Keby ste boli superhrdinom akú superschopnosť by ste chceli? Ak sa vám chce napíšte ako by ste sa volali. Už sa teším na prvé kommenty.
P.S.: Ja by som chcela lietať byť neviditeľná a mať silové pole.
P.P.S.: Kľudne píšte aj viac schopností.
schopnosť liečiť (vrátane liečenia zvierat), rozprávať sa zo zvieratami (nie že vyslovene rozprávať, ale mať prepojenie myslí ako v Eragonovi), schopnosť vycítiť emócie a nálady a mať zvieracie dvojča (ako v Zlatom kompase)
vediet druhým citat myslienky, mat take super zrýchlene myslenie a vidiet geniálne mysliet proste , predvídať ... potom ovladat vsetky bojove umenia dokopy ...vediet sa tak super pohybovat, skákat, cez všetko sa dostať, stabilitu mat na vsetkom...nieco take
Chcel by som vediet lietat idealne rychlostou priblizujucou sa rychlosti svetla (ak by som vedel popriet zakony fyziky, tak aj podstatne vyssou) a k tomu by som chcel byt odolny voci extremnym teplotam a radiacii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
byť proste badass aby sa ma všetci báli !
ja bysom chcel vediet zastavit a pretacat dozadu/dopredu cas volal by som sa kokot
ale to už som
a k tým schopnostiam čo mám, bysom ešte brala čítanie myšlienok, aby som sa nemusela s ľuďmi rozprávať
chcela by som sa vedieť premieňať
a čiitanie myšlienok
a volala by som sa Gorona alebo Masacra
citanie myslienok
superinteligencia (ale naozaj vyoke IQ aspon 200+)