Je tu niekto kto sa tomu venuje ??? ako sa vam to paci ? kolko to uz robite....sutazite ? napiste k akemu klubu patrite mozte aj web hodit....a ked sutazite tak v com a v akej kategorii a ako ste natom technicky vlastne vsetko o vas a co vas napadne THX
ja som z KKSK technicky 5kyu ....sutaze zatial len zaciatocnicke v kategorii dorastencov nad 60kg tzv. "dorci" robim to len par rokov ale neskutocne sa mi to paci do detailov
@2 stebou si radsej nezacinat a @1 par rokov a 5. kyu? kolko ich tam vlastne mate? (ja robim judo teraz prvy rok a uz mam 5. kyu (2. opasok.. zlty .. zato sa pytam lebo neviem to porovnat
Nemozem si pomoct ale toto sportove karate je podla mna tak na 2 veci... Drilovat naznacenie uderu bude naozaj prospespne ked to bude naozaj, zapracuje podvedomie a uder len naznacite - kolka skoda... Este stare karate je fajn i ked mna nejako neoslovilo, ale toto "moderne" je podla mna totalna blbost a vymysel "humannej" spolocnosti aby si nahodou niekto neublizil.
@4 dnes bojove umenia niesu ani bojove...len sportové...ale este sa najdu aj naozaj bojové, nie trenovanie naucenych uderov atd...ale ucenie ako znicit protivnika v skutocnosti, proti akejkolvek inej technike!!!!
@boxer ano su vacsinou uz sportove ale stale su tu BU ktore maju urcite sutaze a udery,kopy a techniky nenaznacaju len sa vylucili tie likvidacne popripade sa len tie likvidacne naznacuju. Ako napriklad thai box a vsetky dalsie odrody alebo Iaido, kendo... Vo vsetkych sa ucis bojovat a udery len nenaznacujes (teda iaido asi nei je dobry priklad ale kazdopadne seky sa tam ucia kompletne a cloveka co sa tomu venuje niekolko rokov by som s mecom nasrat nechcel by zo mna spravil sushi skor nez mrknem)
@3 3 roky ....a goju ryu mas 8 ziackych stupnov ....9 ked pocitam aj biely ... kamos mal 5kyu za 2 roky lebo do 5kyu mozes zrobit po 2 stupne na jednom paskovani ....
@4 zalezi aku mas chut ci chces len sportove karate alebo ked mas dobreho sparinga tak mozte ist aj na tvrdo.....teda full kontakt .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
klub sa volal klub gojuryu lv
@4 zalezi aku mas chut ci chces len sportove karate alebo ked mas dobreho sparinga tak mozte ist aj na tvrdo.....teda full kontakt .....