Vedel by mi niekto odporučiť internetový obchod,kde by sa dala kúpiť pamäťová karta M2 8GB za rozumnú cenu.Prípadne akú značku by ste mi odporučili.Ďakujem.
@hluzar o hentake pc sa ja nezaujimam uprednostnujem pc ktore si mozem zostavit a poskladat sam podla mojich potrieb to ma urcite vide lacnejsie a ma to radu vyhod ako hentaky pc...
@kosmiklove inak som to ani nemyslel. Cekni tie disky od druhej strany vysie, vodne chladenie, 512 grafika 4 giga ram. Comp co som si z praktiku zlozil pred 8 mesiacmi je najlepsi na sidlisku a stal ma 20 aj nejake strky
@hluzar presne toto co tu ty popisujes mam uz necele 2 roky...dal som za to menej ako ty a to mam este v porovnani s ostatnymi tu z okolia slaby priemer...
a myslim ze si ma celkom nepochopil...nestojim o to aby mi nejaka firma skladala pc...ci uz zadarmo alebo za peniaze...jednak to mozu odflaknut a jednak si tam davaju plombu ktoru ked strhnes tak mas v pici zaruku...
ja nekupujem pc z hentakych smiesnych obchodikov ale priamo zo skladu a tie ceny sa nedaju vobec porovnavat...
@kosmiklove neviem ako v tvojom shope , ale mne dali aj ""nahradne plomby"" , lebo tam robia mladi ludia, ktori chapu , ze prve co spravim, je , ze si pretaktujem procak
Ak ho mas 2 roky , znamenato, ze mas kopec prachov a mozes si dovolit to najlepsie. Gratulujem. Ale na stodva percent ta nestal menej ako mna.
@kosmiklove ja ti verim. No ja by som si raketu od zakladu zlozit nevedel, to by bola len draha kopa komponentov a nic Preto si to radsej dam zlozit, ale nelutujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.gsm-shop.sk/prislusenstvo/p...
» www.alza.sk/pametova-karta-...
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
» www.mall.sk/foto-pamatove-k...
V zivote som nic nereklamoval.
takze neviem kde beres ze cenovo najvyhodnejsie
Tak si povypravaj
Proste si chcel zamachrovat, nevyslo, mozes ist spat. Dobru
PS: Ak odpovies ano, tak o tredonch vies kvalitny prd
a myslim ze si ma celkom nepochopil...nestojim o to aby mi nejaka firma skladala pc...ci uz zadarmo alebo za peniaze...jednak to mozu odflaknut a jednak si tam davaju plombu ktoru ked strhnes tak mas v pici zaruku...
ja nekupujem pc z hentakych smiesnych obchodikov ale priamo zo skladu a tie ceny sa nedaju vobec porovnavat...
Ak ho mas 2 roky , znamenato, ze mas kopec prachov a mozes si dovolit to najlepsie. Gratulujem. Ale na stodva percent ta nestal menej ako mna.
Ja si vacsinou nechavam skladat v tichepc, alebo v takom malom
obchodiku vo Viedni a vyjde to narovnako.
--
K teme: M2ky nevyuzivam, ale taketo drobnosti kupujem namatkovo bars kde.