (čo sa maminy týka) si urobila,, čo si mohla. Určite by som sa neprestávala stretávať s kamarátmi. Ale ako píše @paperdoll , možno by som sa posnažila, aby ma nikto nevídal, nech mám kľud...na druhej strane, ak ťa niekto uvidí ísť s kamošom napr. do lesa, aby ste mali pokoj, môžu si to debilne vysvetliť
Ešte by si sa jej (mamy) mohla možno opýtať, či bude veriť vlastnej dcére, alebo nejakým babkám, ktoré z dlhej chvíle špehujú každého, a aj vynesenie malej igelitky do smetiaka je v ich podaní pomaly vyhadzovanie mŕtvoly v štyroch čiernych vreciach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Chodím von s priateľom, rovnako ako s kamarátom/tkou alebo s celou partiou a ani jednej strane to neprekáža.
(PS: komu vadí, tak sa zajtra vyjadrím)
Mozno preto, ze nie sme z dediny jednej
@5
Ak nie, skús to mame naozaj vysvetliť, možno to pomôže, a ak nie, tak za seba (čo sa maminy týka) si urobila,, čo si mohla. Určite by som sa neprestávala stretávať s kamarátmi. Ale ako píše @paperdoll , možno by som sa posnažila, aby ma nikto nevídal, nech mám kľud...na druhej strane, ak ťa niekto uvidí ísť s kamošom napr. do lesa, aby ste mali pokoj, môžu si to debilne vysvetliť
Ešte by si sa jej (mamy) mohla možno opýtať, či bude veriť vlastnej dcére, alebo nejakým babkám, ktoré z dlhej chvíle špehujú každého, a aj vynesenie malej igelitky do smetiaka je v ich podaní pomaly vyhadzovanie mŕtvoly v štyroch čiernych vreciach.