hah ja som doma na balkone cistila droty od izolacie zarobila som si len asi 900 sk .. ale na to ze to bolo doma a robila som to kedy sa mi chcelo .. tak to bolo fajn .. a bola to sranda
@29 skor sa tomu nadava 'niekto s rodicmi, ktori su zvyknuti cvakat'. decko z beznej rodiny neohrna frnak nad robotou, lebo vie, ze mu love len tak nikto neda.
No ja neviem ... Samozrejme ak prachy nie sú tak chápem, že inej cesty vlastne niet. Ale ak rodina nie je vo finančnej núdzi ... No ja by som svoje potenciálne decko ani za boha neposlal robiť za takéto úbohé taxy ...
Naopak, ešte by som mu to sťažil vypytovaním sa sprostých otázok na čo mu to bude ...
Tak ja ani nie kvôli peniazom ako kvôli zábave a ľuďom, čo som tam spoznala a postretávala. A robila som na oravskom hrade a mzda tak rôzne rátam okolo 6000 za mesiac
ja som robil aj robim uz nejaky ten trisvrterok v ups a mam 85sk/hod ale uz mi tam ta robota lezie na nervy a chcem si najst nieco ine a lepsie platene ale vsade chcu VS aj na prace kde to nema ani vyznam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ja som tohto roku nebol nikde. nechcelo sa mi ale mohol som mat velmy dobru brigadu
A mzda nebola bohvieaká, za celý mesiac nejakých 9000sk a to je teda dosť málo.
Hlavne oproti mojej stálej brigáde, kde zarobím za hodinu aj 500sk, len škoda, že ju môžem robiť len pár hodín v mesiaci
ved je to strata casu ... cez prazdniny si mate oddychnut od skoly a hlavne relaxovat, zabavat sa a podobne zalezitosti a nie niekde robit
sak dost sa narobite ked budete dospely tak naco uz teraz robit ... radsej si uzivajte mladost ako ja
na to, aby robil nejaké kraviny za 40/hod
No ja neviem ... Samozrejme ak prachy nie sú tak chápem, že inej cesty vlastne niet. Ale ak rodina nie je vo finančnej núdzi ... No ja by som svoje potenciálne decko ani za boha neposlal robiť za takéto úbohé taxy ...
Naopak, ešte by som mu to sťažil vypytovaním sa sprostých otázok na čo mu to bude ...
Ale ak nechcete zarobiť tak odporúčam každému.
Je to tak 50 Sk na hodinu. Ale v pekarnach sa nadries. V tlaciarni je fajn.
/Presov. kraj /
papa