jako kedy... najcastejsie ked som von na kave je to caffe latte, ale obcas ked sa ponahlam alebo co tak presso, a dakedy mam taku experimentalnu naladu tak si dam alzirsku alebo americano alebo nieco co sa mi v tej chvili zapaci
zväčša si dám capuccino. to aj keď majú zlú kávu, tak sa to s tým mliekom nejako dá prežiť... a ak majú dobrú kávu, tak je to len fajn tiež je dôležité, že to nevypijem za 5 sekúnd.
karamelové latte, alebo len latte alebo cappuccino... a keď je teplo tak ľadovú kávu... a keď som ešte nešoférovala tak aj alžírsku som si sem tam dala
mozno keby mam prachy tak skusam rozne kavy ale vacsinou vzdy presso bez mlieka a ked necem tuhu, tak cappuccino, to sa obcas este da financne zvladnut
latte je taka káva ako je aj džús kávou -.- je tam tri deci teplého speneného mlieka a picollo. waau.
najlepšie je klasika, presso s mliekom. oooobčas si dám cappucino. ale najradšej mám ešte väčšiu klasiku- zalievanú kávu, ale to sa hanbím si objednať vyzerám potom ako roboš voľaký
no davala som si dlho espresso ale potom som zistila ze je to uplne neekonomicke ked chcem napr. s kamoskou pokecat, lebo to vypijem za 5minut a zas si musim objednavat - to by ani nebol problem - ale niet co, sladene zbrdy nepijem a zas tie predrazene limonady co si mixuju podniky tiez nie. takze ked idem sama dam si presso a ked s niekym tak latte/cappuccino.
huh, je ich dosť avšak tiež si dám väčšinou presso s mliekom - hlavne ak som naozaj K.O. a musím sa prebrať..ale aj mi chutí takže tak ale niekedy mám chuť na niečo iné, tak si dám latte alebo cappuccino, sem-tam aj viedenskú či nejaké ochutené (karamelové :- latte, ale to je už pre mňa skôr sladkosť ako káva
ešte že nechodím na kávu do podnikov, asi by som nevedela, čo si vypýtať, ako to tu tak čítam zvykla som si na kávu, iba keď som do večera v škole a to idem do šk.bufetu, kde majú jeden druh kávy a tam poviem, že si prosím kávu so sebou
@kosmiklove preco myslis? na redbulle aspon nemozes byt zavisly a aj lepsie chuti, ne jak kava, co je horka jak hovado ale vsetci sa strasne tvaria, aka je dobrucka, aby sa citili dospelo
@antifunebracka a na kave mozes? horka? neviem co si ty pil ale ked si dam do kavy cukor a mlieko tak je super. redbull je sladky, hnusny, umely, a skodi ovela viac ako kava
Mám rada veľkú a silnú, čo majú fakt málokde podľa mojich predstáv Objednávam si veľké presso bez mlieka, poteší k tomu pohár vody, nesladím.
V lete si niekedy dávam aj ľadovú, a aj keď si ju veľmi dôrazne pýtam bez cukru, zvykne mi ju obsluha osladiť a potom mám zničený deň Alebo viedenskú, ale s tým súvisí jeden interný džouk, takže keď si ju objednám, spolukávopiči sa mi ešte desať minút smejú -.-
A ľadová s vodou/vodkou napoly je fajn
ked som este pila tak furt presicko s mlieckom ^.^ ale iba na niektorych miestach na niektorych som si dala radsej dzus aaaa uz sme mali jednu taku kaviaren ze sme prisli a ako sme si sadli uz nam nosili kavicku ^.^ to bolo zlate
turka väčšinou... a minule som si dau turka bez mlieka cukru, v pasikavom tričku a baliu som si a vedla mna bola kolobežka... uuplne jak vystrihnutá z toho zatrpknutého članku o brnenskych kavonavštevníkoch .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A keď je veľmi teplo, tak ľadovú alebo frappé
včera som mal kávu Márie Terézie - dvojité moccacino s Cointreau a šľahačkou
najlepšie je klasika, presso s mliekom. oooobčas si dám cappucino. ale najradšej mám ešte väčšiu klasiku- zalievanú kávu, ale to sa hanbím si objednať vyzerám potom ako roboš voľaký
obcas turecku bez mlieka a cukru... ale to nerobia skoro nikde, takze vacsinou presso
dal by som si aj arabsku, ale tu som este nikde neobjavil.. maximalne doma si ju mozem spravit..
(a nenávidím Frappe)
dávnejšie viedenská no znechutila sa mi keď mi tam dali škoricu
V lete si niekedy dávam aj ľadovú, a aj keď si ju veľmi dôrazne pýtam bez cukru, zvykne mi ju obsluha osladiť a potom mám zničený deň Alebo viedenskú, ale s tým súvisí jeden interný džouk, takže keď si ju objednám, spolukávopiči sa mi ešte desať minút smejú -.-
A ľadová s vodou/vodkou napoly je fajn
ale bejvavalo presso bez mlieka
inak sa pretty much prisposobim, nevyznam sa v tom velmi
a väčšinou sa zlomím a horúcu čokolo