Ahojte. Chcela by som sa opýtať Vás, ktorí vlastníte takéto kamienky. Chcela by som si kúpiť dúhový adulár, no nie som si istá či je vhodný aj pre znamenia panny. Ak nie, existuje nejaký podobný kamienok? Za odpovede vopred ďakujem.
Rozhodne nie. Adulár, obzvlášť najnovšia dúhová verzia, je takmer úplne nekompatibilný so znamením panny, obzvlášť potom starej panny.
Niektorými z vedľajších účinkov, ktoré sa môžu dostaviť, je tzv. syndróm spektrálnej regurgitácie, po našom grcania dúhy. V prípade dlhodobého používania dúhového aduláru starou pannou je, žiaľ, častá kóma, neraz vyúsťujúca až do smrti.
neviem. som síce na hematity odborník, ale nie som schopný predvídať, či Tvoje aurálne pole dokáže vydržať taký elektromagnetický nápor; špeciálne potom varianta železná ruža ( » www.mindat.org/min-26770.html... ) má občas veľmi silné výboje, psychickú stabilitu narúšajúce každému znameniu okrem Hadonosa ( » en.wikipedia.org/wiki/Ophiuchus_... )
s týmito, samozrejme, nemám žiadne skúsenosti, bojím sa totiž prvočísel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Niektorými z vedľajších účinkov, ktoré sa môžu dostaviť, je tzv. syndróm spektrálnej regurgitácie, po našom grcania dúhy. V prípade dlhodobého používania dúhového aduláru starou pannou je, žiaľ, častá kóma, neraz vyúsťujúca až do smrti.
ja vždy každému odporúčam hematit, to je úplne najsilnejší kameň
s týmito, samozrejme, nemám žiadne skúsenosti, bojím sa totiž prvočísel.
@thrwtchr to si si dúfam robil srandu
ja sa idem liečiť asi drevinami
ak si toto myslíš o 2,4 riadku prvého komentu a tak ďalej, ja nemám slov