zase stale to iste dookola a naco to "nedalo by sa to zastavit" to je jasne aj bez toho si myslim. Ja by som sa siel proste prejst. Nebudem sa predsa stresovat. Myslite, ze by boli dievcata potom povolnejsie?
Neviem veľa možnosti tu chýba ale tak asi by som sa snažila urobiť veci ktoré som doteraz neurobila, nestihla alebo som sa do tej doby bála...nebudem to tu hovoriť čo napríklad Proste posledný mesiac najviac blbosťí
ryxlo by som pomynala vsetky peniaze, isla na uzasnu dovolenku, nechodila do skoly, navstivitt nejake welke mesta - New York, Londyn, ist sa potapat niekde do oceana, plavat s delfinmi ist sa pozriet eiffelovku alebo pyramidy - no proste uzivat si !!!
vyskusal by som nevyskusane.. to jest - sex. a to je vsetko xD chcel som napisat cigarety, alkohol - ale to nechcem je to humus a navyse mozno by to o znaiku nebola pravda...
Dam sa na sracky dole...skusim sa vyspat este so vsetkymi babami ,ktore mi momemtalne letia hlavou ... uzijem si nejaku ppci akciu a mozno z,e na jej nasledky umriem este skor ako vzblkne tento svet.
... alebo by som robila to co vzdy a mozno by som neco vyskusala co som neskusila alebo nevem skocila by somsi s lietadla alebo si skočila bandzi dzamping
Robila by som veci bez rozmyslu, aj tak to už nikoho nebude o mesiac trápiť a nebude to riešiť... Žila by som naplno, bez toho trápneho pocitu - A čo potom, keď to nevýjde? Snažila sa čas využiť naplno, a táák podobne xD
vela by som nezmenil, len by som travil svoje chvile s ludmi, ktorych mam rad a tesil sa z posledneho casu tu( a este viacsa tesil na to, co nadide "po konci")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov