Čaute,
Mám 25 ročnú kamarátku, v detsve mala problémy so srdcom, ale ako 10 ročna bola operovaná a odvtedy je bez problémov, jej matka do nej ustavične tlačila, že je chorá, poberala na ňu opatrovateľský príspevok, jej život zničil aj nevlastný otec
On bol alkoholik. Kamoška vyrástla pred Tv, uzavretá od reality, chodila iba do školy a späť, kamarátov do 20-tich nemala. Keď jej zomrel nevlastný otec, sa začala zmeniť, schudla, mám výbornú postavu, predtým len celý deň jedla a nicomu sa nevenovala, len sa ucila. Odkedy jej zomrel nevlastný, našla si brigádu, už pracuje, ale je trošku stále asocialna, má vela záujmov, ale stale málo kamarátov, vidím, ze sa trpí, potrebuje pomoc, pred ňou je ešte ťažká cesta.
Dobre...k čomu takéto fórum, keď sa nič nepýtaš, ale oznamuješ nám túto situáciu? Na to sú blogy a tie si môžu prečítať len vyvolení! A vetou "mám výbornú postavu" si to zabila a preklepol som to, že píšeš celý čas o sebe pekný deň
Celý čas som čakal, že ku koncu príbehu bude mať zase problémy so srdcom... lebo takto neviem tiež aká je otázka alebo čo presne povedať... ak si jej kamarátka, tak ju toľko zober von na pivo, tam sa aj taký asociál vyrozpráva čo ho trápi, čo chce a možno aj spozná ľudí.
Na to, že je to tvoja asociálna kamarátka, vieš o nej celkom dosť.
A prečo trpí? Lebo nemá kamarátov, cíti sa osamelo alebo proste preto, lebo mala nanič život a zostalo jej to v duši? Si si istá, že socializácia je to, čo je kľúčom k tomu, aby jej bolo lepšie (aspoň tak to z toho vyznieva)?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tak ked mas brigadu najdi si tam kamosov a chod s nimi von, neviem co chces pocut
A prečo trpí? Lebo nemá kamarátov, cíti sa osamelo alebo proste preto, lebo mala nanič život a zostalo jej to v duši? Si si istá, že socializácia je to, čo je kľúčom k tomu, aby jej bolo lepšie (aspoň tak to z toho vyznieva)?