Ak hladas nejaky tip na brigadu, pocul som , ze Slovenska pospolitost hlada vylepovacov plagatov na vlakove stanice...... budes cestovat, spoznavat nove mesta......
vcera som sa bola spytat do mix shopu na brigadu... na dverach mali vycapene, že hladaju predavacku brigadne s hyg. minimom... tak som sa spytala že co je to to hyg. minimum... že to take jak ked chcem ist brigadovat do potravin... tak som sa spytala ci je to ten preukaz co mi da doktorka... "nene, ten preukaz potrebujes ked chces ist robit do lekarne (blbost jak traky!!!!), to je take skolenie a na konci mas testy"... vygooglila som si to, vazne to je skolenie s testami... na jakeho chuja hladaju brigadnicku??????? a este do mix shopu??? na predavanie priveskov skolenie???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Inak vedel by mi niekto s brigádou poradiť?
brigádujem tak, že píšem.
a potom ešte nejaké organizácie, manažovanie, výpomoci a tak.
ake to je????
rozmyslam akurat ze sa v pondelok pojdem popytat do tesca, tusim tam zhanali pokladnikov.. neni to prilis psycho?