Napíš ak máš dobrú prácu a nemáš diplom, ako si sa naučil nejaké potrebné znalosti, vypracoval sa, čo si preto urobil alebo obetoval, aké ťažké boli začiatky...
Mna praca presvedčila ist na výšku lebo som videl, ze co robim ma bavi. Co som pre pracu obetoval? Nic lebo co som robil ma bavilo, čiže to je len ako “obeť” nejakému športu alebo seriálu. Ako obeť to nevnímáš, jednoducho dávaš čas do hobby.
Inak uspieť sa dá aj bez výšky. Len niekde ju jednoducho potrebuješ. Na druhú stranu šikovný elektrikár dnes napríklad zarobí viac ako kdejaký inžinier
Tak ako je to možné, ja som od skončenia SŠ bola bez práce max. 15 dní a okrem jednej práce som bola v každej spokojná, ale chirurg z teba bez VŠ nebude no
Nemam diplom a mam super pracu, obetovala som tomu mrte vela casu a aj penazi, sice nie az tolko ale aj tak dost Zaciatky boli plne nepochopenia a nerespektu (ale taky ludia co toto skusaju, sa najdu aj teraz) ale uz sa tym tak nenecham lamat
O sebe budem zbytocne pisat lebo som neschopny uplne ale jasne ze su ludia co su milionari aj bez skoly a nie len tej vysokej len to musi byt taky priebojny typ cloveka co sa nicoho neboji a je schopny nieco vymysliet aby mu to sypalo
Ja sice diplom mam, ale nikdy som ho nevyuzil. Prvu a poslednu pracu som dostal lebo som sa naucil cez vikend javascript na takej urovni aby som mohol odprezentovat appku, ktoru mi zadali na pohovore.
To co teraz "robim" (moc toho uz nerobim) nevyzaduje skolu. Internet je plny moznosti a nikto sa nepozera na to, ci mas nejaky papier. Jedine co musis obetovat je cas.
Môjho brata vyhodili z VŠ.....vypracoval sa v Blave v HP a potom odtiaľ odišiel a teraz je hlavný IT vo Figare (tie čokoládky áno) a v podstate často robí z domu.
všetko čo som sa naučil, tak som sa naučil sám a nie škola, zrušil by som diplomy na VŠ, nechal len právnikom, doktorom a pre nejaké zmysuplné vedecký odbory Žiadna hodnota a nájdu sa ľudia, ktorý sa oháňajú titulom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Inak uspieť sa dá aj bez výšky. Len niekde ju jednoducho potrebuješ. Na druhú stranu šikovný elektrikár dnes napríklad zarobí viac ako kdejaký inžinier
To co teraz "robim" (moc toho uz nerobim) nevyzaduje skolu. Internet je plny moznosti a nikto sa nepozera na to, ci mas nejaky papier. Jedine co musis obetovat je cas.