Som zvedavá aké to bude...Doteraz bolo len Ďurianová z ....a teraz bude Žitný s..Žitný možno bude mať amputovanú ruku..a možno aj nohu....možno sa ani z kómy nepreberie a ak sa preberie..bude to mat ťažké pretože ako Katolík veriaci katolík keď sa dozvi
No ano aj mne to leze na nervy..stalo sa stalo..a take veci sa stavaju..ale neni ospravedlenim to ze on sa ponahlal od rodicov aby stihol generalku..isiel moc rychlo,az prilis,este aj do proti smeru..a je pravda ze to bude pre nho tazke..zivot ma zniceny tak ako aj ta rodina co prisla o maleho Tomaska..Zitny bude teraz nenavideny,bude zniceny a ak to mam tak hnusne napisat sam si za to moze..Ja ho mam tiez rada,ALe..urobil chybu..tak ako kazdy clovek robi chyby..mozno nie az taketo,ale v zivote to tak chodi a bohuzial teraz sa to stalo jemu..je jasne ze sa to mohlo stat hocikomu..keby sa to stalo normalnemu cloveku ani sa o tom nepipne..bulvar je rad ze si na tom pekne zarobi ked kazdy den je pomaly na titulku Zitny..
no hej veriaci je...sympatak aj to...lenže vravi sa, že takto nejazdil prvý krat a bolo otázkou času kedy sa mu dačo stane ja ho mám rada...lenže tá rodina je teraz na tom oveľa horšie malý tomasko mal len 5 rokov a ak ste videli jeho fotku takto bolo velmi zlate dieta... (
ty si čisto nenormálna P.....!!! ešte dlho tu o tom budete zakladať diskusie? do bohyne jak vieš že je veriací katolík? on NEZABIL TO BOLA NEHODA TY KOZA!!! medzi tým je dosť veľký rozdiel!!! a akos a hovorí boh odpúšťa svojím vinníkom !!!
zmyja niečo podobne sa môže stať aj tebe! nikdy nevieš kedy alebo ako vlastným nechceným zapríčineným niekomu nechtiac ublížiš! keby sa to stalo nejakému politikovi nepoviem nič ale on? sa tu navážajte, bezcharakterní ľudia...........
Schizofrenik: sorry,ale nemyslela som to zle,dennodenne sa stávajú takéto tragédie a ľudia na to kašlú akonáhle sa to stane nejakej celebrite tak je z toho Halo....
Mam podobny nazor ako vacina ludi tu. Uz sa mi vazne zdviha zaludok, ako sa to vsade premiela. Pricom hlavny dovod ( nech si hovori kto chce co chce ) je preto, ze je to moderator markizy - ziadna celebrita - polovica Slovakov ocividne nema ani ponatie, co slovo celebrita vlastne znamena.
Je mi luto, ze je v tak tazkom stave, hrozi mu ze pride o dolnu aj hornu koncatinu, ale. Spravil chybu a ta stala ine cloviecika zivot. V state platia urcite pravidla a tak ho caka trest. Porusil dopravne predpisy, ( zatial sa vysetruje, ale je podozrenie ze aj telefonoval ) a zavinil tak dopravnu nehodu. Bude, to zniet cynicky, ale to, ze sa sa zranil aj on sam rozhodne nie je polahcujuca okolnost.
@13 nechtiac ublizit? Aha takze ked letis 180 s mobilom v ruke a zabijes male dieta, tak je to nechtiac? Keby isiel povolenou rychlostou a obe ruky ma nacapene na volante vtedy by to bolo nechtiac. Len sa cudujem ze moze dostat len cca 5 rokov. Skoda ze nie sme v amerike, kde je ustava svata, tam by za toto dostal dozivotie.
Neprajem nikomu nic zle, ale je to len a len jeho chyba.
suhlasim s autorkou tejto diskusie....spravil chybu...stale sa mi to zda ako sen...stacil jediny okamih a vsetko v jeho zivote padlo...mne je luto aj chlapca, ale tak aj Rasta...
nech to dopadne akokolvek zelam mu stastie a rodine maleho chlapca pokoj...
@13 , NECHCENÉ zapríčinenie? To je pekná blbosť! Nehovorím, že to urobil štýlom: Aha, tam je chlapec, jééj, idem ho zabiť.. Ale leteť pomaly dvestovkou a neubrať ani pred zákrutou? Nemal sa chovať ako najväčší.. A tiež nehovorím, že nikomu inému sa to stať nemôže, samozrejme, že môže... ale takýmto štýlom? Za smrť toho malého nemôže nikto iný, ako on. Malý išiel pekne po ceste, on nebol ten, kto vletel pod auto.. Žitný to nezvládol, ak by išiel ako mal, nevyletel by v zákrute do protismeru, a nikomu by sa nič nestalo..
@21. Nesuhlasim s tebou. Pokial to spravis naschval musis preukazat umysel. Mohli by sme sa potom bavit napriklad o motive, preco do neho Rasto nabural a preco to spravil sposobom, ze ohrozil na zivote aj sam seba ? Ale to uz mi pride absurdne vzhladom na okolnosti.
Nepouzil by som vyraz naschval, viac sa mi tam hodi spojenie, ze ho zabil z nedbanlivosti.
@21 hm...v Amerike je pravna kultura uplne odlisna tam nikdy nevies kolko za co dostanes...
a k veci nemam co povedat lebo to absolutne nesledujem a ani ma to nezaujima... je mi luto aj toho maleho chlapca, aj Rasta, ale ako bolo povedane, sam si za to moze...ten chlapec nie...
@21 pises hlupost, dozivotie by nedostal ani v USA, pretoze toto nie je posudzovane ako neumyselna vrazda, ale ako zabitie (aj ked s tym nesuhlasim, lebo auto je zbran).
podla mna sa ani nedostane do vazenia na zaklade psychickeho posudku - az sa dozvie, co sposobil + zisti, ze miesto ruky ma kypet, bude na tom psychicky absolutne v riti.
@31 Mas v podstate pravdu. Vo vsetkom. Netreba k tomu dodavat v podstate nic, ale ludia maju rozlicne nazory a ja sa v praci opat celkom nudim tak si ich citam a diskutujem tiez.
@25 ok nazvime to teda nedbanlivost, kazdopadne keby tade neletel ako kokot, nikomu by sa nemuselo nic stat, cize v konecnom dosledku si za to moze on sam.
