Chcela by som sa spýtať do kedy vás púšťajú rodičia na Disku? Ja mám s rodičmi dobrý vzťah dôverujú mi že nič zle na diske nerobím...ale aj tak ma nikdy nechcú pustiť dokonca a vtedy sa to na konci akurát rozbieha...a vždy mi kamarátky povedia že na ko
strašne trapne ked predpokladaju ludia z birdzu ze my ostatni birdzaci pozname psychoanalyzu kazdeho rodica. keby si sa pytala na nejake taktiky ohladom sexu tak ti poradima le toto nie
Hm ja chodím len občas a pustia ma len keĎ vedia ským idem ako tam idem niekedy som mala limit ze pridi do vtedy no obcas nie raz mi mama volala kde už som ked sa zobudila .D Ale do tej 2 mi to stačíí Cez leto som bola raz aj do 3 --.... No keby mam chodiť každý víkend to ma asi nepúštaju ..
Hrajú sračky tuc-tuc, nepočuť vlastného slova a v tej tlačenici môžeš dostať lakťom do oka, a aj keď sa tam s niekým zapletieš, aj tak je to...na disko nechodím.
ešte niečo ... mam 16 a na disco som bol raz a stačilo mi , hudba like a shit ... same bitky agresivny ludia , ide tam o tom kto je viac najebany alebo zhuleny ... slovo zabava stratilo zmysle už davno v tomto smere
V 15r. som nechodila určite . V 16r. som bola prvý krát ale vždy na posledný autobus domov to je o 22:30 a mne to stačilo teraz ked idem tak idem do 5:00 a už o 1:00 prosím ,že chcem ísť domov
Kedže sa vždy a všade zadrbávam s Laurikaaa tak samozrejme chodím tiež piatky,soboty,utorky. Taktiež chodím nad ránom poprípade ráno,poprípade poobede.
A myslím,že si o nič neprišla,na konci tam má polovica ľudí čelo
@Lala Tvoji rodičia neboli nasratí preto,že si prišla-že sme prišli na druhý deň KU VEČERU BEZ TOHO ABY SME SA OZVALI ale nasrali sa preto,že ŤA SBSkari držali pri vstupových dverách a každý to videl
No mňa najprv púšťali len do 2... Neskôr som sa pekne spýtala či by som nemohla príst´ o 3 potom o 4 a nakoniec to skončilo pri záverečnej treba pekne pomaličky na nich
prekrista šak máš 15 tak čo vymyšlaš ja na diskoteky nemam potrebu chodiť preferujem radšej poriadny koncert v klube (čo je fakt raz za čas) a namiesto diskoteky mam krčmu asi 2 minúty od domu na piatkove večery
ja na disco nechodím (plno ľudí, vydýchaný vzduch a tie tuc - tuc pesničky ja nemusím......ja skôr elektro, príp. Landa, Horkýže Slíže, alebo tie také hitparádovky
v 15 ma mama nechcela pustiť na koncert....a povedala mi že keď budem mať 18 tak môžem ísť kludne...a fakt,... do osemnástky, spravila raz za čas nejakú tú výnimku ale držala ma nakrátko, o jedenástej domov....a od osemnástky sa len spýta kedy plánujem prísť domov... nie aby povolila ale len tak aby sa nebála...
ale najväčšia sranda je aj tak že sa o mňa najviac bojí keď meškám z roboty a hlavne keď som o 11stej v noci šlapala na biku 8km a z toho polku cez les
Ahoj ja mam 16 a na prvej diske som bola v sahach a mala som 13 mojej mame som povedala ze idem na diskoteku a ze sa este uvidi kedy pridem a nevratila som sa 2 dni lebo som sa dostala az do ostravi s kamoskamni na hotel bola sranda tak som mame nafotila ostravu a vratila som sa domov mama sa ma pitala iba kde si bola tak dlho a ked som jej ukazala fotky tak bola heppy a nic nepovedala odvtedy ma pusta kam len chcem no ako na silvestra som bola na chate opita na mol a ona mi iba vola ze stasni new rok a zabav sa
bože čo je zlé na tom že chodí na diskoteky... ked sa neopíja ale sa tam normálne zabáva.Je pravda mňa rodičia od 15 začali púšťať ale možno raz sa 3 mesiace a trvalo dlho kým som mohla prísť domov kedy som chcela... treba len čas máš ešte málo na to aby si chodila domov o piatej ráno...
