Mám taký menší problém. Poslednú dobu sa mi začal páčiť hrozne bývalý chalan mojej kamošky. Neni to nejaká najlepšia kamoška, ale sme veľká partia báb a je jedna z nich. Prešiel už skoro rok, čo sa rozišli a ona má už dokonca aj chalana. S jej ex sa len t
ja viem mne to prijde cele komicke..a uplne som sa do toho zamotala, je je tam toho daleko viac..pisala som v skratke, to ze som snim spala bolo stretnutie, o ktorom nikto nevedel.......
nikdy som nechapala celu tu blbost okolo expriatelov kamosiek. pokial uz presla urcite doba (u teba presla podla mna) pokial dotycna holkana nom uz nevisi (co tiez tvrdis nie je problem)a pokial sa nerozisli preto ze jej vyslovene ublizil (preco by som si s niekym takym zacinala) tak nevidim ziaden problem.
ale tiez nechapem tvoje zmyslanie, spavat s nim je v pohode ale chodit uz nie?
Ked som snim spala, bolo to vyslovene len medzi nami .. stretnutie unho doma, nikto o tom nevedel-nevie.. proste je to tajne, ale vztah, je už o inom..neviem ako by na to zareagovali ludia..keby som sním prišla ako pár do spoločnosti, a neviem či tuto alternatívu mam začat aj snim riešit alebo počkat ako sa to vyvinie. Možno to bol len hlúpi ulet..som zvedavá ako sa bude tvarit ked ho zasa uvidim, odvtedy som snim este nebola....
akonahle som sa pri citani dostal ku "Teraz cez víkend som snim spala prvý krát." tak ma chytil neskutocny zachvat smiechu a prve co mi prebehlo hlavou bolo "Kriste pane, jebni do nej blesk nech sa ta pica netrapi"...
rataj s tym, ze ta poohovaraju, ak s nim zacnes chodit.. presne taky pripad poznam z nasej partie, nikto jej nic nepovedal, ale vsetci krutili hlavami, ked bola chrbtom...islo o to, ze kazdemu bolo jasne, ze po nom pokukavala uz pocas ich vztahu a to sa fakt nerobi, ani tebe by sa to nepacilo...proste byvali chlapi kamosiek su tabu, nepisane pravidlo...
v 1. rade sa spytaj kamosky, preco sa s nim rozisla. ver tomu ze to moze byt pre teba VELMI PODSTATNA infoska a rozhodne by som ju nezanedbaval a tie dovody potom aj dobre zvazil
tak najprv som z toho mal pocit, že po sebe pokukujete, viete, že sa sebe páčite, ale bojíte sa to nejak pohnúť, alebo iba ty sa bojíš, kvôli tej kamarátke... a ste dobrí kámoši a bla bla bla... a potom BUM! - "Teraz cez víkend som snim spala prvý krát..."
a rada - tak to potom už ani nemáš čo riešiť, dajte sa dokopy, ak chcete
som dokonale zmätená vďaka tej inkriminovanej vete... to už neni čo riešiť hádam buď sa dajte dokopy alebo sa nedajte dokopy máš len dve možnosti musíš si vybrať... a myslím že ti tu môže napísať ktokoľvek čokoľvek aj tak je to koniec - koncov len a len na tebe... the end.
nič si z nikoho nerob prosím ťa ...buď spolu tajne spávajte ak ťa to napĺňa..(dvojzmysel sorry) ...alebo spolu začnite aj viac ak sa na to cítite...a hotovo..ste obaja slobodní ??..ste a nikto vás nečaká doma...a život je krátky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
chodiť s ním nemôže pre verejnú mienku, spávať s ním, to už je v pohode.... don't understand
tato cast ma dostala
ale tiez nechapem tvoje zmyslanie, spavat s nim je v pohode ale chodit uz nie?
a skoro kazdy s kazdym
a nik to neriesil nejako extra, proste vola sa to ALKOHOL a jebat kto si co mysli, ked s nim chces spat/spavat tak to rob
Prečo sa tak zaoberáš mienkou iných?
je ot tvoj život!
ja som začala chodiť s jednym s najvacich idiotov na skole
pretoze som chcela
pretoze sa mi pacil
pretoze ked ho spoznas blizsie je to iny clovek
Ale to ti ostatni nevidia
bola som s nim aj za cenu toho ze dva rocniky ma mali za kurvu
a čo, nech si myslia ked chcu....
a rada - tak to potom už ani nemáš čo riešiť, dajte sa dokopy, ak chcete