@27 s tym dozivotim som to myslel skor obrazne, kazdopadne 5 rokov (to co sa suska v mediach) je uplne smiesne, ked len za posrane prechovavanie drog to byva podstatne viac a tu zomrelo dieta.
"podla mna sa ani nedostane do vazenia na zaklade psychickeho posudku - az sa dozvie, co sposobil + zisti, ze miesto ruky ma kypet, bude na tom psychicky absolutne v riti."
@31 Ludia ktori sa vytrcaju v telke, sa tam vytrcaju s vedomim, ze ich kazdy jeden preslap bude poriadne medializovany. Tak to chodi, neviem preco sa nasieras..
Btw neviem preco ale mam taky pocit, ze ak by sa toto nemedializovalo, tak rasto by sa ziadneho vacsieho trestu ani nedockal a nanajvis by prisiel o vodicak..
@34 hm, povedal by som, ze na Slovensku je dost divny pravny system co sa tyka trestov, hlavne porovnanie trestu za zabitie/vrazdu a nejakeho ineho trestneho cinu-spomenute drogy/kradez... je to celkovo divne, no...
@34 Suhlasim. Je to velmi cynicke a krute povedat to takto, ale pokial zoberieme len fakty - tie ktore nam ponukli media, tak nehodu sposobil on a je teda jediny vinnik.
Chapem, co myslis tiez sa mi to zda malo, ze ak niekto z nedbanlivosti pripravi o zivot niekoho ineho dostane maximalne 5 rokov. Ludia su potom aj menej ostraziti a menej zodpovedni.
No, pokial psycholog/psychiater ( neviem kto ) potvrdi ze jeho psychicky stav je vazny, docasne ho zbavia sposobilosti, tak by sa vazeniu vyhnut mohol. Musel by vsak nasledne nastupit na liecenie do psychiatrickeho ustavu.
Inak neviem oc riesite, to ze telefonval sa nepreukazalo a najviac sa mi paci ta rychlost od ocitych svedkov - vsetci urcite maju vociach impalntovany radar ekd tak rpesne vedie kolko siel... Nehovoriac o tom, ze aj keby ide 90tkou a nabere tych cyklistov tak to nerozchodia. Ale zbytocne to riesit, takychto nehod su na SR stvoky a ani pes po nich nestekne. Urcite to nespravil naschval, zivot po zniceny on aj ta rodina + on si pojde aj posediet (ak sa vobec preberie z toho umeleho spanku). Konec.
@34 je mi jasne, ze je to malo, ale to je slovensky pravny system .. zialbohu.
Zitneho neospravedlnujem, je to stopercentne jeho chyba, ktoru si zasluzi vyzrat do posledneho kuska. Druha cast mojho prispevku vyjadrovala len moj nazor na to, ako tato kauza skonci.
... btw, taketo pripady sa vraj bezne pustaju na podmienku, ak dotycny pred sudom vyslovi "lutujem". Max dostane 2 roky, ktore mu vyhada pravnik, odsedi si rok a za dobre spravanie ho pustia (zdroj - kamarat pravnik).
@38 suhlasim 100%, ten telefon to je take ze jedna pani povedala, a ta rychlost, jasne ze kazdy to bude umelo navysovat ze isiel milionkou hlavne aj zo strany tej rodiny.
Hej, je v umelom spanku, a este o nicom nevie, ked sa preberie a zisti ze zabil dieta, a nebude mat niektore koncatiny.. asi mu nebude moc fajne.
@31 mozno ty mas pocit ze co viac k tomu, no ini ludia maju zase chut o tom diskutovat, kolko ludi tolko chuti. ved na to sluzi forum nie?
Nerozumiem preco sa tu ludia tak ohanaju, ze preco sa prave o nom tak hovori, ze sak nehod je milion.. no prave preto sa o tom hovori lebo to je medialne znama osobnost, moderator a ucinkoval v tej klobase lets dance, tak preto sa o tom diskutuje asi viac, ako ked nejaky opity ujo na dedine zrazi babicku. (co netvrdim ze by bolo mensie nestastie).
@42 Spomen si, ake to bolo ked Skrucany zrazil na prechode, prave tu tebou spominanu babicku. Bolo to velmi podobne HALOOOO ako terajsia kauza so Zitnym.
@42Psychonaut pozri si moj koment pred tym..pisala som ze taka diskusia tu uz je..preto som sa ozvala..a ten druhy na ktory si uz regoval bol len moj nazor...
@50 nevrati, ale ja osobne by som sa citil lepsie (a myslim ze aj rodina toho maleho) keby taky clovek skonci na pekne dlho vo vazeni aby popremyslal ci este niekedy bude letiet na aute jak kkt a zabije niekoho dieta. To ze je z neho teraz kripel a bude si dokonca zivota vycitat co sa stalo, je len bozia spravodlivost.
@blackknight ono ja naraz skor na to, ze ci ta 180tka je realne kedze som zatial videl ohanat sa tou rychlostou len NC a ti to maju urcite od "zahrakarov" (ale ak to maju od dopravakov overene tak nic teda) a le to telefonovanie je podla mna len a len sproste kydanie kedze urcite si nikto nevsimal auto ako prichadza a ked siel tych 180 ako niekto mohol vidiet ze telefonuje??? Ved zazriet vodica ak ide len 60 je problematicke a nie ked ide 3nasobne.
To s tou 90tkou bolo len "keby" je jasne ze pri 90tke nevyleti z cesty. Ale uz som pocul aj jedneho typka o tom hovorit, ze tam su 2 zakruty za sebou a da sa prejst jaksi "stredom" prosto auto nasukas na stred cesty a prejdes rovno... ale to je len JPP. V podstate je mi jedno ako to bolo (ano je to svinstvo) necham to na policiu, nech si to poriesia a potom sa uvidi. To je vsetko.
kurva. vám to jebe všetkým?????? sa uvedomte ste jak staré babky na trhu. polka z vás nenávidí bulvár a všetci sa v tom vrtate. no čo. chlapec je dead, žitný v pč. a čo???
ja len dufam ze mu daju taky trest aky mi dali medialne neznamemu cloveku,o com velmi pochybujem...na nespravodlivost sme si uz zvykli...zomrel maly cloviecik a toho uz svojim rodicom nikto nevrati
nech je Zitny akokolvek dobry clovek, tu nehodu zavinil a teda je jeho chyba, ze zomrel nevinny 5rocny chlapec...rozhodne ho nebudem lutovat, lebo neznasam kokotov co si myslia, ze su bohovia na ceste...ja som raz isiel vecer v zime domov na aute, bola tma, husto snezilo a velmi slaba viditelnost bola...stupam do kopca, iba ked sa predo mnou vyruti auto, co predbiehalo cez plnu ciaru do kopaca! Len tak tak sme sa vyhli a mohol som byt mrtvy...dufam, ze Zitneho zavru, ale pochybujem...vyviazne len s podmienkou...je to chore cele...
