no proste že by si mávol prútikom, a žiaden alkohol v zmysle jeho cielenej konzumácie, by neexistoval, nikto by nepopíjal, nikto by nebol alkoholik, atď. spravil by si to?
@bebekex lenze ked niekto nezvlada alkohol, ovplyvnuje ludi aj okolo seba.
ja si stojim za tym, ze pokial ublizujem len sebe, tak nikoho do toho nic. ale ked si opita sadnem za volant a zrazim niekomu dieta, tak skus tej rodine povedat, ze "to su jeho vlastne shity ak to nezvlada"
ja viem ze normalny clovek si opity za volant nesadne a ze ked niekto v opitosti ublizuje druhym, tak je to chyba jeho povahy, a nie alkoholu. viem, ze ked niekto niekoho zastreli, tak je to chyba jeho povahy a nie tej zbrane. ale keby som mala gombik na odstranenie tych veci, ASI by som to pre dobro hlupakov, ktori ublizuju ostatnym, spravila.
@hoperpohroma tak o tom potom,ale myslim si,ze tak nezodpovedni ludia si najdu aj "inu cestu" a jeblo by im aj bez alkoholu
napr. ja alkohol nepovazujem za ospravedlnenie,ked niekto spravil nieco co by za triezva nie. moze to byt pricina,ale ospravedlnenie urcite nie
niekedy, ked ludom zoberies prostriedky, pricinis sa o lepsiu bezpecnost. sice nikdy nic nebude idealne, ked niekto bude chciet vyslovene ublizovat ludom, tak si VZDY najde cestu, ale imo zakazanim alkoholu by celkovo ludstvo bolo na trochu lepsej urovni
Sice mi alkohol ublizuje a aj mojej rodine a aj vela ludi co poznam zomrelo/zomieraju pomaly kvoli alkoholu ale ja neviem no ak by som mal nejaku istotu ze mi bude dobre tak asi by mi to nevadilo aj ked neviem preco by som ho mal zakazat ludom co nikdy nic zle pod jeho vplyvom neurobia ani sa im nic nestane... je to komplikovana tema no neviem mozno by som zacal fetovat nejaky toluen keby nebol chlast takze tak
Nie a to aj napriek tomu, že mám v blízkom okolí alkoholikov
Ja súhlasím s @Bebekex , ľudia sú vynaliezaví a našli by si hneď niečo nové, čo by malo možno ešte horšie účinky než alkohol.
Jasné, že človek si (a svojmu okoliu) môže zničiť/znepríjemniť život aj inak, ale ak by to malo znížiť percento nešťastia na svete, tak by som obetovala úplne s radosťou svoju chuť na pivo etc.
Alkohol je potrebny. Nie na chlastanie idioti! Hej vy idioti, co ste za likvidaciu!
Alkohol je nenahraditelny vo farmacii, chemickom priemysle a v potraviarstve kreteni...
... dajte si facku!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a keby nebol alkohol,ludia by si nicili zivoty niecim inym
+ zmizla by aj borovicka a to by bola skoda:/
sice s frajerom/rodinou si dam, ale neiniciujem to, keby nikto nepil, tak by som nesedela v rohu a nechlastala sama
niektorym ludom by to aj pomohlo, keby sa narodili do sveta bez alkoholu, mozno by boli dopadli lepsie, ako dopadli teraz
nehovoriac o menej autonehodach/nasili/agresivite
ja si stojim za tym, ze pokial ublizujem len sebe, tak nikoho do toho nic. ale ked si opita sadnem za volant a zrazim niekomu dieta, tak skus tej rodine povedat, ze "to su jeho vlastne shity ak to nezvlada"
ja viem ze normalny clovek si opity za volant nesadne a ze ked niekto v opitosti ublizuje druhym, tak je to chyba jeho povahy, a nie alkoholu. viem, ze ked niekto niekoho zastreli, tak je to chyba jeho povahy a nie tej zbrane. ale keby som mala gombik na odstranenie tych veci, ASI by som to pre dobro hlupakov, ktori ublizuju ostatnym, spravila.
urcite nie
napr. ja alkohol nepovazujem za ospravedlnenie,ked niekto spravil nieco co by za triezva nie. moze to byt pricina,ale ospravedlnenie urcite nie
niekedy, ked ludom zoberies prostriedky, pricinis sa o lepsiu bezpecnost. sice nikdy nic nebude idealne, ked niekto bude chciet vyslovene ublizovat ludom, tak si VZDY najde cestu, ale imo zakazanim alkoholu by celkovo ludstvo bolo na trochu lepsej urovni
Ale palivovy etanol je buducnost, to je velmi dolezite podla mna.
Ja súhlasím s @Bebekex , ľudia sú vynaliezaví a našli by si hneď niečo nové, čo by malo možno ešte horšie účinky než alkohol.
Alkohol je nenahraditelny vo farmacii, chemickom priemysle a v potraviarstve kreteni...
... dajte si facku!