ja sm ho prebrala kamoske ked ma s nim zoznamila.............a miesto stretnutia životnej láske je rozne, to sa neda len tak zaškatulkovať ze prave TU najdes svoju lasku
v skole..inak suhlaism s vejushkou..mylsim ze na diske nie je dobry napad si hladat priatela..podla mna su tam len sami nadrzani typci co na teba cumia ako tancujes(cest vynimkam ale tak laska pride ked ju najmenej cakas mozem potvrdit
jedineho ktoreho som fakt lubila mi v podstate dohodila moja spoluziacka... bolo obdobie ked mi o nejakom skvelom gitaristovi stale niekto hovoril .. a stale az mi to bolo divne ze furt s kym som bola ta ho niekto spomenul ... a stretavala som svojho byvaleho spoluziaka a pri nom taky zlaty dlhovlasy kuceravy chlapec .. ale som ho nepoznala.. a raz prisla za mnou moja spoluziacka a mi hovori pocuuuj ja mam byvaleho spoluziaka ale to cisty ty len v chlapcenskom prevedeni .. ze juuj ja vas musim zoznamit .. a dala mu moje icq tak sme si pisali a po neviem akom case som zistila ze to je prave ten gitarista o ktorom mi stale niekto rozpraval .. a este k tomu ze to je ten zlaty chlapec ktoreho vidam s mojim byvalym spoluziakom .. a raz ma pozval na koncert a tam sme sa oficialne prvykrat stretli... tak si vyberte ci to bolo cez spoluziacku ci cez net ci na koncerte .... teraz sme uz len kamarati ..
s mojím bývalým sme mali spoločnú krstnú mamu.. relatívne cez ňu sme sa spoznali. Viem že to znie zvláštne ale my sme neboli v žiadnom príbuzenskom vzťahu..
ja som si frajerky nasiel cez net ale mylsim ze je to trapne...a na diske sa ani nic neda najst bo kazda baba si mysli ked ju pozves do tanca ze ti ide len o sex
No tak ja tiez na diske... Ale tak bolo to vselijakee,vobec by som necakala ze ho budem mat viac rada ako by som mala a ze ho neskor aj budem lubiiit a som uplne happy a vtedy mal narodky dokoncaa eh eh
s mojou prvou laskou som sa zoznamila len tak na ulici isiel aj s kamosom a ja s babmi a len tak zo mna vyhrklo ze caute nepokecame? a potom ze jej ty mas taky isty telefon ako ja sup a ulozil mi tam cislo potom sms-ka 3,5 roka chodenia a sklamanie
a svoju druhu lasku na plese ked tam bola aj prva laska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
1:My sme sa našli na NETE. myslím si, že nie je trapné hľadať svoju lásku na diske, aj keď lepšie by bolo nehľadať, ale nájsť
noo aby si sa nepokakal...ked sa ti nepaci tak naco sa vyjadrujes hm?
este mas aj 14. prispevok ...
ale tak najnovsi objav ked som sa zjebala zo skatu..
ale tak preskakali sme medzitym vselicooo ...
a svoju druhu lasku na plese ked tam bola aj prva laska
takze teraz kto sklamal koho