králik na králika nadáva, ale obaja sú králici a to je podstata anekdoty, čiže média omieľajú, a vy omieľate len inými slovami v zmysle: "lezie mi to na nervy, ako sa o ňom točia média dokola, nehôd je stále" ... , no nič, nevadí, sranda s tou mládežou
lucates: presne tak, nehodu rozhodne zavinil (či už šiel stovkou alebo 150, audina je ťažké fáro na tie zatáčky, a keď ešte jednou rukou na volante...), precenil sa, teda ale nemyslím s tou podmienkou, že to tak bude, podľa mňa bude vo väzení, ale ak naozaj skončí na vozíku alebo tak nejak bude imobilný dlhší čas, asi na to budú prihliadať, ktovie, chvalabohu, právo neovládam, lebo to ľudské právo na Zemi nejestvuje, iba jedno platí: tvoje práva končia tam, kde začínajú iného
To este stale preberate? dve temy o zitnom co zatial o nich viem. Bol by som zvedavy ci by ste takto pisali aj o dakom Sergejovy KOzlikovy ktoremu by sa stalo toto iste len by takto nebol znamy.
@62 nie nie nie ja nie ale podal som to len ako priklad, ze keby sa to stalo tak by okolo neho nikto ani nepachol a ani by to tu nerozoberal, asi len tolko
Rasťa som poznala osobne,,a je to fakt super chlap,,aj ked v poslednej dobe som mala taký pocit,,už cez TV,,že sa zmenil,,myslím že schválne by takéto niečo nespravil,,aj ked rýchlosť ktorou išla bola brutálna,,za smrť toho chlapca je myslím dostatočne potrestaný,,aj ked si budú niektorí myslieť že asi nie,,myslím že jemu samému bude dosť zle z toho čo spravil,,ale aj ja dúfam že sa z toho dostane,,
a k teme.. stava sa to dennodenne, a stavaju sa aj omnoho horsie veci.. mne osobne mi ho je luto, a nech to vyznie akokolvek strasne, bola by som radsej ak by sa ani neprebral..lebo take nieco je tazke ukerovat.. zabil chlapca, nebude mat ruku (ci uz nema?) kariera daleko prec atd.. to by zvladlo len velmi malo ludi...
ta ruku bude mať, ale nohy asi nie, alebo z toho robia len haló, ktovie, chcela by som vidieť tie zranenia, tá ruka vyzerala otrasne, nohy neukázali, áno, som biológ a analyzujem predpoklady liečby:d...inak ste počuli o tom osemmesačnom chlapčekovi, čo mu operovali berlínske srdce? tak to už hej, klobúk dole skladám...tieto správy sa ku mne dostali len náhodou, inak nesledujem dianie, ani o tej nehode by som nevedela
Mna uz stve jak si tu ludia mylia zakladne pojmy...vrah..vrazda..nehoda...TO JE ROZDIEL! si to uvedomte... Doteraz bol pre vsetkych mily seriozny moderator...teraz na neho kydaju susedia, ktori boli kedysi hrdi ze byva v ich dedine a jeho rychla jazda im nevadila...kazdy vie byt hrdina az ked sa nieco stane, co?
ovláda tu niekto zákony? ja som mimo v tejto oblasti, neviem, či vrah je len ten, kto s úmyslom vykoná čin, alebo aj ten, kto spácha zločin neúmyselne..to, že šlo o nehodu, to je jasné predsa joj, ľudia, veď trochu začnite myslieť aj, daktoré príspevky sa náramne podobajú tým, čo teraz čítam v tom braku čas a plusko
dobre, dobre lucates, tu nejde o slovíčka, musíme sa ale zmieriť s tým, že všetko má svoju presnú definíciu, každý prečin, to je základný postup, berie sa aj osobný názor (ale nemá takú váhu pri posudzovaní, vlastne nemá žiadnu), veď ja nič, ale mal by byť aspoň sformulovaný slušne a s hlavoupätou, to, že na pohrebe dedo povie, že je vrah, tak to sa dá plne pochopiť, ale zvyšok...to je inteligence : , uvidíme, čo prinesú ďalšie správy, tak je to u mňa, keď ma dačo chytí, tak sa toho držím , a ten maličký tiež, dúfam, že sa nájde darca, aj keď bohužiaľ, v tomto prípade, ako písali, nový život predchádza smrť
@73. Ty si ...ach, je zakazane nadavat inym ludom, dychaj zhlboka. Ty jaj... obesit debila? A co keby sa to stalo tebe? Stava sa to dennodenne roznym ludom, vsetci robia chyby, OK on sprvil velku chybu, ale zato ho nemusis takto odsudzovat a nehovorim to preto, ze by som ho mala nejak rada, nemam k nemu ziadny vztah.
Sudis cloveka, ktoreho ani nepoznas a napises nieco takeho??? Ahoze fakt sory ale....
@73. a to ze isiel z kostola ho ako predurcovalo k tomu, aby sa mu to nestalo? To s tym nema nic spolocne...ale..marne to tu niekto bude pisat, tu to aj tak nikto nepochopi
Vašu diskusiu som si našla pred hodinou a len kvôli vám som sa zaregistrovala. Sú tu zaujímavé názory na ktoré musím reagovať. Čítala som tu, že je Rasťo už dosť potrestaný tým, že zabil človeka a bude bez ruky a nohy. Súhlasím s tým, že žiť s vedomím, že niekoho zabil nieje ľahké. Vlastne si myslím, že žiadny súd na svete mu nemôže dať väčší trest (aspoň pre mňa by život s tým bol ten najväčší trest).Zároveň ale súhlasím s tým, že tresty za niektoré činy sú príliš mierne a myslím si, že za to čo spravil by mal byť potrestaný, pretože nech je akokoľvek milý a sympatický faktom zostáva, že to je jeho vina. Nečudovala by som sa ale ,ak by neskončil vo vezení ale v cvokárni. Ja by som aspoň psychiatra na jeho mieste určite potrebovala.
mne sa moc nepozdavaju nazory, ze najvacsi trest mu bude vedomie, ze zabil cloveka...jasne, beriem, ale to potom by sme nemuseli nikoho kto svojou sialenou jazdou zabije cloveka sudit, lebo najvacsi trest je vedomie, ze zabili cloveka...
