Určite nie do anglicky alebo nemecky hovoriacej krajiny pretože sa mi zdá, že v týchto jazykoch sa dá ľahko zdokonaliť aj na Slovensku. Možno Španielsko lebo Španielčina sa vraj učí rýchlo
@danica123 No, dá sa povedať, že som vedela tak, že by som sa možno také základné veci dorozumela aj tak.. Ale bývam v jednej rodine a tam od začiatku hovoríme iba španielsky. A mne to išlo už aj od začiatku. Ale, no, teraz už viem omnoho lepšie
@paulinuska a môžem ťa ešte trošku pootravovať? išla si cez erazmus? a nemala si nejaké nepríjemnosti so Španielmi? Predsa len je to úplne iná kultúra (a ja som tam hlavne ani nikdy nebola takže neviem
@danica123 Nie, ja som tam už bola.. Nie, nemala, bývam totižto v jednej rodine a tak.. Sú tam aj deti, tak rovnako staré, čiže si rozumieme.. No, ja som tam predtým chodila, aj žila, čiže pre mňa to bolo trošku iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Neznášam USA...
Ale do Škandinávie radšej.
keby som mohla tak tam zostanem
inak som nejak prehliadol možnosť "Iné.." .... takže Švajčiarsko, Fínsko, Nórsko, Dánsko..