Kde sa najčastejšie učíte resp. kde sa vám najlepšie učí?
Mne sa najľahšie učí vo vani, lebo ma nikto neruší (teda okrem mamy čo na mňa stále kričí aby som už vyliezla z vane) a neláka ma prihlásiť sa na sociálne siete.
musim sa ucit za stolikom aby som sa vedela sustredit... ked som na posteli tak ma to taha spat... vo vani mi padol naposledy zosit do vody takze ignor xD a nemozem mat pri sebe mobil bo potom sa furt napajam na wifi
V posilke. Pekne idem na steper alebo na orbitrek, tam si to položím a ubehne mi tak aj pol hodinka za 5 minút. potom prídem domov a som všetko naučená
Doma za stolom. Btw tiež, keď mi horí pod zadkom. Učievam sa aj v autobuse, ale tam si len čítam a poriadne si nič nezapamätám. Potrebujem sedieť doma, robiť si poznámky z toho, čo čítam, písať, opakovať nahlas a tak. Zajtra ma čaká opravný test. (blee)
Ano!! A to mi priatelka povedala, ze som zvrhly, ked sa ucim vo vani!
Hlavne teda univerzitna kniznica. Obcas v cajovni/bufete/kaviarni, ale to je velmi volne ucenie. Doma skor nie, ale ked to inak nejde, tak skor v posteli, nez za stolom, niekedy na balkone a ked to inak nejde, tak vo vani
Urcite nie za stolom, za ktorym je pocitac - to nefunguje nikdy x)
No, keď sa chcem naučiť maximálne veľa vecí v minimálnom čase tak v kúpeľni, ale zase vo vani to už by bol asi extrém a okrem toho máme sprchový kút tak by to asi moc pohodlné nebolo ...
Bude to znieť asi čudne ale na záchode... Keď mám napr. slovíčka z AJ,RJ alebo NJ sa naučiť tak si ich napíšem na papier no a na záchodové dvere som si "capla" nástenku..no a tam si to pripnem asi týdeň-dva dopredu..No a vždy kde idem na WC tak si to čítam.. a potom to viem.. no a ked sa mi treba tak jednorazovo učiť tak sklopím dosku sadnem a učim sa.. je tam pokoj a navyše príjemná vôňa,odkedy kúpila mamina nový osviežovač vzduchu No a keď nie na WC tak v izbe otvorím okno a sedím na parapete...zadkom som dnu ale nohy mám spustené dole...vonku takže tak Asi som "iná"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja na posteli alebo pri stole s vyloženými nohami na radiátore
ale inak na posteli alebo na zemi... to odmala
Hlavne teda univerzitna kniznica. Obcas v cajovni/bufete/kaviarni, ale to je velmi volne ucenie. Doma skor nie, ale ked to inak nejde, tak skor v posteli, nez za stolom, niekedy na balkone a ked to inak nejde, tak vo vani
Urcite nie za stolom, za ktorym je pocitac - to nefunguje nikdy x)