@79 Vieš aký je to pocit zabiť malé dieťa s vedomým že mohol tomu zabrániť. Stratiť dva končatiny, a ešte behať po súdoch aj keď dobre vie že niekoľko rokov určite dostane. Je to doživotný trest z ktorého sa nikdy nespamätá.
Ja som tam ale napísala, že za to čo spravil by mal byť potrestaný.Tým, že najväčší trest je to, že stým bude musieť žiť som myslela to, že ak by sa niečo také stalo mne bolo by mi celkom jedno na koľko ma odsúdia. Vezenie by ma netrápilo, trápilo by ma svedomie. To že ma zatvoria by pre mňa nebol ten najväčší trest.Myslím si, že pre každého človeka,ktorý má svedomie a ľudský život mu nieje fuk by najväčším trestom bolo vlastné svedomie a nie nejaká cela.
Ja si myslim, ze trest dostane spravodlivy, sudy si nedovolia zlahcovat mu to po tom, ako ho media rozniesli v zuboch...to nie. Ale, vadi mi, ako sa o nom teraz pise...stat sa to moze kazdemu, hocikomu, mozno aj vam, co auto mate...a nikto by o tom nepisal...ved ho uz nechajte ne pokoj...a mimochodom, ti redaktori z dennika...nie z new timu, maju sidlo oproti panelaku, v ktorom byvam..a neraz sa stalo, ze ma niektori z tychto prehnane spravodlivych redaktorov skoro zrazil na prechode pre chodcov, kde isiel ako blazon...tak by si najskor mohli vstupin do svedomia oni, az potom sudit inych..
@84 - jasne, ze sa to moze stat kazdemu...ale nie kazdy jazdi ako kokot...kebyze to bola nehoda, za ktoru nemohol, tak nepoviem pol slova...
ale ako som uz pisal v prispevku @58 , tiez som mohol byt mrtvy vinou bezohladneho vodica, takze sa na to neviem pozerat tak, ze sa to moze stat kazdemu...kebyze tebe zabije nejaky kokot vodic dieta, tak hovoris inac...
Ja tiež dúfam, že dostane spravodlivý trest. Tiež nechcem aby to súdy zľahčili pretože je to známy človek, ale tiež nechcem aby to niekto dohnal do opačného extrému. Neviem z čoho ho môžu obviniť ani koľko môže dostať, niesom právnik, ale nechcem aby mal niekto pocit, že ak nechce byť v médiách roznesený na kopytách musí sa k nemu správať inak ako k ostatným, ktorý urobili to isté. Je to moderátor známy z TV ,ale je to človek ako každý z nás a mali by s ním tak aj zaobchádzať-ani lepšie, ani horšie.
vazne jak babky na trhu ale radsej nevynasajte ziadne rozsudky, na to su tu ini, aj tak s tym nic nenarobite, tak neviem preco to tu vsetci do detailov riesia...
Nerozumiem tomu ako ho moze vobec niekto zastavat ze to bola nehoda.
Hovorili by ste Vsetci ty ktory vraveli ze za to nemoze inak,keby vam zabil 5 rocneho syna.
Vy by ste sa psychicky zrutili a nie on!!!
Pre poriadok.
!!!Nehoda je ked niekto dostane na poladovici smyk v situacii kedy dodrzuje predpisi.
Ked niekto do zakruty v obici ide rychlo ako na dialnici a este k tomu aj doprotismeru a nezvladne riadenie,to Nie je nehoda,to je nedbanlivost za ktoru musi pikat!!!
A Nie!Nestalo by sa to hocikomu.Stalo by sa to len bezohladnym,lahostajnym a blbym vodicom ktory vobec nemyslia na druhych a to ze svojou jazdou ohrozuje svoje okolie.
ja sa uz radsej nevyjadrujem, ale je my zle z tych nazorov, ze Zitny je potrestany uz dost a niektori ho este aj lutuju...ale v tomto sa moc citovo angazujem, kedze vinou druheho vodica sa takmer stala nehoda aj mne...kto nezazil, tak sa necudujem, ze ma take nazory ako ma...
Ja tiez nechapem tych, co tu pisu, ze Zitneho este lutuju. Ja Zitneho urcite nelutujem, ten 5 rocny trest je smiesny, takych ako on by by som nechala v base aspon 50 rokov, aby mal dostatok casu porozmyslat nad svojou nezodpovednostou. Sice by to zivot tomu dietatu nevratilo, ale uz len pre ten dobry pocit. Keby mam 5 rocne dieta a nejaky nezodpovedny vodic by mi ho zabil, bola by som ho schopna za to aj zabit.
Naco ide niekto na cestu, ked nevie jazdit podla predpisov? Viem, ze nehody sa stavaju bezne, ale keby su za to prisnejsie tresty, snad by sa vodici ako on nad sebou zamysleli.
mna dokaze len nasrat ked teraz ten jediny nemenovany dennik bude pisat este 3 mesiace zitny zabil maleho chlapca... a stale titulky vkuse a potom to aj tak vyzera ako su nezaujati ti co to pisu...ved to je chore...pre boha ved je normalny clovek...hocikomu inemu by sa to mohlo stat a nikto by to neriesil len ked sa zistilo ze to bol zitny vsetci sa z toho idu pos*at a idu na neho nakydat co to da...strach a hroza...
ahojte zvieratá. máte spústu vulgárnych rečí a načo? clapčekovi to život nevráti a žitný je poznačený na celý život. kašlite na to. je to obrovské nešťastie z ktorého si berte iba ponaučenie. to je všetko. takže milé zvieratká, skúste sa baviť slušne.
ahoj tulipáni nos, jasné, poslúchneme ťa, a ďakujeme za stručnú prednášku o tom, že patríme medzi vyššie primáty...a kam patríš ty, keďže nie si človek?
mne je to strašne luto aj Rasťa aj Tomáška: disappointed:
Aj keby to je niekto iný nie celebrita ale obyčajný človek co zrazi Tomáška aj to mi je luto neberiem ohlad na popularitu ..ale moja lutost uz rastovi nepomoze a Tomáškovi nevrati zivot: disappointed:..
@97 - je pochopitelne, ze NC o tom tolko pise, vsak im ide o citanost a je to velka kauza...
