Ahojte, deje sa takáto vec že, nedávno som spoznala jedného chlapca, bol z ného mesta tak asi raz za týždeň sme sa videli. No potom sme to obaja skončili, ževraj nechce vzťah a potom hned začal randiť s mojou naj kamoškou. A ona s ním tiež. Ani mi nič o tomnehovorí, lebo som povedala že táto téma je skončená a nechcem ju rozoberať. No aj tak ma škrie pomyslenie na to, že sa stretávajú a všetky veci čo robil so mnou robí pravdepodobne s ňou. Ako by ste sa vy chovali v takejto situaci? S ním si už nepíšeme, a ja už síce poznám niekoho druhého no nejde tak ľahko zabudnúť a cez ňu sa bude stálôe pripomínať
@kamoska098 Ja som dost pomstychtivy, neviem ci chces radu odo mna. + Musis napisat do akej miery to moze byt ilegalne. Ale nasilie vzdy vsetko vyriesi.. Ked nezabera, tak viac nasilia. Ved ja sa tiez riadim heslom ze dobre zbita zena nikdy nepovie nie!
@dumbledore jaj aha takze ukoncis jeden vztah z toho dovodu ze nechces vztah (nie preto ze uz sa ti nepaic clovek alebo whatever, ale preto ze vsetko klape ale zrazu nechces vztah) a o par dni zistis ze to bol omyl tak nejdes za tou starou, s kotorou ti bolo tak dobr,e ale rovno najdes novu, I seeeeee
ty máš 15 rokov,
20 ročná žena by neriešila muža na soc. sieti, že ju sklamal...
ak máš fakt 20 rokov, potom buď rada, že už s ním nemusíš nič zdieľať, tento "hochštapler" si zahráva s láskou žien..
nebude dlho trvať a tvoja priateľka bude ďalšia obeť...
Tak ak tebe hovoril, že nechce vzťah, tak ho asi s tebou naozaj nechcel...
podľa mňa je v pohode, že po spoznaní tvojej kamarátky mu tak sadla, že ho chcel. To nie je vina ani jeho, ani jej, nakoľko vy ste neboli spolu..
Ty sa s tým proste podľa mňa musíš hlavne zmieriť, prestať sa sebaľutovať a pochopiť, že svet sa netočí okolo teba...
... a nájsť si niekoho iného
@annyejnji ja som jej nic nevycitala normalne som sa snou bavila dalej aj ked o nom sme kecali len minimum a tiez sa jej uz nezdoverujem tak ako predtym... Mas pravdu musim sa s tym nejako vysporiadat tu nejde o to zeby som ho lubila abo bola nejak naviazana... Len sa to vsetko udialo prilis rychlo a proste to uz si automaticky drzim od nej distanc lebo nechcem vyzerat ako slaboch ona mu vsetko pozaluje... Ako nech si robi co chce ja jej nic nezazlievam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
20 ročná žena by neriešila muža na soc. sieti, že ju sklamal...
ak máš fakt 20 rokov, potom buď rada, že už s ním nemusíš nič zdieľať, tento "hochštapler" si zahráva s láskou žien..
nebude dlho trvať a tvoja priateľka bude ďalšia obeť...
podľa mňa je v pohode, že po spoznaní tvojej kamarátky mu tak sadla, že ho chcel. To nie je vina ani jeho, ani jej, nakoľko vy ste neboli spolu..
Ty sa s tým proste podľa mňa musíš hlavne zmieriť, prestať sa sebaľutovať a pochopiť, že svet sa netočí okolo teba...
... a nájsť si niekoho iného