Ahojte chcela by som sa spýtať,aké kamarátstvo uprednostňujete - či by ste chceli mať skôr 1-2 dobré kamošky alebo máte radšej väčšiu "bandu"...Ja osobne mám pocit že v tej "bande" to nieje pravé kamarátstvo - myslím že tam ide dosť o pretvárku,pretož
nemyslim si, ze v "bande" su pretvarky, ale nemozes mat 10 NAJLEPSICH kamosov, mozes mat len 10 kamosov... najlepsi moze byt len 1-2... ja som rada obklopena viacerymi ludmi, nie len napr. jednym, ale naj moze byt len jeden
suhlasim s vami...vsetci su ojebovaci kazdy len o peniaze natahuje hlavne na slovensku lepsie mat 2 3 poriadne kamosky kamosov a k ostatnym hrat pretvarku..ahoj ako sa mas ..usmievat sa a pomysliet si fuck off nigga
kamošky, ktoré sú najlepšie mám 2 kusy a spoločne fungujeme v jednej partii, kde sú samí chalani, takže tam tie vzťahy s chalanmi sú iné ako s dievčatami, ale celkovo môžem povedať, že si rozumieme všetci
oki u nas v triede je asi polovica spoluziakov dievcata a oni vytvorili jednu velku "bandu" do ktorej samozrejme nepatrim ja a este par uplne super bab. Ale ako som tak pozorovala to ich kamarátstvo tak sa stále hádali,stále bola ich naj kamoška nejaká iná baba z tej "bandy",pred nami sa správali tak,že sa majú strašne radi ale v skutočnosti...
nikdy som nepatrila a ani nechcem patriť do velkej partie...tým myslím tak 5 ludí a viac...mám 2 velmi dobré kamarátky ktorím verím úplne vo všetkom a možem sa na nich spolahnúť a zveriť s hocičím ale bohužial sú momentálne mimo mesta obe...a 2 najlepších kamarátov bývalých spolužiakov zo zš,len škoda že už to nie je také aké kedysi a nie je tolko času byť spolu
no kedysi, asi v tvojom veku sme boli velka banda dievcat.. ale to sme travili kazdu volnu minutku spolu...ale po case sa to zmenilo..teraz si sem-tam s holkami napiseme, ale vsetci mame svoj vlastny zivot...a teraz uz ani ja nie som ten typ, ze velka banda..no stalo sa, ze aj z kamaratky na zivot a na smrt sa stala velka suka, takze teraz uz neriesim...
1 2 ??...no ja mám veruže svoj ŠUV GANG... : viem znie to trápne..ale my sa máme skutočne radi!... keď sme spolu sme nerozlučný, rozumieme si všetci dohormady, alebo iba tak v skupinkách... viem že keď si niečo hovoríme zostane to medzi nami.. spolu sa smejeme a aj plačeme.. je nás 9 a sme šťastný .. .. ale potom mám kamošku ktorá do GANGU :. nepatrí lebo sú jej tí ľudia nesympaticky.. ale to neni môj bordel.. ja mám rada všetkých... a skutočne im verím...
mám dve najlepsie kamosky ale nemozem povedat keru mam radsej... proste je to tak narovnako...a povedali to aj ony... alekedze som dost spolocenska povaha mam aj dost znamych z ktorymi si vyjdeme von ako velka banda... ale zasa su to len kamaratstva a nie priatelstvo.... snimi keby som kazdy den tak si budeme liest na nervy... a z tymi dvoma sm sa kamratila uz odmala ked som bola 5 rokov na dedine a vratila som sa boli jedine zo starych znamych co sa so mnou zacali bavit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ejha fúha, ty by si mal vyučovať správanie v spoločnosti ...
U nás na strednej to bolo podobne s chalanmi
Všetci sa chodievali každý piatok spolu ožrať, tak boli strašne veľkí "kamaráti", ale akonáhle jeden nebol v triede, už ho ohovárali