@98 - to mam najradsej take reci, ze Zitny to nespravil zamerne...on zamerne nejazdi ako kokot? To len omylom tak nezodpovedne jazdi? Jasne, ze nesiel zamerne naburat do tych ludi, ale asi nie nadarmo je nejaka predpisana rychlost a on sa dobrovolne rozhodol ist rychlejsie...keby nabural do niekoho z tvojej rodiny, tak som velmi zvedavy, ci by stale mala taky isty nazor, ze to neurobil zamerne, ked je to vysledok jeho frajerskej jazdy...
och tie vaše múdre reči, celé slovensko sa stará do jednej blbej aféry. už mi je z toho fakt zle tak čo jazdil ako blázon a aha čo spôsobil? keby tam aspoň toho chlapca nebolo bola by to len jeho auto nehoda, ale je po jednom začínajúcom živote a ten jeho je viac menej doživotne dosratý, stalo sa a už sa neodstane, nič sa tým nevyrieši, lebo je milion ďalších neohľaduplných rýchlo jazdiacich vodičov,a on môže byť akurát výstraha pre ostatných, tak si prosím vaše rozumy nechajte na iné prospešnejšie veci ako je táto kauza
Taketo "nehody" sa stavaju v podstate denno-denne, len chudak ma smolu ze je znamy. Tusim by mu bolo lepsie, keby sa neprebral. Mala som ho velmi rada, doplatil na nezodpovednost,no... A media by si mohli dat pohov so vsetkymi tymi dohdami ktore nai nemusia byt pravdive. Milenka sem, milenka tam, mobil sem , mobil tam...
92. si to perfektne vystihla.. a ten nas nadherny slovensky narod (my sme ten narod SLOVENSKYY narod) mal vzdy plnu hubu mudrosti ktore nikam neviedli len iritovali (porucha ludstva)
ja by som mu dala doživotie žiaden dôvod ho neospravedlňuje, aby šiel rýchlo.. a to, že je veriaci? to znamená, že je niekto lepší? ani náhodou a hej.. tak mu treba.. sa mu vypomstilo, že jazdil jak blázon, tak teraz nech trpí a keby som bola na jeho mieste, radšej by som umrela,,už keby šlo o to...
je mi ho luto...mlady chlap...najprv ho opustila manzelka a teraz toto...prajem mu len to dobre...a to, ze zabil toho chlapceka to uz nik nezmeni...niekto by povedal, ze ta ruka je dan za jeho zabitie...ale rozmyslal niekto nad tym, ze je to uz druhy moderator, ktory mal autonehodu a moderoval Tv noviny s Durianovou??????
neviem co mate stale vsetci s jeho rukou, ked vobec nie je iste ci o nu pride...a stale neviem pochopit nazory, ze vam je ho luto...mne by ho bolo luto, keby to bola nehoda, ale nebudem ho hadam lutovat, ked jazdil ako prijebany, sam za to moze co sa stalo...ach...
ja dufam ze sa z toho rasto dostane mam ho rada sice ho nepoznam osobne ale zda sa mi byt velkym sympatakom tak dobre zrazil a zabil toho chlapca jeho rodina je na rasta velmi nahne vana ale co im urobi ked budu rasta trapit ked budu do novin vipisovat NIGDY MU NEODPUSTIME JE TO VRAH A NIM AJ OSTANE..... no proste stalo sa to a to ze rodina zilavych bude rasta ponizovat urazat a nadavat SYNA IM TO NEVRATI nie ze by som teraz obvinovala rodinu zilavych ale proste stalo sa to a musime ist dalej,ved rasto ma uz dost problemov to ze este ani nevie ze toho maleho chlapceka zabil jeho komplikacia s rukou prasknutou lebkou neista buducnost karieri v markize a teraz sa ma este trapit nad tym ze jeho rodina a mozno aj cele slovensko ho nenavidi?my by sme mali rasta podporovat dufat ze sa z toho dostane mysliet na to ze aspon on je este zivy .ODKAZ PRE SMUTIACU RODINU:toto je pravda a musite sa s tym proste zmierit a ist dalej vasho synceka tomaska mi je luto a dokonca velmi luto ale to ze budete rasta nenavidiet a nadavat nan ho alebo dokonca jemu vam tomaska nevrati ved mate este jednu radost v zivote mate este jedneho syna ktory s tejto nehody vyviazol vez akychkolvek zraneni aspon jeho mate.ale aj tak uprimnu sustast ODKAZ PRE RASTA ZITNEHO:RAASTO DOSTAN SA Z TOHO DRZIM TI PALCE AJ OHLADOM TVOJEJ KARIERI PA
@116 - Zitneho kariera je uz definitivne skoncena, to len na okraj...a hadam nebudem podporovat niekoho, kto svojou bezohladnou jazdou zabil male dieta...ked bol Zitny taky tazky frajer za volantom, tak teraz nech si znasa dosledky a rozhodne ho nebudem lutovat...ine by bolo, keby to bola nestastna nahoda...ale toto zavinil Zitny...a reakcie rodiny Zilavych su na mieste...
chapem ze vas to serie ale nieco som si vsimla a je to pravda:keby sa to stalo nazvem "obycajnemu smrtelnikovi" tak je s toho trosku halo par ludi by sa nad tym rozculilo,ved stalo sa to a stava sa to stale ale nejako sa to nemeni riesilo by to minimum ludi ale ked je to trosku znamy clovek ako Rasťo Žitný tak je okolo toho zrazu neskutocne velke halo,teraz sa tym kazdy zaobera kazdy a su tu reci typu "skoncila sa mu kariera" a podobne a kyzdy to riesi skoro kazdy tak napisem.......ale je tu okolo toho neskutocne halo len koli tomu ze je to trochu znama osoba,uz mi je doslova zle nad touto nasou filozofiou,neviete co sa tam presne stalo ano niekto tu napise ze sak vieme z novin-z novin?kazdy to mize pochopit inak a kazde noviny co sa tym zaoberaju to mozu napisat inak ale zrazu je tu kazdy prehnane mudry kazdy vie ako to bolo a jedni ho hned odsudia a druhi ho len lutuju......nechapem uz naozaj tuto filozofiu ze ked je to clovek ktory nie je medialne znamy tak sa tym zaobera par ludi a je s toho male halo a o par dni sa na to zabuden ale ked je to on,Rasťo Žitny-medialne znamy clovek,tak je s toho neskutocne halo a ludia sa rozdelia hned na tych ktori ho odsudia a ti ktori ho lutuju a mozno niekomu je to jedno ale tzeraz je s toho mega halo ale co bude s tymto za nejakych 10 rokov?skoro nikto si na toto nespomenie tak s pytam sme my ludia uz kompletni?