Na diskoteky nechodievam. Ked som mala patnast, raz som bola do stvrtej, ale nic moc. Teraz radsej chodim ku kamaratom na zabavy, je to omnoho lepsie. Aj teraz som.
Moji rodicia uz davno pochopili, ze mna ich limity a neviem co nezaujima. Nemame spolu dobry vztah, takze.. Nie je to bohvieco, stale "stresuju", nech sa mi nic nestane. Neviem, proste sme si to nejako povedali a bodka.
Na diskoteke som bola prvykrat v 14stich tusim, aj to so sesternicou, lebo otec ma nechcel pustit s kamoskami. Inak boli nasi velmi neoblomni, do 18stich som nemohla byt nikdy dlhsie ako do takej 10-11stej.. Po 18stke som mala leto po maturite a viac som bola mimo ako doma.. (Aj ked tatino mal v prvaku diabolske dni, ked mi volaval o desiatej vecer na pevnu linku na privat, aby sa uistil, ze sa chystam spat )
Ale poviem ti tak, mam 23, zijem v londyne a ked nemam nabity telefon alebo ma nemoze mama skontrolovat, je zle a kolkokrat mi pripomina, ze fakt nemam byt dlho..
Ale tak podla mna aj ked sa ti ich nepodari prehovorit, casom zistis, ze su aj ine a lepsie veci, nez byt do zaverecnej na diskoteke.. Tragedia sa nekona
smejem sa z tých čo hovoria že v 15tich mali vychádzku max do 8. Ako by ste mali 15 pred 100 rokmi
Inak u mňa to funguje tak že kedysi som mala limit od 11 až 1 na zabavach. Ale ako som si našla chalana, tak mi mamina viac dôveruje. A aj keď mi dá limit kedy mám prísť a proste chcem byť dlhšie tak v tom nieje žiadny problém. Vie kde som, vie s kým som, vie kto ma odvezie domov.. Proste nemá strach
na diskotéky nechodím a "von" som dokedy potrebujem... nikdy nechodím vonku bez toho, aby som vedela čo budem robiť a aký čas mi to asi zaberie.. tak proste poviem rodičom a keďže vedia, že sa netúlam, dovolia mi si to zvážiť samej..
15 ročné kočky do záverečnej? Nie dobre. Starší z vás majú poväčšinou srandu, lebo ste jak utrhnutí z reťaze a nikdy nevieš, čo sa Ti môže tak neskoro v noci, keď je naokolo kopa nadrbaných ludí, stať. Radšej si šetri záverečnú na nejaký koncert. Sa smejem, akurát som si spomenula, ako som otca na kolenách prosila, aby ma nechal ísť na celý koncert Horkýže Slíže pred desiatimi rokmi haha. Pustil nakoniec, lebo som mala vždy dodržanú večierku.
tiež moc nemusim disko.. niektore veci mi tam vadia.. ale zas zájdem tam obcas minut cash, vypiť a zatancovať samozrejme tomu minaniu penazi by som sa radsej vyhol..ale nejde to, pustam sa sam, pridem rano o 6-7 domov
prvy krat som bola v 16 cca, a to som povedala, ze spim u kamosky a ona povedala, ze spi u mna
ale nejak ma to nechytilo, aj teraz tam veelmi malo kedy zabludim.
a je hrozne ako sa niektory povysujete. Zato, ze niekoho to bavi .... Kazdeho bavi nieco ine, a za to, ze vy mate na to iny nazor tak neznamena , ze ste lepsi ludia...
