Ahoj, chcela by som si založiť blog, nie však o mode. Skôr o mojich osobných názoroch, ľudoch, spomienkach, zážitkoch ... Malo by to slúžiť ako moja verejná "spovednica" a zároveň úschovňa spomienok ... Preto by som chcela nejakú serioznejšiu stránku, ale
záleží na akú cieľovú skupina sa chceš zamerať. Ak na mladých ľudí do 30 rokov, tak ti stačí písať aj tu na Birdzi. Ak chceš mať širšie vyzretejšie publikum, tak môžeš skúsiť blogovať na sme.sk, prípadne to skúsiť na rôznych menších blogovacích službách alebo si niečo založiť na wordpresse. Napríklad ja osobne tiež chcem založiť blog, skôr ako prezentáciu samého seba a svojich projektov, preto som zvolil cestu vlastnej samostatnej stránky, pretože publikovaním na cudzích stránkach by som mal obmedzené možnosti a takto si viem spraviť po svojom úplne všetko. Od dizajnu až po ranking na Googli
Ja mam napriklad asi radsej wordpress, lebo blogger je od googlu a nemusim mat vsetky svoje osobne info u "velkeho brata" + wordpress mi pride prijemnejsi na nastavovanie.
Ale v reale mam blog uplne inde, taky programatorsky lenze keby nie som programator tak by som si dal blog na wordpress.
@trtken Ahoj, (to som ja zakladatelka diskusie len, z ineho nicku) chcela by som sa spytat, ci na tom blog.sme to funguje fajn, ci tam maju ludia dost citatelov a ci je tam momentalne dost ludi aktivnych ... teda ak vies ... bola by som ti fakt vdacna
@hadimistr aj keď nesúhlasím tak akože čo? blog tam mal aj Fico a blog tam môže mať každý ak neporuší pravidlá a nie nie su to žiadne židovsko-americké pravidlá
blog.sme.sk je najnavštevovanejší, takže áno, čitateľov by si mala viac ako dosť. Ak píšeš celkom zaujímavo tak kľudne aj zopár tisíc klikov (je tam počítadlo), ale dosť záleží aj na téme. Napríklad niekto kto píše o cestovaní má všeobecne oveľa viac čitateľov ako niekto kto píše o vlastných vnútorných pocitoch.
normalne rozmyslam aj ja ze si spravim na sme by to ale asi nepreslo, vlastne snad najskor na podla exmajitela liberalnom birdzi, tu ale aj keby to bolo zaujimave by to malo urcite bohuzial negativny ohlas
ja ludi ktori so mnou nesuhlasia uz nemam silu presviedcat o mojich nazoroch akurat tolko ti poviem ze si precitaj niekedy sme a ked tam neuvidis tie pro-americke pro-europske clanky uplne vsade tak sorry ale si asi slepy
@hadimistr holt narodil si sa nespravne, ked ti vadia pro-europske spravy, lebo zijes v Europe. Ale ked sa posnazis tak urcite ti daju viza do Ruska, staci poziadat nejaku instituciu aby ta pozvala, zaplatit 60 eur a mozes cestovat. A akonahle budes tam, tak by sa dalo zacat uvazovat aj o obcianstve, teraz to celkom rozdavaju.
mala som na blogger.com aj na blog.cz a na blogger.com nájdeš skorej módne blogy a blogy zamerané na zdravie, cvičenie atď... tam som moc svojich čitateľov nenašla, zato blog.cz je viac otvorený takým témam a blogom, aké chceš práve ty vlastniť (podľa tvojho komentára).
mhmmmm aj ja som chcela, a dala som na blog.com a uz ho teda rozhodne neodporucam 4 dni v tyzdni ani nejde, a este aj tie nastavenia su tak komplikovane.....
asi blogger
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja mam napriklad asi radsej wordpress, lebo blogger je od googlu a nemusim mat vsetky svoje osobne info u "velkeho brata" + wordpress mi pride prijemnejsi na nastavovanie.
Ale v reale mam blog uplne inde, taky programatorsky lenze keby nie som programator tak by som si dal blog na wordpress.
blog.sme.sk je najnavštevovanejší, takže áno, čitateľov by si mala viac ako dosť. Ak píšeš celkom zaujímavo tak kľudne aj zopár tisíc klikov (je tam počítadlo), ale dosť záleží aj na téme. Napríklad niekto kto píše o cestovaní má všeobecne oveľa viac čitateľov ako niekto kto píše o vlastných vnútorných pocitoch.
aj grafiku si môžeš podľa seba upraviť, aj voliteľné boxy tam máš, proste sa mi ta lúbi najviac
asi blogger