118 a ja som si všimla, že si toho napísala dosť a predsa skoro nič vkuse o tom istom , bez hlavy a päty a čo sa týka toho veľkého halo, čo si tam min. 10x spomenula, tak to je daň za to, že je niekto slávny. Keď treba rozdávať ceny, tak vtedy sú ľudia dobrí, alebo ak si niekto buduje kariéru, chce aby o ňom vedeli, ale náhodou sa stane niečo zlé, tak už reči typu, však je to len obyčajný človek. Smola no, je známy, tak nevyhne sa tomu.
kúúúlpikadesať: a čo je to byť kompletný? neboj, rasťo bude, zrejme o nič nepríde...ak narážaš na toto, a ja stále obdivujem týchto kúúúl ľudí, ktorí štrajkujú kúúúl s "akožééé", "ty koksoooo", ty vogoooo, dig móóŕe, néééžeby si napíísalaa dačo akožééé novéé kúúúl, ale bezkompletnééé píšeš tooo, čo pred tebou ďalšííí kúúúl lidičkýýýý
smiley:: akožééé šťať kocky z takýýých kúúúl lidičééék: :
Aach Rastik, taky mily a pekny moderator preco sa to muselo prihodit prave jemu ? Je to nespravodlive. Viem, ze isiel ryxlo, a tak dalej, ale je mi to strasne moc moc luto, ze taky mlady clovek, ktory ma zivot pred sebou a za par minut, uz nema nic. Strasne moc moc dufam, aby sa z toho co najskor dostal. Drzim palceky.
@120 ja som svoj nazor na to vyjadrila,ke to opakujem tak som to zopakovala ale co som napisala je pravda
je to dan za to,ze niekto je slavny?o to mi nejde ze je medialne znamy ide mi tu o princip o ten princip ze sa s toho robi strasny rozruch kedze je znamy ale keby to bol niekto koho nepozna skoro kazdy tak to len odznie v novinach a mozno par vynimiek sa tym zaobera o to mi ide o tento prinicp ak mi rozumies,ak ma chapes
@121 ha nan nick coolcica10 ak si to chcel an zaciatok napisat
Ked sa stane nieco, zle "celebrite" tak mi to vobec nevadi, skor naopak. Cely showbiznis je nic, iba vysoka a spinava hra zvrhlikov co obera ludi o cas.
Toho chlapca je skoda, ale nie je to prve ani posledne decko co umrelo, vinou nezodpovedneho sofera.
Urcite to je hrozne lenze obvinovat ho az tak...stane sa kazdemu a ako povedala jeho frajerka- opity nebol a ani to urobit nechcel...samozrejme nech nesie zodpovednost ale media z toho robia prilisne halo! preco sa nestaraju o inych ked sa nieco take stane??
Mataske: Ty krava sprostá, kolko maš rokov a co si v zivote preskakala, ze radis rodicom mrtveho chlapceka, co maju robit? Tebe keby niekto zabil dieta aj neumyselne z vlastnej nezodpovednosti, predychala by si to? Mam 3 deti a viem o com hovorim.Taka zena ako si ty, si nezasluzi aby mala niekedy deti. Fuj.....P.S tiez jazdim denne, ale vzdy predvidam a davam pozor, aby som niekomu neublizila aj neumyselne.
MNE už inak lezú na nervy všetký tie "ceremónie"ohľadom Rasťa žitného...do riti keby to nebola osoba z obrazovky tak sa ani nedozviete že toho chlapčeka dakto zrazil...faka!!!
rasto zitny je trapny cock a len zato ze je v nejakej trapnej markize tak sa idu z toho setci poebat...keby to bol niekto normalny tak by sa nad tym nikto ani nepozastavil..
Ľudia už sa prosím uvedomte!!!! Žitný je "celebrita" a píše sa o ňom preto, aby sme mali čo čítať v novinách...písalo by sa o ňom aj v dobrom, keby sa napríklad žení a píše sa o ňom aj v zlom...som veľmi zvedavá ako ho potrestajú, dúfam, že bude sudca normálny a nebude zohľadňovať že to je Rasťo Žitný, lebo podľa mňa hlásateľ v telke nie je nič významné...
no a mataska...k tebe sa radšej ani nevyjadrím....si napísala úplnú kravinu...neviem či by si si povedala šak čo ide sa ďalej, mám ešte jedno dieťa...ale to je o uvedomení si situácie....nevadí..aj pre teba slnko svieti...
mno ja nwm...ja byt na jeho mieste taq sa asik najradsej zabijem...lebo zit cely zivot s pocitom ze som zabila dieta asik nieje nic dobree...mno proste nechcela by som byt v jeho kozi...a mimochodom uz aj mne to ide na nervy..OMG!!
Moja teta s ujom sa s nim osobne poznaju lebo sa stretli pred par rokmi na dovolenke myslim v grecku to bolo. vtedy este nebol taky znamy a sa s nim skamaratili. este donedavna sa navstevovali. vravia ze je to uplne super normalny clovek. teraz ho budu vsetci oznacovaz nehanebnymi slovami a najtazsie to je samozrejme pre chlapcovu rodinu, ale urcite to neurobil schvalne a bud si to vycitat do konca zivota. tak ho uz nechajme seci na pokoji!!
bol to asi osud mne je ako moderator a clovek sympaticky ale kazdy vodic ci uz je celebrita ale obycajny clovek ma rozmyslat nad tym kolko mu na tachometri ukaze a ake to moze mat nasledky...a nikto to aj tak nevystihne ako sa citi jeho rodina a ako sa bude citit on... cely zivot bude nad mńimi visiet otazka preco?? cas ukaze ako sa to skonci....