ja som chodila na diskotéky od 13 a rodičia ma nikdy nepúštali do konca aj ked som sa o to dost snažila vydrž to aspon do tej 16,17...každým rokom to bude lepšie a lepšie...a budu ta pustat dlhšie a dlhšie...neboj ešte si toho oddiskotékuješ dosť
a ešte je dobrá pejčovina ako tu niekto napísal, že na disko chodia bud ožratí alebo nafetovaní ľudia ked si v dobrej partii tak sa zabavíš a zatancuješ si aj bez chlastu a niekedy sa tí 15,16 ročný na diskotékach správajú lepšie ako ,,dospelý" nad dvadsať
v 15 som na diskotéky nechodila, ani ma to nenapadlo a ani by ma naši nepustili asi teraz ma pustia v pohode, teoreticky dokedy chcem, teda povedia mi kedy mám prísť, ale nerobia nijakú vedu, keď prídem neskoro... a žiadnu taktiku nemám ale zo začiatku dodržuj čas príchodu domov, postupne ti možno budú povoľovať aj dlhšie čo si myslíš, že zrazu ti dovolia byť do rána, či čo?
Ja som nikdy nebola na diskotéke. Hanbím sa tancovať s ľuďmi, ktorých vidím prvý krát...Aj keď na koncerte jeden po mňa šiel celkom dosť pekný, tvárila som sa, že ho nevidím, otočila som sa ku kamoške v štýle help me god disappear, lebo to bolo prvý krát ako som ho stretla...
Hmmm a taktika, ktorá fungovala u spolužiačky: išla s bratom a tomu verili, že ju ochráni keby niečo, plus jej oco dal peprový sprej
Naši vždy spia ked pridem ,ale ked som začínala chodiť vždy ma prišli vypýtať kamaratky a vždy to zabralo bola som tak do 2-3 teraz zaverečna . A ked máš dobru partiu tak su diskoteky proste uplne super hlavne tie naše dedinske tie su najlepšie a vôbec nejde o vek ide o to ako sa spravaš .Takže povec kamaratkam nech ťa pridu vypytať domov a nech povedia že oni môžu do koca že budete celý čas spolu to pomôže.
ee to sa mýliš každý nechodí na disky, ja ich napr. neznášam, je tam nuda...to keď už, tak radšej festy..
Ako ti poradím? Takto: sposobov ako sa tam dostať máš X, to už je len na tvojej vynaliezavosti, ale stojí ti to za to klamať rodičov? Oni ti nechcú zle, len si ťa proste chránia, lebo úplne v pohode ťa tam može nejaký "zlatý" chalanko zbaliť, dá ti do pitia nejakú vec čo si ani nevšimneš a rozpustí sa, a ty si v takom stave že o sebe ani nevieš a si rada že chodíš...potom si s tebou može robiť čo len chce, to je ešte ten lepší prípad, že ti neublíži... - keď tam máš kamarátky čo na teba dajú pozor tak ok, a síce sa to deje málo, ale deje sa to, ludia su dnes pekné svine, hovorím ti z vlastnej skúsenosti...a na diskách platí - veľa ludí - menšia pozornosť... a čo tvoje kamarátky chápu ako "najlepšiu srandu"? tancovanie s chalanmi, pitie alkoholu alebo show nejakého striptéra? ach kam to speje, to už nikto nevkročí v piatok do krčmy alebo čajovne, všetci sa jebú len na diskotéky ... záver - ak tam chceš ísť, nájdi sposob, vždy nejaký proste je (vyhovor sa že ideš spať ku kamoške, choď akože prespať k babičke a ona ťa pustí, alebo ja neviem sakra) je len na tebe a prídeš na to, ale viac ti neporadím, ako som už spomínal, toto moja parketa není .. a si rozmysli či ti to fakt stojí za klamstvo...ak kamarátky začnú fajčiť cigarety, cítia sa lepšie a povedia ti že to je super, urobíš to tiež? maj svoj rozum, neriaď sa vačšinou...drž sa! o mne si tiež veľa ludí myslí že som divný, a nemajú ma radi ale netrhá mi to žily, sú to kreténi a keď proste nerobíš to čo vačšina, že niekde nechodíš, že sa tak neobliekaš alebo nevyjadruješ, majú ťa za blbca, je len na tebe ako si to zoberieš
Nauč sa baviť od začiatku a potom ti nebude ľúto odísť skôr. ... Ja som bola na prvej diske tesne pred petnastkou aj to so sestrou a sestranicou a mali sme prísť o druhej a prišli sme nejak o pol tretej a vôbec som nelutovala že musím ísť skôr domov ako väčšina.
