že ten slogan najlepší kebab v meste má u nás aj KRAL, tak neviem, či môže byť. a ešte trocha ťahá oči tá horčicová farba. a je ešte veľa čo zlepšovať, napr čo to jedlo obsahuje (mysli na tých s bezlepkovou dietou a td...)
ináč ten starý web síce možno nie je nič moc, ale ako človeku, ktorý nevie nič o webdesigne iba sa chce dozvedieť niečo o tej kebabárni mi príde o dosť lepší, prehľadnejšie menu aj s fotkami, lepšia fotogaléria....
a teraz som dostala chuť na kebab a doma mám akurát múku a zemiaky a nemám peniaze, takže týmto by som sa ti chcela úprimne poďakovať.
nepaci sa mi ta farba, ze je to take cele zle, a menia sa tam skarede/nechutne obrazky... aspon tie fotky mohli byt trochu krajsie... inac pohoda, hovorim, len ta jedna farba, a skarede obrazky mi vadia.
úplne hnusné farby, hnusné shadowy, hnusné fonty, amatérske obrázky. dosť ma pobavilo, že pozadie toho veľkého hnusného headera má inú farbu ako pozadie stránky (totálne začiatočníctvo). je to tak strašné, že ani neviem normálne opísať, ako hrozné to je.
záver:
1) ten, kto si dal tú stránku od teba vytvoriť, je neinteligentný fúrik, ktorý si myslí, že za pár lacných bankoviek mu niekto spraví normálny web
2) obe moje šnúrky od topánok majú lepší vkus než ty
3) jedna rada — počas tvorenia webu ROZMÝŠĽAJ, všímaj si detaily a nebuď lenivý.
4) každopádne by si bol oveľa lepší tapetár než webár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A kebab mam velmi rad..
A z tej albánskej dvojhlavej orlice sa mi chce grcať.
to sa mi páči.
a teraz som dostala chuť na kebab a doma mám akurát múku a zemiaky a nemám peniaze, takže týmto by som sa ti chcela úprimne poďakovať.
záver:
1) ten, kto si dal tú stránku od teba vytvoriť, je neinteligentný fúrik, ktorý si myslí, že za pár lacných bankoviek mu niekto spraví normálny web
2) obe moje šnúrky od topánok majú lepší vkus než ty
3) jedna rada — počas tvorenia webu ROZMÝŠĽAJ, všímaj si detaily a nebuď lenivý.
4) každopádne by si bol oveľa lepší tapetár než webár
to myslíš vážne?
-ponuka a kontakt ako obrazok? wtf? keby som si chcel skopirovat adresu alebo telefon tak si to mam vyfotit?
-validator si cekoval? niekde nemas ani body head tagy
-galeria asi taka ze open and close repeat until "este na to mam nervy"- next previous by bodlo ...
- odporucam cekovat stranky cez nejaky renderer aj v starsich exploreroch, aj ked s tvojou obrazkovou verziou si na tom dobre...
- skarede url (.php) ked uz si ho kvoli jednemu pocitadlu pouzil, tak si to skrasli trosku pomocou htaccess
- ten stary radsej nebudem komentovat , ale dizajn lepsi