Mohlo sa stat kazdemu. Na Slovensku zomrie na cestach pri autonehode v priemere jeden clovek denne, vela z nich su deti, a je to "v pohode". Ale ked sa to stane celebrite, musia to hned vsetci vediet, lebo media z toho ziju. Bude to mat tazsie ako ti ostatni...
boze tak mu treba nikdy m nebol sympaticky a ked nevie ako ma jazdit tak radsej uz do auta nesada najviac mi jelto toho tomaska ....chudak neviny chlapcek a mal len 5 rokov keby som bola na mieste jeho rodicov nikdy by som zitnemu neodpustila a prial by som mu dozivotie ........ a nech mu amputuje vsetky koncatiny ......ja by som na jeho mieste radsej umrela
Podla mna bude vdaka mediam a novinarskym hyenám lutovat to ze sa pri tej buracke nezabil. Velmi ma bude zaujimat ako to vyriesi s pozostalými po tom chlapcekovi, dúfam ze sa zachova aspon tak ako skrucaný.
hm tak myslím si že Žitný to nemá vôbec ľahké ale môj názor je taký že každý človek by mal byť potrestaný bez ohľadu na to kde robí, čo robí, a tak. je jasné že to nechce nikto urobiť zabiť dieťa.ale čo už somzvedavá ako sa to vyvinie.
vsade pisu,ze na vine je iba rasto,a co otec-ako mohol vystavit takemu nebezpecenstvu svoje dve deti,ved isiel po frekventovanej ceste,ludia si radi robia skratky,takze aj otec ma vinu,a kto videl,ze zitny telefonoval,ked to tvrdi vacsina,ved tam nebol ziadny ocity svedok,je to len jedna baba povedala.a ta blba poznamka-nech zdochne-to co je?kto druhemu jamu kope,sam do nej padne.ale comu sa najviac divim je to,ze policia neobvinila z vyhrazania sa zabitim rodinu maleho tomaska,lebo sa mu verejne vyhrazali.nech sa uz stalo ,co sa stalo,verejne sa vyhrazat je trestne.alebo toto policia nevie?boli toho vyhrazania plne noviny.mne je velmi luto,co sa stalo,ale vinne su tu obe strany.ja mam syna,no nikdy som s nim nesla po frekventovanej ceste s bicyklami,radsej som si nasla inu cestu,aj k mojej mame musim prejst cez hlavnu,no ked to obidem,sice ideme dlhsie o 15 minut,ale bezpecnejsie.rastovi prajem vela zdravia a dufam,ze sa na obrazovku vrati,ved predsa z roboty nebudu vyhadzovat ludi vtedy,ak havaruju.nie je prvy ani posledny.
nechcem nikoho obviňovať, ale šoféri ako vo všeobecnosti absolútne ignorujú cyklistov. ako sa mi už stalo, že idem si tak po hlavnej a teraz z nejakej bočnej sa mi tam naj*be nejaký debil, že sa tam skoro skýdám jak pytel. ale to je vlastne teraz jedno. ako, išiel rýchlo, ale ktorý vodič proste občas nejde rýchlejšie? a von koncom, keď sa ponáhľa. a el padre sa nemal ťahať s deckom po frekventovanej hlavnej ceste, kde sa bežne jazdí rýchlejšie, jak je povolené, ale bol tam. proste náhoda je blbec...
mám dojem že ten človek zachvílu vyskočí z každej konzervy, na každom kroku sa o ňom diskutuje a neviem vlastne prečo, keby nebol z telky tak po ňom ani pes neštekne a bol by len jeden z davu ktorý zabil ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
151 komentov
Cely zivot bude trpiet pre hlupost,ktoru spravil...
do piče!!!
Je mi luto, ze je v tak tazkom stave, hrozi mu ze pride o dolnu aj hornu koncatinu, ale. Spravil chybu a ta stala ine cloviecika zivot. V state platia urcite pravidla a tak ho caka trest. Porusil dopravne predpisy, ( zatial sa vysetruje, ale je podozrenie ze aj telefonoval ) a zavinil tak dopravnu nehodu. Bude, to zniet cynicky, ale to, ze sa sa zranil aj on sam rozhodne nie je polahcujuca okolnost.
Neprajem nikomu nic zle, ale je to len a len jeho chyba.
nech to dopadne akokolvek zelam mu stastie a rodine maleho chlapca pokoj...
Nepouzil by som vyraz naschval, viac sa mi tam hodi spojenie, ze ho zabil z nedbanlivosti.
Co myslis ty?
a k veci nemam co povedat lebo to absolutne nesledujem a ani ma to nezaujima... je mi luto aj toho maleho chlapca, aj Rasta, ale ako bolo povedane, sam si za to moze...ten chlapec nie...
podla mna sa ani nedostane do vazenia na zaklade psychickeho posudku - az sa dozvie, co sposobil + zisti, ze miesto ruky ma kypet, bude na tom psychicky absolutne v riti.
kks..jebnutost zas vladne..
A mozno by bolo lepsie, to smerovat priamo na autorku, my ostatni chceme len diskutovat k teme
Je to velke nestastie z oboch stran, myslim ze dostal dost velke potrestanie za to co spravil...
Nehovoriac o svedomi..do konca zivota je v P..
stve ma ze je to vsade..bezne sa stava mnoho nehod a zomiera pri nich x ludi..
a o nich sa len daco spomene..ale zitneho riesi cele slovensko..
ma dojebany zivot on aj rodina chlapca..co viac k tomu?
@27 s tym dozivotim som to myslel skor obrazne, kazdopadne 5 rokov (to co sa suska v mediach) je uplne smiesne, ked len za posrane prechovavanie drog to byva podstatne viac a tu zomrelo dieta.
"podla mna sa ani nedostane do vazenia na zaklade psychickeho posudku - az sa dozvie, co sposobil + zisti, ze miesto ruky ma kypet, bude na tom psychicky absolutne v riti."
To nie je ziadne ospravedlnenie..
Btw neviem preco ale mam taky pocit, ze ak by sa toto nemedializovalo, tak rasto by sa ziadneho vacsieho trestu ani nedockal a nanajvis by prisiel o vodicak..
Chapem, co myslis tiez sa mi to zda malo, ze ak niekto z nedbanlivosti pripravi o zivot niekoho ineho dostane maximalne 5 rokov. Ludia su potom aj menej ostraziti a menej zodpovedni.
No, pokial psycholog/psychiater ( neviem kto ) potvrdi ze jeho psychicky stav je vazny, docasne ho zbavia sposobilosti, tak by sa vazeniu vyhnut mohol. Musel by vsak nasledne nastupit na liecenie do psychiatrickeho ustavu.
Inak neviem oc riesite, to ze telefonval sa nepreukazalo a najviac sa mi paci ta rychlost od ocitych svedkov - vsetci urcite maju vociach impalntovany radar ekd tak rpesne vedie kolko siel... Nehovoriac o tom, ze aj keby ide 90tkou a nabere tych cyklistov tak to nerozchodia. Ale zbytocne to riesit, takychto nehod su na SR stvoky a ani pes po nich nestekne. Urcite to nespravil naschval, zivot po zniceny on aj ta rodina + on si pojde aj posediet (ak sa vobec preberie z toho umeleho spanku). Konec.