Je náramne vtipné čítať tu niektoré vaše komentáre. Mám pocit, že si tu navzájom iba klamete, aby ste boli zaujímavejší, ako ten druhý. Na diskotéky nechodím, nemám rada diskotéky a nevidím žiadny zmysel chodenia na diskotéky. Je mi ľúto tých, ktorí tu píšte o tom, ako sa vaši rodičia dokonca tešia z vašich niektorých úletov. Je mi vás ľúto kvôli tomu, že tým vašim rodičom je asi úplne ukradnuté s kým ste, kde ste, čo robíte a ako sa správate, že vašu výchovu asi zanedbali, že sú sami hrozne nezodpovední... Ale česť tým, čo sa na diskotéky chodia naozaj IBA zabaviť, BEZ alkoholu, cigariet, maybe drog atd atd
omg.. dievca, to pride casom.. rodicia si zvyknu.. ja som mala najviac prisnych rodicov v tomto a nevedla som sa s nimi nijak dohonut.. (nehovorim o diskotekach ale celkovo, ist vecer niekam prec)
tak som zacala chodit aj ked ma nepustili (neodporucam skusat lebo toto je ta zla volba) a casom, ked videli ze som neurobila ziadnu picovinu, tak si aj na to zvykli.. ale bola to hodne dlha doba a velmi vela hadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Jednoducho musela sa s tým zmieriť.. Lebo ostatní už chodili aj skôr na disky a ja nie..
Ale v 15tich by ma tiež dlho nepustili..
Rodičia mi veria,že prídem domov celá...takže chodím ráno,väčšinou už svitá O___O
Teda,už mi moc neveria.... Kedže jeden z mojich posledných výkonov ich skoro zabil ...
Prísť na druhý deň domov,poobede s tým že som spala kdesi v p. To teda vie rodičov potešiť ...
Nie je to ziadna frajerina a ani sa tym nezaradis medzi dospelych.
A myslím,že si o nič neprišla,na konci tam má polovica ľudí čelo
@Lala Tvoji rodičia neboli nasratí preto,že si prišla-že sme prišli na druhý deň KU VEČERU BEZ TOHO ABY SME SA OZVALI ale nasrali sa preto,že ŤA SBSkari držali pri vstupových dverách a každý to videl
ale najväčšia sranda je aj tak že sa o mňa najviac bojí keď meškám z roboty a hlavne keď som o 11stej v noci šlapala na biku 8km a z toho polku cez les
BOHA !
Na diskoteky nechodievam. Ked som mala patnast, raz som bola do stvrtej, ale nic moc. Teraz radsej chodim ku kamaratom na zabavy, je to omnoho lepsie. Aj teraz som.
Moji rodicia uz davno pochopili, ze mna ich limity a neviem co nezaujima. Nemame spolu dobry vztah, takze.. Nie je to bohvieco, stale "stresuju", nech sa mi nic nestane. Neviem, proste sme si to nejako povedali a bodka.
Ale poviem ti tak, mam 23, zijem v londyne a ked nemam nabity telefon alebo ma nemoze mama skontrolovat, je zle a kolkokrat mi pripomina, ze fakt nemam byt dlho..
Ale tak podla mna aj ked sa ti ich nepodari prehovorit, casom zistis, ze su aj ine a lepsie veci, nez byt do zaverecnej na diskoteke.. Tragedia sa nekona
Nezodpovedná to mama. Takú by som nechcela.
Ona je ešte dieťa. Časom na tom príde.
Inak u mňa to funguje tak že kedysi som mala limit od 11 až 1 na zabavach. Ale ako som si našla chalana, tak mi mamina viac dôveruje. A aj keď mi dá limit kedy mám prísť a proste chcem byť dlhšie tak v tom nieje žiadny problém. Vie kde som, vie s kým som, vie kto ma odvezie domov.. Proste nemá strach
@fluptak zvlastne, ze ako laviciar pocuvas Landu kazdopadne dobry vyber...
@zuzanla tak vies, my sme sa ako deti hravali s legom, vy sa ako deti kurvite a slopete. Aj rodicia vas maju v pici, proste ina doba
ale nejak ma to nechytilo, aj teraz tam veelmi malo kedy zabludim.
a je hrozne ako sa niektory povysujete. Zato, ze niekoho to bavi .... Kazdeho bavi nieco ine, a za to, ze vy mate na to iny nazor tak neznamena , ze ste lepsi ludia...
Ale vždy dojdem domov v čase od 3-5 ráno.
Hmmm a taktika, ktorá fungovala u spolužiačky: išla s bratom a tomu verili, že ju ochráni keby niečo, plus jej oco dal peprový sprej
ee to sa mýliš každý nechodí na disky, ja ich napr. neznášam, je tam nuda...to keď už, tak radšej festy..
Ako ti poradím? Takto: sposobov ako sa tam dostať máš X, to už je len na tvojej vynaliezavosti, ale stojí ti to za to klamať rodičov? Oni ti nechcú zle, len si ťa proste chránia, lebo úplne v pohode ťa tam može nejaký "zlatý" chalanko zbaliť, dá ti do pitia nejakú vec čo si ani nevšimneš a rozpustí sa, a ty si v takom stave že o sebe ani nevieš a si rada že chodíš...potom si s tebou može robiť čo len chce, to je ešte ten lepší prípad, že ti neublíži... - keď tam máš kamarátky čo na teba dajú pozor tak ok, a síce sa to deje málo, ale deje sa to, ludia su dnes pekné svine, hovorím ti z vlastnej skúsenosti...a na diskách platí - veľa ludí - menšia pozornosť... a čo tvoje kamarátky chápu ako "najlepšiu srandu"? tancovanie s chalanmi, pitie alkoholu alebo show nejakého striptéra? ach kam to speje, to už nikto nevkročí v piatok do krčmy alebo čajovne, všetci sa jebú len na diskotéky ... záver - ak tam chceš ísť, nájdi sposob, vždy nejaký proste je (vyhovor sa že ideš spať ku kamoške, choď akože prespať k babičke a ona ťa pustí, alebo ja neviem sakra) je len na tebe a prídeš na to, ale viac ti neporadím, ako som už spomínal, toto moja parketa není .. a si rozmysli či ti to fakt stojí za klamstvo...ak kamarátky začnú fajčiť cigarety, cítia sa lepšie a povedia ti že to je super, urobíš to tiež? maj svoj rozum, neriaď sa vačšinou...drž sa! o mne si tiež veľa ludí myslí že som divný, a nemajú ma radi ale netrhá mi to žily, sú to kreténi a keď proste nerobíš to čo vačšina, že niekde nechodíš, že sa tak neobliekaš alebo nevyjadruješ, majú ťa za blbca, je len na tebe ako si to zoberieš
Bola som na cca troch? zábavách aj to s rodičmi.
Ale zas to má výhody. Nemusím dávať pozor na čas a tak. (teda ak je jeden z rodičov v tíme organizujúcom tú disku)
tak som zacala chodit aj ked ma nepustili (neodporucam skusat lebo toto je ta zla volba) a casom, ked videli ze som neurobila ziadnu picovinu, tak si aj na to zvykli.. ale bola to hodne dlha doba a velmi vela hadok