moznost: ´radsej zostanem clovekom´ nie je odpovedou na otazku, ktora zacina: ´keby sa mas premenit... (alebo teda po slovensky - keby si sa mal premenit)´..
ale ja by som jednoznacne chcel byt medvedom grizzli. niekde v horach, kde je moje teritorium, cerstvy vzduch, potociky plne lososov a pstruhov, vona rannej rosy, po ktorej mozem chodit bosy ... nebat sa nepriatela, lebo som dost silny, mat krasny kozuch a mocny hlas.. ochranovat slabych a zit v totalnej simbioze s prirodou a horami.. ach jaj. ale inak som rad, ze som clovek a bohu som za to nesmierne vdacny
@cy3aha neber to osobne, ale jedol som steak z klokana.. ti poviem, ked je spravne nakorenene a dobre ugrilovane, tak je to vynikajuca vec ... ale teba by som nechal kludne skakat po tej australii (btw, skoro sme tam jedneho zrazili, ale stihol preskakat pred autom )
Neni tam jedno..a to je vtak...Orol alebo hocičoo...ale strašne je napísana tato otázka..."keby sa máš premeniť.."..ved to je jak maďarsky ..lepšie by to bolo napísane.."keby si sa mal/a premeniť na zviera aké by to bolo? "... ...ale čo už..pochopili smee...CMUAAQQ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja by som sa chcela premenit na vlka
ale ja by som jednoznacne chcel byt medvedom grizzli. niekde v horach, kde je moje teritorium, cerstvy vzduch, potociky plne lososov a pstruhov, vona rannej rosy, po ktorej mozem chodit bosy ... nebat sa nepriatela, lebo som dost silny, mat krasny kozuch a mocny hlas.. ochranovat slabych a zit v totalnej simbioze s prirodou a horami.. ach jaj. ale inak som rad, ze som clovek a bohu som za to nesmierne vdacny
ale akosi som si to v moznostiach nevsimol.