Zitneho neospravedlnujem, je to stopercentne jeho chyba, ktoru si zasluzi vyzrat do posledneho kuska. Druha cast mojho prispevku vyjadrovala len moj nazor na to, ako tato kauza skonci.
... btw, taketo pripady sa vraj bezne pustaju na podmienku, ak dotycny pred sudom vyslovi "lutujem". Max dostane 2 roky, ktore mu vyhada pravnik, odsedi si rok a za dobre spravanie ho pustia (zdroj - kamarat pravnik).
Hej, je v umelom spanku, a este o nicom nevie, ked sa preberie a zisti ze zabil dieta, a nebude mat niektore koncatiny.. asi mu nebude moc fajne.
@31 mozno ty mas pocit ze co viac k tomu, no ini ludia maju zase chut o tom diskutovat, kolko ludi tolko chuti. ved na to sluzi forum nie?
Nerozumiem preco sa tu ludia tak ohanaju, ze preco sa prave o nom tak hovori, ze sak nehod je milion.. no prave preto sa o tom hovori lebo to je medialne znama osobnost, moderator a ucinkoval v tej klobase lets dance, tak preto sa o tom diskutuje asi viac, ako ked nejaky opity ujo na dedine zrazi babicku. (co netvrdim ze by bolo mensie nestastie).
Heh, ty si myslis ze dopravna policia tu rychlost ziskala z vypovedi svedkov. Mna skor napadlo, ze to bude z brzdnej drahy a podla poskodenia vozidla.
Keby siel 90, mozno by tu zakrutu v pohode vybral a nikomu by sa nic nestalo.
a uplne s tebou suhlasim..
inak podla mna aj tak najvacsim trestom pre neho bude ze prezil..ked sa prebere
To s tou 90tkou bolo len "keby" je jasne ze pri 90tke nevyleti z cesty. Ale uz som pocul aj jedneho typka o tom hovorit, ze tam su 2 zakruty za sebou a da sa prejst jaksi "stredom" prosto auto nasukas na stred cesty a prejdes rovno... ale to je len JPP. V podstate je mi jedno ako to bolo (ano je to svinstvo) necham to na policiu, nech si to poriesia a potom sa uvidi. To je vsetko.
lucates: presne tak, nehodu rozhodne zavinil (či už šiel stovkou alebo 150, audina je ťažké fáro na tie zatáčky, a keď ešte jednou rukou na volante...), precenil sa, teda ale nemyslím s tou podmienkou, že to tak bude, podľa mňa bude vo väzení, ale ak naozaj skončí na vozíku alebo tak nejak bude imobilný dlhší čas, asi na to budú prihliadať, ktovie, chvalabohu, právo neovládam, lebo to ľudské právo na Zemi nejestvuje, iba jedno platí: tvoje práva končia tam, kde začínajú iného
neboj, holýnajt, zajtra založím o ňom diskusiu ja, aby mohli dať rybky ďalšie duchaplné názory...bude dobrý úlovok
a k teme.. stava sa to dennodenne, a stavaju sa aj omnoho horsie veci.. mne osobne mi ho je luto, a nech to vyznie akokolvek strasne, bola by som radsej ak by sa ani neprebral..lebo take nieco je tazke ukerovat.. zabil chlapca, nebude mat ruku (ci uz nema?) kariera daleko prec atd.. to by zvladlo len velmi malo ludi...
Sudis cloveka, ktoreho ani nepoznas a napises nieco takeho??? Ahoze fakt sory ale....
ale ako som uz pisal v prispevku @58 , tiez som mohol byt mrtvy vinou bezohladneho vodica, takze sa na to neviem pozerat tak, ze sa to moze stat kazdemu...kebyze tebe zabije nejaky kokot vodic dieta, tak hovoris inac...
Nerozumiem tomu ako ho moze vobec niekto zastavat ze to bola nehoda.
Hovorili by ste Vsetci ty ktory vraveli ze za to nemoze inak,keby vam zabil 5 rocneho syna.
Vy by ste sa psychicky zrutili a nie on!!!
Pre poriadok.
!!!Nehoda je ked niekto dostane na poladovici smyk v situacii kedy dodrzuje predpisi.
Ked niekto do zakruty v obici ide rychlo ako na dialnici a este k tomu aj doprotismeru a nezvladne riadenie,to Nie je nehoda,to je nedbanlivost za ktoru musi pikat!!!
A Nie!Nestalo by sa to hocikomu.Stalo by sa to len bezohladnym,lahostajnym a blbym vodicom ktory vobec nemyslia na druhych a to ze svojou jazdou ohrozuje svoje okolie.
Bodaj by ho strcili do basy aspom na 25rokov.
just: a vravel tu niekto o tom, že by mal rovnaký názor, keby bol v koži tej poškodenej rodiny??????????
Naco ide niekto na cestu, ked nevie jazdit podla predpisov? Viem, ze nehody sa stavaju bezne, ale keby su za to prisnejsie tresty, snad by sa vodici ako on nad sebou zamysleli.
Aj keby to je niekto iný nie celebrita ale obyčajný človek co zrazi Tomáška aj to mi je luto neberiem ohlad na popularitu ..ale moja lutost uz rastovi nepomoze a Tomáškovi nevrati zivot: disappointed:..
@98 - to mam najradsej take reci, ze Zitny to nespravil zamerne...on zamerne nejazdi ako kokot? To len omylom tak nezodpovedne jazdi? Jasne, ze nesiel zamerne naburat do tych ludi, ale asi nie nadarmo je nejaka predpisana rychlost a on sa dobrovolne rozhodol ist rychlejsie...keby nabural do niekoho z tvojej rodiny, tak som velmi zvedavy, ci by stale mala taky isty nazor, ze to neurobil zamerne, ked je to vysledok jeho frajerskej jazdy...
smiley:: akožééé šťať kocky z takýýých kúúúl lidičééék: :
je to dan za to,ze niekto je slavny?o to mi nejde ze je medialne znamy ide mi tu o princip o ten princip ze sa s toho robi strasny rozruch kedze je znamy ale keby to bol niekto koho nepozna skoro kazdy tak to len odznie v novinach a mozno par vynimiek sa tym zaobera o to mi ide o tento prinicp ak mi rozumies,ak ma chapes
@121 ha nan nick coolcica10 ak si to chcel an zaciatok napisat
Toho chlapca je skoda, ale nie je to prve ani posledne decko co umrelo, vinou nezodpovedneho sofera.
Uz nebude OTO.